'ello :D (2)
|
24 May 2010, 13:02
|||
|
|||
Din moment ce mi-am schimbat oarecum identitatea, ar trebui sa imi fac o noua prezentare Sa incepem:
Nume: Carter Prenume: Matt Ichigo (a.k.a Ichi ![]() Data Nasterii: 02.10.1994 Varsta: 15 Ani Inaltime: 1.80 m Bagheta Magica: 25CM, Stejar, Fragment de Inima de Dragon Animal: Chiar daca animalul meu preferat este cainele, am o bufnita pe nume Brightfeathers Casa: Cercetasi Materii Preferate: Transfigurare, Aparare Contra Magiei Negre Descriere personala: Inalt ( ![]() ![]() ![]() Ce cuvinte ma definesc cel mai bine: Hmm...cred ca bunatate Si modestie desigur Dar asta o sa hotarati voi Cam atat despre mine pentru moment Daca imi mai vin idei o sa mai continui PS: Matt I. Carter Presedinte! Votati-ma! ![]() ![]() |
|||
24 May 2010, 13:08
|||
|
|||
Welcome again
Imi place descrierea ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
24 May 2010, 13:09
|||
|
|||
Merci Bellatrix
![]() ![]() |
|||
24 May 2010, 13:13
|||
|
|||
ai si o sa ai mereu votul meu Matt
tre sa ma obisnuiesc sati spun asa dupa ce mam obisnuit cu Ichi si cum tiam zis si pe mess: tuti faci alta identitate, buletine, pasapoarte false, spaga, alea alea si pe mine nu ma anunti? macar participam si eu glumesc desigur, o sa raman mereu Alice Morris ![]() |
|||
24 May 2010, 13:35
|||
|
|||
Nu prea imi place Matt Dar tu poti sa imi spui cum vrei u E valabil pentru toti ceilalti, dar ma obisnuisem cu Ichi Acum cand o sa imi spuneti Matt o sa intreb "Cine-i ala?" Deci sper ca nu o sa imi spuneti asa
![]() ![]() |
|||
24 May 2010, 13:36
|||
|
|||
bine Ichi, dacã iti place tie, asa o sa iti spun
oricum mam obisnuit ![]() |
|||
24 May 2010, 13:37
|||
|
|||
Nu am zis ca imi place Am zis ca m-am obisnuit cu numele asta Si Matt e...acceptabil
![]() ![]() |
|||
24 May 2010, 13:40
|||
|
|||
deci nuti place Ichi? glumesc!
mai vedem cum iti spun o sa ajungem intrun finala la Michi sau ceva in genul dar ne hotaram noi azi ![]() |
|||
24 May 2010, 13:46
|||
|
|||
Michi?! 'Ade, fi serioasa
![]() ![]() |
|||
24 May 2010, 13:48
|||
|
|||