In cautarea fericirii
|
27 May 2010, 17:37
|||
|
|||
Imi place foooarte mult!
Stii, dupa toate aceste ficuri scrise din perspectiva unor fete, chiar este o usurare faptul ca scrii din perspectiva unui baiat. Sunt foarte curioasa si chiar daca o sa fie mai mult o drama, adica nu o sa aiba un Happy Ending, tot cred ca o sa fie frumos... Can't Wait!! Deci...sa stii ca ma uit diseara sa vad daca ai pus nextul... Sa nu ne faci sa asteptam ca stricam relatiile glm Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
27 May 2010, 17:40
|||
|
|||
Multumesc mult Rose Si Sophia scrie tot din perspectiva unui baiat A si inca ceva...nu am zis ca o sa fie mai mult o drama dar nici nu neg acest lucru Asta o sa decideti voi daca veti fii interesati de urmatoarele capitole
![]() ![]() |
|||
27 May 2010, 17:42
|||
|
|||
si cand apar urmatoarele capitole??
m'ai facut foarte curioasa |
|||
27 May 2010, 17:45
|||
|
|||
Ti-am spus Urmatorul apare in seara asta pe la 8
![]() ![]() |
|||
27 May 2010, 17:46
|||
|
|||
bun
abia astept sa'l citesc |
|||
27 May 2010, 17:46
|||
|
|||
Pai ca sa fiu sincera inca nu am apucat sa citesc ficul lui Sophia...
Parca am citi primul capitol, daca imi amintesc eu bine Zilele astea nu prea am avut timp sa intru, asa ca am ramas putin in urma cu fic-urile. Dar chiar am sa-l citesc in seara asta daca apuc pentru ca sunt curioasa sa vad cum e ca o fata sa scrie din perspectiva unui baiat Si, tu, Ichi, fa bine si scrie nextul si nu sta la povesti cu noi ca nu mai am rabdare....Chiar vreau sa stiu care a fost obstacolul in calea fericirii lui Matt Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
27 May 2010, 17:48
|||
|
|||
Dar next-ul este scris deja Doar ca mai astept putin pana il postez
![]() ![]() |
|||
27 May 2010, 17:51
|||
|
|||
Off...
Iti place sa ne tii in suspans, nu?? Nu poti face asta!! ... De fapt cam...poti... Bine, bine...astept ...dar daca nu il pui la 8 , am sa am grija sa cad cu verighetele voastre de nunta, ca nici Isa nu pune nexturi Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
27 May 2010, 17:53
|||
|
|||
Rose, e treaba mea sa cad
si Ichi, hai cu next'ul |
|||
27 May 2010, 18:18
|||
|
|||
Hmmm...la cat contact am eu cu tine la scoala ( nu va ganditi la prostii ) ... Nu m-as mira sa ma molipsesc in curand
Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
In cautarea unui vampir [+16][complete] | Alice Swan | 184 | 36,283 |
24 Aug 2010, 11:43 Last Post: Alice Swan |