Momentele cand te simti idiot (idioata)
24 May 2010, 14:17
si eu a trebuit sa cant de cateva ori in fata unui public si eu am trac si imi tremura vocea ca naiba, si eram rosie toata, sau cand am cantat la chitara in clasa, cu tot cu voce, alergasem pe scari de entuziasmata ce eram si abosit iar la prima strofa cred ca am gafait un pic
dar, cea mai grozava senzatiew e atunci cand 27 de persoane te aplauda chiar dak ai fost varza, mai ales ca (,) coleghii mei nu au mai vazut pana atunci o chitara si se uitau la mn ca la avioane

[Image: 2igkmd1.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
24 May 2010, 14:26
Cand zic o gluma si nu rade nimeni. Sad

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
24 May 2010, 14:41
Eu trebuia sa recit tot felul de prostii >.< Si trageam de timp...faceam pauza cand era virgula,incercam sa fiu artistica...sa recit cum trebuie.Asta numai fiindca ma gandeam la urmatorul vers,sa nu-l gresesc.Si se uitau astia la mine o.O
Sau m-am simtit idiot cand una dintre cele mei bune prietene ale mele avea concert [are band Smile ]...si era foarte emotionata.Si la fel eram si eu...pentru ea.Zici ca eu trebuia sa cant,nu ea.Si imi batea inima cand incepuse sa cante.Aveam maaaari emotii pentru ea,fiindca stiam ca e primul ei concert...si mnah.
Si m-am mai simtit groaznic cand era sa imi pierd o prietena foarte buna.A cazut in apa...si nu stia sa inoate.Nici eu...normal.Si ma simteam neputincioasa...si imi tipa sa nu intru dupa ea ca intram in aceeasi belea.Am stat si m-am uitat,am tipat...pana a venit un tip pe care il uram...si a ajutat-o.Si da...i-am multumit mult,mult,mult,mult Dar ma simteam groaznic...asta fiindca il judecasem gresit pe tip,si fiindca nu am avut nici o putere sa imi ajut prietena.Decat sa tip dupa ajutor

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
24 May 2010, 16:48
LIZZIE VACA NAIBIIII Finna))
gosh numai tie ti se putea intampla asa cevaFinna)))
in locul tau nu as mai vorbi cu mama 10luniFinna deci pe bune.i'as zice in fata ce cred despre indiscretia ei si i'as spune ca nu e treaba ei in nici'un caz.si sa ma lase in paceHappywide
si ref la a doua intamplare, i'as fi cerut varului sa imi spuna o propozitie in engleza la randul luiSmile ceva complicat. sau sa incepi tu sa reciti din shakespeare sau cevaFinna sa ii dai replica " That was really foolish of you to try, you're going to be trouble aren't you " cu accentul potrivit daca iti ieseSmile sau nu stiuuFinna adica nu..accent d'ala pe care il fac eu cand pronunt r'ul prea frantuzesc=)) si aia cu gemul fu tare. nici nu avu dreptate..ur right bby it's "jam"Finna

vezi k promisesi ca il saluti marti pe R..ToungeToungeTounge
la mine au fost lavi cu lau ieri si ii daduram add pe id'ul meu tipului de pe forumul ala..bloom dupa care lesinam toate credFinna daar a venit kenshin care ii mai faain8-> si acu nu stiu cum sa incep o discutie cu bloomey=))))
24 May 2010, 17:17
x.x
De ce esti atat de otravitoare?! Stii ca era sa fac astm chiar in momentul asta?!

Quote:vezi k promisesi ca il saluti marti pe R..ToungeToungeTounge

O fac dupa teza... sau poate si dupa premiera ca sa nu rosesc cand o sa'l vad in sala :-SS
Bai frate! Dar ce fac eu aici?
Uitati tot ce am zis.
Cristiana P. (24.05.2010 17:10:23): ce?
Georgiana (24.05.2010 17:10:25): sa vezi ce'ti fac maine
Georgiana (24.05.2010 17:10:30): inainte de teza
Georgiana (24.05.2010 17:10:35): scot penele din tine
Cristiana P. (24.05.2010 17:10:40): omule take care
Cristiana P. (24.05.2010 17:10:48): u have an obsession
Cristiana P. (24.05.2010 17:10:50):
Georgiana (24.05.2010 17:10:57): bine
Cristiana P. (24.05.2010 17:11:01): =]]]]]]

[Image: 20090723022350m.jpg]

I love DOLLS. I love R.
24 May 2010, 22:08
FATA TIE ITI APAR CRISTIANA P?Finna))))))

STEERGEEEE !!!
trebuie sa iti apara Ginny.

Da click dreapta pe numele meu -> Contact Details -> Name: Ginny
Finna)))
sau tu m'ai pus intentionat asa?:| vacooo
[si parca vad ca te fac vaca degeabaWhistle ee.tot vaca esti>Happywide< ]

ps:vai ce dor mi'e de vremurile cand eram admina si iti editam singura mesajul si schimbam "Cristiana P"
26 May 2010, 14:19
a fost azi o faza in ora de istorie
proful a zis sa stam in liniste, ca de obicei, si el si'a scos o carte si a inceput sa citeasca..si noi ne'am adunat, 4 prietene [Eu, Rose, Justinne si inca o fata] si am inceput sa povestim intamplari din toti cei 4 ani de gimnaziu. Si la un moment dat am ajuns la faza cu "cine pe cine a placut" la care au mai intrat 2 baieti de langa noi..si tot radeam, eram cam galagiosi ce'i drept..si proful se tot uita la noi pe sub ochelari, dar nu zicea nimic

si la sfarsitul orei, s'a ridicat si a zis ceva de genul "cine se insoara cu voi, la nebuni ajunge" am izbucnit toate in ras, se pare ca ascultase toata conversatia noastra despre "ce baieti am placut in 4 ani de scoala"

a fost cam penibil
27 May 2010, 09:25
momentele in care mam simtit ca o idioata
cand prietena mea cea mai buna ia zis baiatului de care imi place ca imi place de el
asta a fost acum ceva timp, dar mam simtit foarte prost

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau.

[Image: Signature_by_AliceMorris.jpg]
27 May 2010, 09:46
Momentele cand ma simt ca o idioata ..nu exista(la mine)..dar..cel mai penibil moment este atunci cand tata incepe sa expuna o morala de juma' de ora si nu mai termina...eu aud doar "Blah.blah,blah"FinnaFinna

apropo..Sophy..cine era prietena ta care i-a spus tipului pe care il placeai??Happywide

Totul este ceea ce pare dar nimic nu seamana!!

[Image: 2511554y55j3dmn6a.jpg]&amp;lt;/A&amp;gt;
27 May 2010, 15:43
mam simtit azi ca o idioata-ei bine nu chiar dar mam simtit naspa- cand miam lasat telefonul pe banca unei colege si mi la luat si la ascuns
nu a fost chiar furt pentru ca mi la dat inapoi dar pur si simplu ea si colega ei de banca nu au vrut sa mil dea inapoi
si negau ca lau luat ele cand stiam sigur ca e la ele pentru ca incepeau sa rada cand ma uitam la ele
si eu lam cautat si in buzunarele sacoului care era pe scaun si nu era si apoi cand lam cautat a 2a oara aparuse dar tot au continuat sa nege si a fost naspa, adica mam enervat sooper tare doar din simplul fapt ca nu vroiau sa recunoasca nu pentru un telefon ca se poate cumpara altul la urma urmei

[Image: 2igkmd1.png]

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Poze cu noi de cand eram mici Ada McNair 2 1,757 10 Jul 2009, 23:31
Last Post: Lyra Dust