Going Under
21 May 2010, 14:54
hai desiree cu next'ul

ne apuca sfarsitul lumii aici

te rugam
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
21 May 2010, 19:09
Abia am pus nextul
Nu fiti atat de lacome din nou

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
21 May 2010, 20:42
Vreau Next!

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
25 May 2010, 21:36
Chapter 7-Beautiful nightmare

[Image: alicebyjuriachan.jpg]

You meet people who forget you. You forget people you meet. But sometimes you meet those people you can't forget. Those are your friends.
http://www.youtube.com/watch?v=I8Ci28sZiuk

Am dat tufisurile de liliac la o parte si am descoperit o poienita scaldata de lumina unei zile infloritoare de vara.Caldura si razele soarelui se rasfrangeau pe pielea mea deschisa la culoare.Mirosul ierbii proaspete era ametitor si imi trezea amintiri placute.
In mijlocul luminisului trecea o sina ruginita de tren.Mi se parea ciudat,mai ales ca eram intr-o padure izolata de trecerea timpului.
M-am asezat pe sina de tren si am inceput sa ma joc cu un fir fragil de iarba.Asteptam ceva…dar nu eram sigura ce….sau cine…
O imagine mi se perinda pe sub gene:eu si ea,stand tolanite in iarba,privind moleseala unui amurg sangeriu.Ea imi arata cu degetul aratator forme unduioase de nori in vazduh.
Amintirea mi-a adus cea mai buna prietena in luminis,langa mine.Elena inainta grava,gratioasa,printre firele de iarba.
Vroiam sa-I spun cat de mult mi-a lipsit si cat de mult o iubeam.Vroiam sa ii ciufulesc parul.Vroiam sa alergam amandoua prin sirul amintirilor fericite.Sa fim prietene inca o data.
Am dat drumul firului de iarba si am fugit spre ea.Mi-am deschis larg bratele,pregatindu-ma sa o imbratisez cu caldura.
Reactia ei a fost total irationala,necunoscuta mie.
Ma impinse la o parte,evitandu-mi deliberat privirea.Ochii ei caprui erau reci,dar incercau sa exprime o scuza muta.
M-am intors pe calcaie ca sa o vad cum pleaca,fara sa mai arunce priviri fugitive in urma.Ma simteam tradata si jignita;plecase atat de usor de langa mine!
Soarele se ascunse tacut dupa nori,luand si ultimul meu strop de fericire cu el.Cerul azuriu incepea sa faca loc unei pietre reci de onix cu umbre intunecate.
Picaturi de ploaie cadeau delicat pe firele de iarba,dar eu inca stateam inmarmurita in mijlocul luminisului,ascultand pasii muti ce se departau…a plecat pentru totdeauna.Din viata mea,a tuturor celor ce au iubit-o.
Am inceput sa alerg,iar urmele mele erau mascate de lacrimi amare.Respingerea ei a fost ca o rana adanca pentru sufletul meu ratacit in speranta.In cruda-mi agonie,durerea isi facea loc cu lovituri ascutite de pumnal.
M-am oprit din fuga mea nebuna.De ce alergam?
Socul imi accelera bataile panicate ale inimii mele.M-am invartit pe loc,de parca il cautam pe urmaritorul meu necunoscut.Dar nimeni nu sparse tacerea stranie a padurii.
De cine fugisem?
Ochii mei s-au facut mari,luminati de intelegere.Nu fugeam de cineva,doar alergam de propria persoana,propriul destin,propria viata…de realitate.Alergam de umbra existentei mele.

Mi-am fluturat pleoapele in lumina stralucitoare a soarelui.
Fusese doar alt vis,nimic altceva….un cosmar cu intelesuri ascunse.
Mi-am sprijinit capul in palme.Nu intelegeam cu ce gresisem cand Elena era in viata.Nu ma purtasem urat cu ea,nu ne certasem.
Atunci…de ce imi bantuia visele altadata placute?De ce somnul,altadata odihnitor,devenise acum un fel de camp de batalie a temerilor mele?
“Dar poate nu te bantuie”,sopti o voce micuta in capul meu.”Poate vrea sa-ti spuna ca trebuie sa uiti de ea,sa nu ii duci dorul atat de mult.”
Cum puteam sa uit faptul ca a murit?Simteam asta cu fiecare fibra a corpului meu,in fiecare secunda a zilei.De fiecare data cand vedeam natura in jurul meu,ma gandeam la Elena,la zambetul ei luminat de fericire.
Intalnesti oameni ce te uita.Uiti oamenii cu care faci cunostinta.Dar uneori gasesti persoane pe care nu le uiti.Prietenii tai adevarati,de care iti amintesti toata viata,poate chiar mai mult.O eternitate.
Poti sa faci un prieten intr-un an,dar il poti pierde in cinci minute.In cazul meu,mi-am pierdut prietena in 3 luni.
Un caietel cu coperti negre cazu din dulap.Poate a fost destinul,sau doar o intamplare,nu stiam.In orice caz,am luat delicat caietelul si l-am deschis,pregatita pentru prima oara sa ma uit in el.
Incepusem sa citesc prima pagina din noua viata a Elenei.

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
25 May 2010, 21:36
Prima
Este minunat si foarte emotionant astept repede nextul >Happywide<

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
25 May 2010, 21:38
Desiree
E foarte tare..imi place mult si imaginea
Si de melodie nu mai vorbesc.
Oricum..capitolul asta le intrece >Happywide<

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

25 May 2010, 21:40
O sa mi se urce la cap complimentele,Bellatrix

Love you, Bells.
25 May 2010, 21:44
super bestial Desiree
ador poza si se potriveste foarte mult cu ceea ce se intampla in capitol
astept continuare cu nerabdare

[Image: 2igkmd1.png]
25 May 2010, 21:47
Capitolul e superb , iar instrumentalul melodiei se potriveste perfect
Hmm , jurnalul Elenei? Devine din ce in ce mai interesant..Happywide

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
25 May 2010, 21:47
Si ce daca ?
Macar sunt adevarate

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.