Casatorii
|
27 May 2010, 21:26
|||
|
|||
sa nu mai p[ostezi pana la revelion
lucru care ar fi imposibil ce neam face noi fara Izzy a noastra ? ![]() |
|||
27 May 2010, 21:27
|||
|
|||
Multi ar spune ca forumul ar fi mai linistit si mai.. nu stiu.. mai bun. :-S
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
27 May 2010, 21:30
|||
|
|||
Bell...nu Stefan mi-o face...ci mirele o.O
PS: va iubesc!...nush ce am azi o.O ![]() ![]() |
|||
27 May 2010, 21:34
|||
|
|||
Cum ar putea fii ceva mai bun daca tu nu esti prezenta eh? Si Sher...cum adica mirele iti face rochia? o.O Adica eu?
![]() ![]() |
|||
27 May 2010, 21:36
|||
|
|||
Isabella Luminita River Wrote:Multi ar spune ca forumul ar fi mai linistit si mai.. nu stiu.. mai bun. :-Smai linistit poate mai bun? not gonna hapen' ![]() |
|||
27 May 2010, 21:36
|||
|
|||
Matt Ichigo Carter Wrote:Cum ar putea fii ceva mai bun daca tu nu esti prezenta eh? Si Sher...cum adica mirele iti face rochia? o.O Adica eu? Nu stiu, m-am gandit la cateva persoane.. ![]() Dar ma bucur sa aud asta, Alice, Ichi.. ![]() You run. I con.
|
|||
27 May 2010, 21:42
|||
|
|||
Veste buna!!
Dupa lungi negocieri cu Jang-Geum si cu Doamna Han a zis ca face un tort maaare pentru proaspetii casatoriti si alte torturi pentru fiecare cu preferintele lui. Deja a facut unul... Si desi nu am voie am bagat degetul si l-am gustat putin Credeti-ma e fooarte bun... Deci...Isa, in primul rand trebuie sa-mi spui preferintele tale... Si voi ceilalti care vreti torturi separate, dati comanda Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
27 May 2010, 21:48
|||
|
|||
You run. I con.
|
|||
27 May 2010, 21:54
|||
|
|||
Oooo
Stiu ca de obicei se rapeste mireasa... Dar nu se poate rapi si mirele??? Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
27 May 2010, 21:55
|||
|
|||
Eh..
![]() Da, stiu, Leonardo Dicaprio cand era tanar era.. ![]() ![]() Am tot fost ocupata cu proiectul ala ''Romeo and Juliet'' atat de mult incat.. iubesc din ce in ce mai mult atat filmul cat si cartea.. ![]() ![]() ![]() You run. I con.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Casatorii II | Isabella River | 52 | 7,847 |
01 Jan 2012, 22:39 Last Post: Agnes Marie Lovel |