Casatorii
|
28 May 2010, 13:23
|||
|
|||
Sa vad ce zice Ichi diseara..
Bellatrix, ![]() ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
28 May 2010, 13:25
|||
|
|||
Da da da
Ma duc sa imi caut rochie - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
28 May 2010, 13:27
|||
|
|||
Yee..
Cum sa nu fie domnisoara de onoare prietena mea cea mai buna? > ![]() You run. I con.
|
|||
28 May 2010, 13:29
|||
|
|||
Eh..asa bine
Ai noroc ca " te iubesc " - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
28 May 2010, 13:30
|||
|
|||
Da, da.. ''Neaga ce simti !!'' >
![]() You run. I con.
|
|||
28 May 2010, 13:48
|||
|
|||
asa, nasa is back
mi'a fost asa dor de voi desi daca ma gandesc, n'am mai vb de aseara nu conteaza :-j asa, ce ati mai hotarat?? |
|||
28 May 2010, 14:43
|||
|
|||
asa, deci,[nush dc dar spun foarte des deci in ultimul timp]
so,[ca sa nu zic deci] din cate am vazut, sunt multe fete care vor sa fie domnisoare de onoare. se pare ca nu avem cavaleri din pacate asa ca, se poate sa mergem neinsotite? dak e, eu renunt la postul meu de domnisoara de onoare si o sa fiu doar pe post de entertainer[si ma refer la muzica] de dus cine duce inelele? am inceput aseara sa citesc topicul lui Ichi de bun venit si am citit si primele 12 pagini de la topicul Isei de bun venit si acolo se zicea ca Rose vine cu grenade si da inelele ramane assa? sau mergem pe varianta clasica[ceea ce mi sar parea sooper] si folosim o fetita mica, imbracata in rochie alba, pompoasa si cu o perna pufoasa in maine, cu fundita alba care atarna pe de o parte si pe perna sa fie verighetele? stiu, iar incep sa visez[si ce e rau in asta?] ![]() |
|||
28 May 2010, 14:45
|||
|
|||
deci, anunt ca florile au fost stabilite, adica buchetul miresei al nasei si al domnisoarelor de onoare, care pe langa rochie vor avea si o floare in par..
rochiile sunt pe cale sa se contureze sub creionul lui Stefan iar costumele cavalerilor, al mirelui si al nasului la fel am sa va arat curand si aranjamentele florale |
|||
28 May 2010, 14:45
|||
|
|||
deci, anunt ca florile au fost stabilite, adica buchetul miresei al nasei si al domnisoarelor de onoare, care pe langa rochie vor avea si o floare in par..
rochiile sunt pe cale sa se contureze sub creionul lui Stefan iar costumele cavalerilor, al mirelui si al nasului la fel am sa va arat curand si aranjamentele florale Scz de dublu-post, nuj ce are calculatorul asta o.O n'am vrut |
|||
28 May 2010, 14:48
|||
|
|||
flori- check
vestimentatie- check muzica pentru atmosfera- check ce mai urmeaza? stit la ce mam mai gandit? sa facem un rpg mare, sa participe toti invitatii si sa fie nunta pe malul lacului, apoi sa ne mutam in sala mare si in loc de mesele caselor sa fie mese rotunde iar in loc de masa profilor sa fie o scena si sa facem[noi adik bandul] un mini concert ce melodii vreti? sa stim de pe acum sa ne apucam de exersat ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Casatorii II | Isabella River | 52 | 7,847 |
01 Jan 2012, 22:39 Last Post: Agnes Marie Lovel |