Parerea despre membrii
|
26 May 2010, 14:08
|||
|
|||
Shery, in putine cuvinte, esti glumeata, Crazy, de treaba, si foarte talentata
esti cireasa de pe tort a forumului si o sefa foarte potrivita pentru Cercetasi te consider o pritena buna si cred ca ne asemanam in multe privinte ![]() |
|||
26 May 2010, 14:11
|||
|
|||
Alice, pai..astropufa mea preferata
ce pot sa zic despre tine? am avut ocazia sa te cunosc mai bine in acest timp, si am ajuns la concluzia ca esti o prietena adevarata..si m'as bucura mult daca as sti ca si tu ma consideri o prietena hugs for u |
|||
26 May 2010, 14:13
|||
|
|||
Bell, sigur ca te consider prietena mea
esti prima persoana cu care mam imrietenit pe acest forum si mai sfatuit in legatura cu ficul meu mai tii minte? esti o fata sooper talentata, sooper de treaba, tot ce se poate cu sooper in fata si esti regina descrierii ![]() |
|||
26 May 2010, 14:15
|||
|
|||
cum sa nu tin minte cand m'ai onorat sa'mi dau cu parerea de fic'ul tau??
si stiu ca te enervez ca imi schimb poza de la avatar des, recunoaste te oftica asta |
|||
26 May 2010, 14:20
|||
|
|||
nu ma oftica pur si simplu eu ma uit la poza nu mai citesc numele si a fost o dimineata in care intrun minut tiai schimbat 3 poze
eu miam schimbat poza doar pentru ca asa mai rugat tu si ma mai intrebi daca te consider prietena mea ![]() |
|||
26 May 2010, 14:26
|||
|
|||
am schimbat'o intr'un minut, pentru ca nu stiam care se vede mai bine..era o diferenta de marime si contrast al culorii si nu se vedeau foarte clar
dar si tu ramai prietena mea, orice s'ar intampla |
|||
26 May 2010, 15:41
|||
|
|||
BFF forever pana la prima pensie
dar deviem de la subiect asa ca datimi voie sami zic parerea despre persoanele care scriu ficuri(ficuri pe care leam citit[adica majoriatea]) aveti o parerea foarte proasta despre voi cand voi sunteti defapt foarte talentate Bella:"scuzati ca e prostie" Bell:"mie mi sa parut cam naspa" etc. asta e singura obiectie pe care as vrea sa o fac ar trebui sa aveti incredere in voi eu spre exemplu sunt foarte mandra de ceea ce iese cand ma apuc de scris, iar daca nu imi place, folosesc butonul Backspace(chiar deasupra butonului Enter[butonul ala mare care nu e space]) in loc sa las intrun fel in care numi place si nu var placea nici voua, cititorilor(vprbesc acum doar pentru cei care miau citit ficul nu si pentru dei care nu stiu despre ce e vorba)(dar deasemenea vorbesc si in general) ![]() |
|||
26 May 2010, 19:16
|||
|
|||
Alice esti foarte draguta si de treaba. Si ai talent la ficuri si RPG
![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
27 May 2010, 14:28
|||
|
|||
Anaella, sooper de treaba si foarte talentata pentru zece ani
scrii rpg-uri frumoase si esti foarte isteata pentru varsta ta ![]() |
|||
27 May 2010, 19:34
|||
|
|||
Alice, esti cea mai buna sora din lume
Ai foarte mare talent la scris rpg-uri si fic-uri si la Offtopacela( ) iti sunt recunoscatoare ca mai ademenit si pe mine sami fac cont aici esti foarte de treaba si o prietena foarte buna Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Parerea despre membri | Bell Evans | 188 | 42,165 |
31 Jan 2013, 11:11 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Ce crezi tu despre forum ? | Raizen Isildur | 3 | 2,155 |
10 Feb 2012, 09:15 Last Post: Isabella River |
|