The last chance
|
25 May 2010, 16:54
|||
|
|||
Oh Yeah...
Atunci invata de la mine ca dupa o lipsa totala de una... doua... da, aproape patru luni, in trei zile am postat trei capitole. Da, da! Sa ma ierte lumea Pff... posibil sa nu intru maine, dar joi cred ca 99,9% probabil. Asa ca... huh... astept... Stai asa, stai asa! Se zice "Tout le monde" sau "toute la monde"... pariez pe prima... Bai... eu si franceza ne intelegem ca soarecele si pisica... Kitz-Kitz! ![]() I love DOLLS. I love R. |
|||
25 May 2010, 17:00
|||
|
|||
Sti parerea mea Bell, si sti cat de mult astept next-ul >
![]() ![]() ![]() |
|||
25 May 2010, 17:03
|||
|
|||
Mda, Ichi
joi ramane va promit ca o sa va placa [mie, una, mi'a placut ![]() si sper sa nu va suparati prea tare pe mine |
|||
25 May 2010, 17:21
|||
|
|||
cum adik tocmai joi
eu ma chinui sa pun in fiecare zi cate un capitol si tu: "fata de celelalte fete" joi e prea tarziu, macar miercuri Daca nu il postezi miercuri ma supar si nu mai postez nici eu decat un capitol pe saptamana. Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
25 May 2010, 19:46
|||
|
|||
Bell Evans Wrote:si nu vreau sa fiu considerata "mai cu motz"orice ai face, mereu vei fi mai cu motz daca nai fi tu, cine ar mai fi Bellyshor a noastra? ON:scz de intarziere dar am foat plecata azi tota ziua si nu mai intru pe net pe telofon ca altfel il citeam e sooper tare si abia astept sa vad ce se intampla intre Lisa si Josh ![]() |
|||
25 May 2010, 21:14
|||
|
|||
Bellyshor a voastra am sa raman
si promit ca pun nextul in curand, dar mai stau putin..abia azi am pus capitolul 8 putina rabdare |
|||
25 May 2010, 22:00
|||
|
|||
Bell
Abia acum am apucat sa citesc capitolul 8 Si am doar un lucru de comentat ![]()
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
26 May 2010, 14:03
|||
|
|||
pentru ca tu faci la fel, domnisoara desiree
n'am mai vazut un next de la tine de saptamani si pun maine continuarea..asta daca vor mai mult de 5 persoane |
|||
26 May 2010, 14:05
|||
|
|||
ca sa il citez pe Ichi
"Eu,Mintea, Corpul, Sufletul si Inima"-5 persoane se pune? oricum, asteptam nextul ![]() |
|||
26 May 2010, 15:35
|||
|
|||
recplica asta e a lui Ichi, Alice, nu'i frumos
dar mai trebuie 4 persoane ce imi place sa va tin in supans [Desiree m'a invatat ] |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Chance [+16] | Alice Swan | 54 | 11,657 |
19 Jun 2010, 19:22 Last Post: Bell Evans |