Sentimente pe hartie
|
27 May 2010, 20:31
|||
|
|||
Super versuri Sher In leg cu PS-ul sti versurile lu' Ombladon cu "Eu nu beau, nu fumez, nu vorbesc urat...Ptu, 3@&@^^!-@$ ****, iar am scapat tigara-n bere"? Asa si tu nu? Glumesc normal
![]() ![]() |
|||
27 May 2010, 21:19
|||
|
|||
Foarte tari versurile , Shery...
Ultimele doua strofe le ador Eu pe maine am de citit o poezie de Sorescu si de comentat ceva despre ea...la romana...ca sa-mi puna nota... Si nush pe care sa o aleg Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
27 May 2010, 21:24
|||
|
|||
alege Boala e super tare si e frumos scrisa
![]() |
|||
27 May 2010, 21:26
|||
|
|||
Aha...Ma gandeam intre asta sau Scara la cer...Ultima lui poezie...
Nu de alta, dar fiind ultima poate o sa o impresioneze pe profa si o sa-mi puna 10 Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
27 May 2010, 21:28
|||
|
|||
o poezie mishto si scurta si usor de comentat dupa parerea mea este Actorii
http://www.romanianvoice.com/poezii/poezii/actorii.php ![]() |
|||
27 May 2010, 21:30
|||
|
|||
Chiar m-am gandit la asta, dar dupa am zis ca o pierd pe profa cand ajung la ultimul vers cu "dracu"
Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
27 May 2010, 21:31
|||
|
|||
nu e vinat a, ci a poetului, doar e poezia lui
oricum, iar deviem de la subiect asa ca mai bn ne oprim ![]() |
|||
27 May 2010, 21:35
|||
|
|||
Quote:O lacrima prelinsa pe fata bolnavaMa simt ciudat cand citesc asta ![]() o.O Bravo! ![]() I love DOLLS. I love R. |
|||
28 May 2010, 07:58
|||
|
|||
Shery
Scuze pentru intarziere Superbe versurile,ca deobicei Sper sa mai scrii si alte poezii - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
28 May 2010, 20:15
|||
|
|||
iar am ajuns cu intarziere
foarte tare despre sinicdere, e puntin cam emo dar e pe placul meu Si poeziile lui Marin Sorescu sunt cele mai tari dupa cele a lui Sher Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|