| 
					Parerea despre membrii
				 | 
| 
					24 May 2010, 15:46 
| 
 | |||
| 
					Pãi, nu ºtiu ce aº putea spune despre tine ...oricum, mi-ai dat o impresie bunã din prima ºi eºti foarte cumsecade.
				 Live in the shadows, bring the light and share the darkness | |||
| 
					24 May 2010, 15:50 
| 
 | |||
| 
					Nate  nici eu nu prea stiu ce as putea spune despre tine..am vorbit doar o singura data, dar mi'ai facut o impresie foarte buna sper sa ne imprietenim pe viitor | |||
| 
					24 May 2010, 15:55 
| 
 | |||
| 
					Bell esti cea mai tare fata ever >  < Esti tare skumpik ![[Image: 2u6zhqe.jpg]](http://i53.tinypic.com/2u6zhqe.jpg) " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer | |||
| 
					24 May 2010, 16:00 
| 
 | |||
| Anaella Ginny Potter Wrote:Bell esti cea mai tare fata ever > Sã nu mai spunem de tine, zâmbetul tãu mã binedispune tot timpul Live in the shadows, bring the light and share the darkness | |||
| 
					24 May 2010, 16:01 
| 
 | |||
| 
					Nate o.O  Stii...de la inceput mi s-a cam parut ca esti sadic o.O Dar habar nu am de ce   Acum imi pari glumet si foarte direct Adica mna...esti foarte de treaba Mna...nush ce sa zic despre tine >.< Adica...nu conteaza ce mai zic eu,dar faza e ca am o parere buna :-j  Va adoricesc  | |||
| 
					24 May 2010, 16:03 
| 
 | |||
| 
					shery  nebuna noastra ce s'ar face cercetasii fara sefa lor?? [ok, ar fi probabil mai linistiti si mai normali la cap  ] numai laude | |||
| 
					24 May 2010, 16:11 
| 
 | |||
| Shayera Holl Wrote:Nate o.O Stii...de la inceput mi s-a cam parut ca esti sadic o.O Dar habar nu am de ce Soþioara mea cea dulce [în devenire, ºi pe care o iubesc ca în prima zi dupã divorþ (vb mea, dar care cicã e a ta, luatã de la frate-tu T.T nu mai conteazã )] . Eºti minunatã, dealtfel ca toþi membrii minunaþi ai acestui forum minunat din aceastã þarã minunatã ce se aflã pe acest glob minunat (aici am citat-o pe Hannah ..bleah >.<) ªi ...da, sunt puþin mai mult decât prevede legea, sadic.  Nu te-ai înºelat .. Live in the shadows, bring the light and share the darkness | |||
| 
					24 May 2010, 16:15 
| 
 | |||
| 
					Vad eu cat de minunati sunt membri  Ca si tara noastra =))))) Stii ce parere am eu despre tara noastra,nu? Oricum...ti-am zis parerea despre tine.Si eu te iubesc,la fel ca tine! Dragoste reciproca [si inca ce fel de dragoste ] PS: imi place avatarul PS2: parca ai zis ca te doare capu' PS3: parca am zis sa mergi sa te culci PS4: cate ps-uri o.O  Va adoricesc  | |||
| 
					24 May 2010, 20:20 
| 
 | |||
| 
					Shery  Amanta mea Esti o tipa super si mereu ma binedispui - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![[Image: fight.png]](http://i1011.photobucket.com/albums/af237/BellatrixCullen/fight.png) I love you , Dess. | |||
| 
					24 May 2010, 20:52 
| 
 | |||
| 
					Bellatrix, esti o fata minunata ce sa mai zic.  P.S. Nate mersi de compliment ![[Image: 2u6zhqe.jpg]](http://i53.tinypic.com/2u6zhqe.jpg) " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer | |||
| 
					« Next Oldest | Next Newest »
				 | 
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Parerea despre membri | Bell Evans | 188 | 48,479 | 31 Jan 2013, 11:11 Last Post: Agnes Marie Lovel | |
| Ce crezi tu despre forum ? | Raizen Isildur | 3 | 2,395 | 10 Feb 2012, 09:15 Last Post: Isabella River | |
| Totul despre zodii | Bell Evans | 79 | 19,894 | 25 Mar 2011, 15:35 Last Post: Belle Marie Snowdrop | |
| Un documentar despre vrajitorie | Maya Lovegood | 5 | 2,202 | 22 Jan 2009, 12:42 Last Post: Sharma Sanara | |
| Parerea despre RPG | Denis D. Diggory | 35 | 8,507 | 16 Jan 2009, 15:36 Last Post: Sharma Sanara | |
| Top 7 membrii | Lyra Dust | 17 | 5,892 | 29 Dec 2008, 16:56 Last Post: Hermione McGonagall | |