Peripeţii la Hogwarts
22 May 2010, 22:00
maine e cam devreme pentru sormea
ea vrea sa va tina in suspans
eu desigur stiu ce o sa se intample da nu va spun ca stric surpriza

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau.

[Image: Signature_by_AliceMorris.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
23 May 2010, 15:12
Am citit si imi place
Next

Respectã Bãtrâneţea!

[Image: ZbtKEJ.jpg]

"Still round the corner there may wait, A new road or a secret gate."
J.R.R. Tolkien

always Skynet Barklord.
24 May 2010, 09:14
Inainte sa postez noul capitol, va trebui sal termin
am scris o pagina si jumatate in word si abia am inceput cred cal voi pune pe 2 parti daca e prea lung
in orice caz, mi sa sugerat sa fac mai multa descriere si am incercat, chiar daca nu am fost nu sunt si nu voi fi niciodata o experta
deci, ce spuneti? mam descurcat cat de cat cu descrierea?

[Image: 2igkmd1.png]
24 May 2010, 14:02
Da
Scuze de intarizere
Imi place foarte mult si te'ai descurcat foarte bine cu descrierea,din punctul meu de vedere.
Astept nextul

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

24 May 2010, 14:03
Sunt de acord cu Bellatrix Te-ai descurcat excelent

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]
24 May 2010, 15:12
Imi place felul cum scrii sper sa vina nextul cat mai repede posibil

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
25 May 2010, 19:48
Capitolul IX - Partea I
La înãlþime

Zilele petrecute la Hogwarts erau pentru Alice zile minunate. Învãþa multe lucruri noi, rãspundea la orele tatãlui ei, dar doar când nimeni altcineva nu ºtia rãspunsul la întrebãrile puse de el, pentru cã acesta evita sã o numeascã pe ea, probabil sã nu dea impresia cã o favorizeazã. În weekend îl vizita pe Hagrid împreunã cu Albus, care îi deveni cel mai bun prieten.
Era sâmbãta celei de a treia sãptãmâni de când Alice era la Hogwarts. Toamna îºi intrase în drepturi: temperaturile nu erau la fel de ridicate ca pânã atunci, iar copacii începeau încet încet sã se scuture de frunzele devenite portocalii, ºi sã rãmânã la mila ploilor ºi a ninsorilor pentru urmãtoarele luni.
În aceastã sâmbãtã, casa Cercetaºilor îºi alegea noua echipã de Vâjthaþ. Alice împreunã cu Albus erau pe teren încã de la primele ore ale dimineþii. Albus refuzã la început sã vinã, datoritã regulii care le inetrzicea celor din anul I sã fie aleºi în echipã, dar la insistenþele lui Alice, acesta se lãsã convins.
-Alice, tot nu cred cã e bine sã fim aici, protestã Albus. Cei din anul I nu au voie...
-Al, calmeazã-te, îl întrerupse Alice. Þi-am mai spus deja cã am un plan. Nu-þi face griji, o sã funcþioneze.
-Dacã spui tu..., zise Albus încã neîncrezãtor.
-Bunã dimineaþa! se auzi o voce de la intrarea pe teren. Un bãiat înalt, cu pãrul ºaten ºi ochii verzi intra pe teren cu o mãturã într-o mânã, ºi cu un cufãr în cealaltã, ajutat de Neville. Numele meu este Justin Braxton, cãpitanul echipei de Vâjthaþ. Sã înþeleg cã aþi venit pentru probã? întrebã el.
-Da, spuse Alice, dar Neville o întrerupse.
-Alice, Albus, voi nu ar trebui sã fiþi aici! ªtiþi foarte bine cã nu aveþi voie sã participaþi la selecþie.
-Bine, acum puneþi planul în aplicare! ºopti Albus la urechea lui Alice. Alice îl privi o secundã dupã care întoarse capul cãtre Neville.
-Dle Longbottom, noi doi am dori sã dãm probã ºi cred cã ne-am descurca extrem de bine în echipa Cercetaºilor. ªtiu de existenþa regulii, dar, dupã cum ºi dumneavoastrã ºtiþi prea bine, chiar dna directoare a încãlcat aceastã regulã ºi nu înþeleg de ce nu ar mai puteao face o datã. Ne-a spus Hagrid cã echipa Cercetaºilor nu a mai câºtigat de câþiva ani cupa la Vâjthaþ ºi cred sincer cã ar avea mai mari ºanse la câºtig dacã am fi ºi noi în echipã. Ne descurcãm foarte bine la orele de zbor, iar Albus este foarte rapid, ºi ar fi un cãutãtor excelent, spuse Alice fãrã sã respire dar Neville o opri.
-Gata, Alice, mai respirã! Am înþeles, ºi o sã vorbesc cu dna directoare sã vãd ce pãrere are. Justin, pânã nu mã întorc, nu îi laºi sã se urce pe mãturi, ai înþeles?
Justin aprobã dând din cap iar Neville se îndreptã cãtre ieºire. În timp ce acesta ieºea de pe teren, alþi elevi de la Cercetaºi, din anii mai mari intrau. Unul dintre ei era James, care, când îºi vãzu fratele se îndreptã rapid spre el.
-Neatza, Justin, spuse el zâmbind, apoi întorcându-se spre fratele sãu, contiunuã: Ce cãutaþi voi doi aici? ªtiþi foarte bine cã nu aveþi voie!
-Nu te uita la mine! spuse Albus fãcând un pas înapoi. Alice m-a adus aici...
-James, liniºteºte-te! Pur ºi simplu vrem sã participãm pentru a ne alãtura echipei.
-Pur ºi simplu? Sunteþi în anul I ºi nu aveþi voie sã faceþi parte din echipã! spuse James uimit de tonul vocii lui Alice care era foarte calm. Cum de nu v-au dat afarã de pe teren pânã acum?!
-Pãi, spuse Alice, privind cãtre intrarea terenului, dl Longbottom s-a dus sã vorbeascã cu doamna McGonagall. Uite-l cã vine, adãugã ea entuziasmatã, alertându-l pe Albus ºi privind cum Neville se îndrepta cãtre ei, neputând sã-i citeascã expresia feþei.
-Am vorbit cu dna directoare, ºi a fost foarte surprinsã de solicitarea ta, Alice. A fost de acord sã participaþi la selecþie, dar trebuie sã fiþi mai buni decât ceilalþi participanþi pentru a rãmâne, aþi înþeles?
-Da, dle, vã mulþumim! spuse Alice fericitã.
-E imposibil! spuse James revoltat. Eu am aºteptat un an ca sã pot sã particip ºi ei au voie încã din anul I?! Nu mi se pare corect!
-James, spuse Albus evident amuzat de comportamentul fratelui sãu, dacã mergeai ºi tu la directoare, erai în echipã de anul trecut.
James rãmase surprins de replica fratelui sãu iar Albus ºi Alice începurã sã râdã. Ceilalþi elevi veniþi la selecþie discutau între ei, dar Justin îi liniºti, vorbind tare, ºi acoperind toate zgomotele:
-Acum, eu zic cã ar trebui sã începem. Strângeþi-vã toþi aici, spuse el indicând partea terenului în care se aflau Albus, Alice ºi James. O sã dãm probele pe rând. Pentru ce care nu ºtiu, eu sunt unul din prinzãtorii echipei aºa cã ne mai trebuie încã unul. Eu zic sã începem cu cei care ºi-ar dori sã devinã prinzãtori. Vã rog, ieºiþi în faþã!
Doi bãieþi înalþi, unul brunet cu pistrui iar celãlalt blond cu pãrul pânã la umeri ieºirã în faþã.
-Doar voi? întrebã Justin. Bun, se pare cã vom termina rapid. Urcaþi-vã pe mãturi.
Cei doi se urcarã pe mãturi ºi zburarã în aer cu o vitezã uimitoare. Justin dãdu drumul unui balon ghiulea care sãri în aer ºi începu sã facã cercuri în jurul celor doi. Justin se ridicã în aer ºi le dãdu fiecãruia câte o bâtã, dupã care le dãdu indicaþii.
-Edward, spuse el cãtre bãiatul brunet, vreau sã te duci, sã loveºti balonul ghiulea cãtre Antony, ai înþeles? Antony, când ajunge la tine i-l pasezi lui Edward, bine? Hai, sã vã vãd!
Edward se îndreptã cãtre balonul-ghiullea ºi îl lovi cu putere. Acesta se îndreptã cãtre locul în care se afla Antony aºa cã acesta zburã cãtre el ºi-l îndreptã din nou cãtre Edward. Aceºtia lovirã balonul-ghiulea de câteva ori rotindu-se prin cerul albastru pe care se puteau vedea doar câþiva nori, care acopereau razele blânde ale soarelui. Într-un final, Antony se întinse pentru a lovi balonul-ghiulea ºi aproape cãzu de pe mãturã. Balonul continuã sã se roteascã prin aer iar Justin zburã rapid ºi îl prinse. Îl puse în cutie ºi apoi se ridicã cãtre cei doi care aterizarã ºi-ºi þineau mãturile în mânã.
-Ei bine, v-aþi descurcat amândoi foarte bine, dar, noul nostru prinzãtor este Edward. Felicitãri!
Prietenii lui Edward începurã sã aplaude dar Justin îi liniºti ºi spuse:
-Acum, eu zic sã alegem cãutãtorul. Ultimul nostru cãutãtor a absolvit anul trecut aºa cã, ne trebuiesc forþe noi. Cei care vor sã ocupe aceastã poziþie, pe mãturi!
Albus fãcu un pas în faþã cu sfialã ºi zburã în aer...

PS1:sper ca nu ati considerat prea mare intarzierea
PS2:sper sa va placa si sper ca lati savurat pentru ca nush sigur cand vine partea a 2a
PS3:Scuzati finalul, nu e chiar cine stie ce dar, ma rog

25 May 2010, 19:49
prima

ok, e f tare imi place cum ai descris

asteptam next'ul
25 May 2010, 19:59
pentru mine inseamna foarte mult daca tie, Bell iti place cum am descris
u esti experta iar eu incepatoare
am inceput sa incerc sa fac descriere doar pentru ca voi mati sfatuit
scriam chiar acum nextul, sper sa fie gata cat de curand,sper dar nu stiu sigur pentru ca voi fi cam ocupata pana la sfarsitul saptamanii cel putin
PS: sambata am Banchet! Yuppy!

25 May 2010, 20:00
Este super Alice Cum a spus si Bellyshor, asteptam next-ul

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post