Casatorii
|
26 May 2010, 19:39
|||
|
|||
pot sa fac eu un band cu tine cant la chitra electrica si acustica :>>
![]() Tie frica ? ar trebuii sa-ti fie ! |
|||
26 May 2010, 19:46
|||
|
|||
Alice Morris Wrote:despre casatorii Alice.. Stiu ca despre casatorii.. ![]() Voiam sa stiu mai exact, despre ce anume in legatura cu casatoria.. Ah, florile.. Prefer trandafiri albi, sau trandafiri rosii cu crini albi.. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
26 May 2010, 19:49
|||
|
|||
Isabella Luminita River Wrote:Alice.. Stiu ca despre casatorii..stiu ca stii dar cand ai pus intrebarea a sunat parca erai venita de pe luna si nu stiai despre ce e vorba(fara aluzii de data asta) florile eu cred ca ar trebui sa fie trandafiri albi si buchetul nasei(cik au si nasele buchet) tot trandafiri dar rosii ar fi o idee dar cik sa se asorteze si cu rochia ![]() |
|||
26 May 2010, 20:32
|||
|
|||
bai oameni buni, nu pot sa cred,
pleaca omul pentru o zi si voi discutati 3 pagini intregi Tu esti tot Tu esti tot Tu esti tot Tu esti tot Tu esti tot Tu esti tot mia placut asta si mia placut si idiotii care rad 4 minute in continuu de o caprioara care a uecat pe scara Invitatiile(sa vorbesc si eu despre toate ca sa nu raman in urma) Cred ca ar trebui sa fie simple si clasice(cel putin asa imi plac mie) Florile ar trebui sa fie gingase si frumoase la fel ca mireasa Si da, am observat ca sunt cea mai mare de pe site (inafara de admini) Si nu pot sa cred ca sormea mea cea draga a uitat sa ma intrebe daca vreau sa fiu in band cu ea Adica ea are talentul in casa si pune intrebarea pe un forum? te tin eu minte BTW: Igluu de piatra Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
26 May 2010, 20:39
|||
|
|||
Merci Sophy Si nu era o caprioara era o capra Oricum e penala rau faza
![]() ![]() |
|||
26 May 2010, 20:50
|||
|
|||
Ei bine, dupa lupte seculare care-au durat aproape o saptamana am reusit sa ii trimit Isei un e-mail cu rochia de mireasa. Scuze pentru cat am intarziat!. Ma voi ocupa de restul creatiilor vestimentare cat de curand posibil! Legat de flori, cred ca ar trebui trandafiri albi, ca sa se asorteze cu cei din rochie (don't ask, mai ales tu, Ichi)
Apropo... nu pot sa cred ca ati facut atatea pagini fara mine! Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
26 May 2010, 20:51
|||
|
|||
Na ca acum m-ai facut curios Stefan
![]() ![]() |
|||
26 May 2010, 20:53
|||
|
|||
Eee... mai ai putina rabdare...
Apropo... vreau cei 10 000 de euro! Razbunarea cea mai mare
|||
26 May 2010, 20:56
|||
|
|||
Ah, multumesc Sophy, eu insa. Uh, mi-e cam greu sa o spun.. Dar trec printr-o perioada cam grea..
E o poveste lunga.. Cateva minute m-am gandit serios sa parasesc forumul insepand din seara asta.. Dar apoi m-am razgandit.. Sper ca totul se va rezolva si.. [ ah, mii de scuze vorbesc despre ceva de care voi habar n-aveti. ] Boon, deci.. Florile, cum a zis si Sophy ; ![]() Pai mie mi-ar placea mult daca ar fi trandafiri albi si cate un crin roz sau rosu.. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
26 May 2010, 20:59
|||
|
|||
Ti-ai verificat e-mailurile? Sper ca am trimis corect rochia de mireasa.
Razbunarea cea mai mare
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Casatorii II | Isabella River | 52 | 7,851 |
01 Jan 2012, 22:39 Last Post: Agnes Marie Lovel |