The last chance
|
25 May 2010, 16:02
|||
|
|||
pai, Lisa sunt eu, doar ca intr'o varianta usor schimbata..si povestea asta e viata mea in proportie de 95%
si mi'a placut foarte mult numele asta..iar porecla "Lizzy" am gasit'o in majoritatea cartilor pe care le'am citit |
|||
25 May 2010, 16:06
|||
|
|||
Mie nu imi place pentru ca are 1319 cuvinte si eu vroiam 1320 Glumesc Este excelent Bell
![]() ![]() |
|||
25 May 2010, 16:08
|||
|
|||
foarte tare, in sfarsit, mai aveam putin si muream de nerabdare,
Deci, ce imi place mie la capitolul asta?.. 1 Imi place ca se duce la bunicii ei, Si eu cand ma duc la tara ma simt ca intr-al noualea cer 2 Lisa e foarte tuta ca nu sia luat telefonul cu ea si la lasat pe sarcul Josh sa astepte, da chestia asat a sporit dramatismul 3 Esti regina descrierii. deci nu pot sa cred cat de frumos este peisajul asa cum il descrii tu 4 vreau next' vreau next' vreau next' vreau next' vreau next'( de 1000 de ori) Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
25 May 2010, 16:10
|||
|
|||
Cum ti-am spus...imi place povestea capitolul si inca sunt curioasa ce o sa se intample cu Josh si Lisa
![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
25 May 2010, 16:24
|||
|
|||
Hey, nunim...
Sry ca nu am mai intrat sa dau commenturi la ultimele capitole, dar am fost fooarte ocupata...De fapt tu stii prea bine povestea Oricum....imi place foarte muuult Si...cand pui nextul??? Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
25 May 2010, 16:25
|||
|
|||
O__O
Trebuie sa fiu atenta acum la orice detaliu. Hai ca ma pun pe aspirat la informatii. ![]() I love DOLLS. I love R. |
|||
25 May 2010, 16:34
|||
|
|||
ma bucur ca v'a placut
si next'ul, pai, nuj cand am sa'l pun..il am deja scris dar vreau sa va tin in supans va asigur ca merita asteptarea |
|||
25 May 2010, 16:37
|||
|
|||
nu......... de ce ?
Te rugam nu ne tine prea mult in suspans Poate maine apare nextul Te rog te rog te rog sa apara maine, ca nu mai pot, sunt insetata de next Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
25 May 2010, 16:42
|||
|
|||
Quote:va asigur ca merita asteptarea Btw. Te asigur ca merita tortura ![]() Calmeaza'te, Lizzie... Nu te razbuna pe bietul caiet... Functioneaza daca zic - "Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog... de 47438761986347469785 de ori sa pui next'ul"?! ![]() I love DOLLS. I love R. |
|||
25 May 2010, 16:45
|||
|
|||
tortura, asteptarea, tot aia
dar mi se pare ca pun next'urile prea repede, fata de celelalte fete..si nu vreau sa fiu considerata "mai cu motz" dar va multumesc mult ca sunteti alaturi de mine si ca va place fic'ul poate pe joi vineri si Lizzie functioneaza daca zici de 47438761986347469786 de ori |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Chance [+16] | Alice Swan | 54 | 11,685 |
19 Jun 2010, 19:22 Last Post: Bell Evans |