Casatorii
|
28 May 2010, 18:20
|||
|
|||
fix aici teai gasit sa pui intrebarea nu?
dar ca sati raspund totusi, apesi pe profil[sus este scris Acasa Portal Sortare Cauta Membri Profil Mesaje] si dai la preferinta sati apara poza la semnatura si apoi la semnatura si pui linkul imaginii intre tagurile [img][/img] sper ca am fost explicita iar pe viitor, astfel de intrebari se pun la Biroul directorului ![]() |
|||
28 May 2010, 18:23
|||
|
|||
Sa mai avea niste idei pentru final, ma lasati?
![]() Intr-un an cu Sarbatoare, Sa aveti o pofta mare, Bucurie, veselie, Iarna ce o sa vie, Cadouri sa primiti, Bucurosi, dar nu lihniti. Asa este lume, m-am intors. |
|||
28 May 2010, 18:48
|||
|
|||
Alice Morris Wrote:preot- check I'm Back !! Voi in loc sa va bucurati ca pana acum mi-am transferat pozele cu Jenna si imediat vi le pun la ''Rottweiler''.. ![]() Matt Ichigo Carter Wrote:Rose de ce as vrea sa dau bir cu fugitii eh? Asta e tot ce imi doresc Aah, si eu la fel.. ![]() ![]() Matt Ichigo Carter Wrote:Ahaa I'm back, I'm back.. Soo.. Despre verighete vorbim in seara asta eu si Ichi.. ![]() ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
28 May 2010, 18:52
|||
|
|||
mmm...foarte interesant...
De abia astept nunta!!! ![]() Sunt invitata..nu ![]() Totul este ceea ce pare dar nimic nu seamana!!
![]() |
|||
28 May 2010, 18:53
|||
|
|||
Normal ca esti invitata Adica...momentan nimeni nu este invitat pt, ca nu am trimis nici o invitatie Dar sper ca o sa le trimit in seara asta sau maine cel tarziu
![]() ![]() |
|||
28 May 2010, 19:25
|||
|
|||
Deci m-am hotarat in sfarsit sa va arat inelul de logodna
![]() ![]() ![]() PS: Sa imi spuneti ce parere aveti ![]() ![]() |
|||
28 May 2010, 19:33
|||
|
|||
Ah, parerea mea o stii..
![]() E superb.. ![]() ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
28 May 2010, 19:34
|||
|
|||
de abia astept..
Si cand o sa ni-l arati??? I'm so curious!!! ![]() Totul este ceea ce pare dar nimic nu seamana!!
![]() |
|||
28 May 2010, 19:35
|||
|
|||
Pai l-am aratat deja...
![]() http://www.karena.ro/images/aprilie/poza1.jpg ![]() ![]() ![]() |
|||
28 May 2010, 20:14
|||
|
|||
e foarte frumos, Ichi..rose a gasit si niste verighete, poate iti vor placea
asa, ce vrea nasa [care e cam adormita, dar se scuza] spuneti cati cavaleri de onoare sunteti si cate domnisoare |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Casatorii II | Isabella River | 52 | 7,851 |
01 Jan 2012, 22:39 Last Post: Agnes Marie Lovel |