Parteneriate
|
03 Sep 2007, 19:45
|||
|
|||
Prob e ca nu ashea multzi se intereseaza d situri Hp... shi de ex eo inainte sa vizitez forumul asta ziceam ca nai c face p un forum shi cand am fost in trecere mia placut tare molt shi mam shi inregistrat...Iar cred ca ceilaltzi copii dak nu aud ca e foarte popular nu prea intra p anumite situri... shi ... nu credetzi ca e cam ciudat ca de abia akum apare acel site? Adik dak e al lui dan cred ca ar fi trebuit sa apara mai demult
|
|||
04 Sep 2007, 09:40
|||
|
|||
Doamne fereshte.."UH..Vine dan in romania.."..Mha,si ce castigatzi ca vine in Romania??Nimic..Doar ala nu va sta cu voi de vorba (sau cine stie)...Doamne..Atata "bucurie" pnetru nimic.."Multumim Iulia,Multmumim Julia"..Off,Doamne..
![]() |
|||
04 Sep 2007, 10:44
|||
|
|||
Scz,dar visul orcarui fan este ca idolii lui sa vina aici.Sa nu mai zic si de premiera unui film.Sunt multe motive pentru care ne bucuram.Nu numai ca vine Dan in Ro.
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
04 Sep 2007, 12:58
|||
|
|||
Se poate sa vina si Emma, si Rupert, ocazional poate chiar si Tom etc. etc.
Vor veni ( daca vin ) la Bucuresti, in Noiembrie 2008, la premiera filmului Harry Potter si Printul Semipur... Si... atata bucurie... cred ca Snape nu vede exact cata bucurie ... Inchipuiti-va ca vor veni zeci de mii de fani.. Si ca site-ul nostru va fi printre cele laudate ^.^ ( nu numai noi, ci si voi, pentru faptul ca sprijiniti acest proiect ) PS : sa nu uitam de diversele surprize de la cei de pe www.Dan-Radcliffe.myforum.ro ... acestea vor aparea in cazul in care vor fi suficienti membri pentru asta... PS2 : daca vine Dan in Romania, sper sa ni se acorde transport gratuit ( just kidding ![]() PS3 : sper din tot sufletul ca toata chestia asta e reala...dar tind sa cred asta din moment ce adminul de pe www.Dan-Radcliffe.myforum.ro are propria firma de impresariat artistic : www.mezzopromusic.com ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
04 Sep 2007, 13:01
|||
|
|||
Uh..Sincer..Eu nu ma bucur deloc ca vin ei in Romania..Nu ca is zoopy de e vin..dar.N-as avea de ce sa fiu fericita!Eu oricum n-as ajunge din Cluj la Buc...Si-n al II-lea rand..Voi credetzi ca-si va aminti cineva de acest site?Nu zic eu ca site-ul e rau,sau altceva..Dar m-as mira!
![]() |
|||
04 Sep 2007, 13:05
|||
|
|||
Pana nu se intampla nu ai de unde sa stii.Adica mai bine asteptam si vedem,decat sa dam supozitii false si nei mai luam si in gura.Adica ar fi ceva de vis daca s-ar intampla asta.Si chiar daca tu nu ajungi din Cluj pana la Bucuresti nu inseamna ca nu trebuie sa te bucuri.Si pe langa asta de unde sti ca o sa vina tocmai la Bucuresti?Poate merg in Timisoara,Sibiu sau mai stiu eu unde.
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
04 Sep 2007, 13:07
|||
|
|||
pt ca o scris julia...
![]() |
|||
04 Sep 2007, 13:12
|||
|
|||
A scris asa.dar dupa cum vezi nu este ceva sigur 100%.Se pot schimba multe pana apare filmul.Organizatorii isi pot schimba parerea.Si alte lucruri.Deci sunt multe probabilitati.
|
|||
04 Sep 2007, 13:14
|||
|
|||
Urgh...eu una cred sigur ca vin in Bucuresti...capitala etc... n-au fost decat in capitale de tari la premiere de filme...Paris, Londra...n-am vazut cazuri in care au venit in provincie..
EDIT : ma scuzati.... daca vin ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
04 Sep 2007, 13:18
|||
|
|||
Uff..In fine..M-as mira si sa vina..Totusi..Romania,e romania..e o tara destul de mica si totusi m-as mira sa vina la noi...
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|