Momentele cand te simti idiot (idioata)
27 May 2010, 21:52
Faza cu grasa...Eu cred ca toti ne simtim asa...Adica sa fim seriosi...Cine nu se uita in oglinda sa vada daca abdomenul ei este destul de plat.
E ceva tipic, mai ales pentru varsta noastra...
Am si eu momente cand ma simt asa...
Eu am 15 ani si am 40 de kilograme...
Oricum...toti avem cate un fix de asta la un moment dat cand incercam sa mai slabim, sa facem exercitii...
Eu stiu cat ma freaca profa de sport sa merg la sala, la aerobica unde face ea... As merge, dar exact la ora aia am eu serialele coreene, asa ca o las balta...
Nush..Eu cred ca nu conteaza asa de mult cum arati pe dinafara...Sincer...Adica majoritatea baietilor nu stiu sa pretuiasca o fata decat daca e frumoasa, trasa ca prin inel...Dar uneori se pot trezi cu un pui de scorpie care le mananca si sufletul
Cel mai mult conteaza caracterul, asa ca fetelor nu va mai simtiti asa ca nu are rost!! ( eu incerc sa fac asta )

P.S. : La multi ani pe maine, Alice!!

Rose Evans

Half-Blood

[Image: 250v610.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
27 May 2010, 21:56
tata tocmai mia zis ca tre' sa dau de baut
voi ce preferati?
la faza cu grasa, eu de la un timp am reinceput sa dansez prin casa pur si simplu daca aud o melodie care imi place dansez pe ea sau ma reapuc de facut coregrafii, si asta ma tine in forma
de o luna incoace ies in fiecare saptamana in oras si ma plimb pe jos cam juma' de oras si asta face foarte bine
daca vreti sa slabiti, eu va recomand sportul si mancarea sanatoasa, nutu fastfood, nutu prea greas, prea tarziu, etc.
am si eu o colega care are aproape 1.70 si are tot 40 de kg
eu am o vorba: " si eu am patratele doar ca nu se vad"

[Image: 2igkmd1.png]
28 May 2010, 18:12
Azi am avut destule momente cand m-am simtit idioata.
Pot spune ca am avut cea mai proasta zi din viata mea.

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
28 May 2010, 18:16
azi mam simtit penibil cand la ora de religie, profa cik
"astazi povestim" si cik sa spunem noi cu ce impresii plecam din scoala
si un coleg mai zuzy deal meu cik
"nu vreau sa plec si sa o pierd pe mare mea iubire..."-si mia spus numele[sau ceva de genul ca era prea galagie ca sa mai aud ceva]
stiam ca e la vrajeala dar tot mam simtit aiurea si nici nu mai puteam respra din cauza rasului

[Image: 2igkmd1.png]
31 May 2010, 21:48
Momentele cand ma simt cea mai idioata fiinta de pe planeta sunt alea cand sunt paranoica. =))

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
31 May 2010, 21:52
Ma simt idioata acum ca nu am reusit singura sa rezolv problema cu asezatul in pagina a ficului meu pe forum.

[Image: 314882_10150321779962727_190781042726_85...51_n-1.jpg]
31 May 2010, 23:28
eu m-am simtit idioata azi
pentru ca am stat in casa pentru ca vremea asta mi-a dat cel mai mare maxim
din cauza ploii n-am reusit sa ies in oras si mi-a stricat toate palnurile

PS: stiu ca sunt cam incoerenta dar e destul de tarziu si trebuia sa ma intelegeti

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau.

[Image: Signature_by_AliceMorris.jpg]
07 Jun 2010, 21:33
Bai... eram mai mica si am luat hartia igienica din casa, impodobind un nuc
Vine bunica'mea - eu stateam sub pom cu tata care stiuse ce facusem...:
"Care idiotul lumii a facut asta?" a zis, rupand bucatile la care ajungea.
Eu incercam sa'i fac semne tatei sa taca!
"Nepoata'ta!"
Bunica s'a intors la mine cu o fata care cerea mai mult decat iertare... Am facut'o sa se simta foarte prost

[Image: 20090723022350m.jpg]

I love DOLLS. I love R.
07 Jun 2010, 23:19
hmm..am slabiiit acum am 43..de kg..am mai slabit doua iupii...
MA seaca...ca prietenul meu ma obliga sa mananc :-L si chestii...si orice ar face...ma cearta ca nu mananc...e FOAAARTe dragut din partea lui LoveLove: chiar adorabil...dar uneori ma seaca
si faza cu grasimea nu voi scapa niciodata de complexul asta..deoarece cand...eram prin clasa a2a...eram cea mai grasa persoana din scoala cred Aveam 52...de kg...si dupa...am facut cura DRASTICA...din cauza caldurii cu..,..un iaurt pe zi...timp de 4 luni..ceea ce m-a facut sa slabesc 12..kg..si am ajuns la 40...de unde m-am ingrasat dupa iar la 52...anul asta...si anul asta...am slabit iar 9 Happywide...ma rog....am o boala cu slabitul..din cauza ca atunci cand eram mica...eram o graasana..si toti radeau si isi bateau joc de mine..nici n-aveam prieteni din cauza asta adica...toti ma ignorau doar pentru ca eram grasa..sia cum nu vreau sa se mai intample asta Smile
Dar prietenul meu e langa mine mereeeu imi zice in fiecare zi..ca m-ar iubi mai mult daca as avea 70 de kg Omg3 ce draguuuut...a zis ca vrea doar sa ma stie sanatoasa Omg3 puiul de el Omg3Love

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
08 Jun 2010, 13:25
m'am simtit cam stupid in seara de banchet.. pentru ca am calcat intr'o balta cu balerinii albi, saracii din vina unui coleg care a fost asa dragut sa ma incalzeasca, numai ca m'a bagat si in balta
si la inceput, cu tocuri a fost mai mult decat groaznic

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Poze cu noi de cand eram mici Ada McNair 2 1,757 10 Jul 2009, 23:31
Last Post: Lyra Dust