Casatorii
|
28 May 2010, 20:36
|||
|
|||
Ichi, mireasa va veni singura, intr'o caleasca trasa de doi cai albi, impodobiti cu crini imperiali..saau, varianta moderna, intr'o limuzina alba
cum vrea Iss |
|||
28 May 2010, 20:37
|||
|
|||
Pot veni si eu la nunta? Va pazesc nunta, angajez bodyguarzi, si ma asigur ca totul se va desfasura fara pericole si probleme.
Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
28 May 2010, 20:38
|||
|
|||
Ichi cand pui nextul ca ai intarziat e si 36. Scuze ca am deviat de la subiect dar as fi fakut dublu-post.
__________________ Deci avem tot dar invitatiile cand le imparti Ichi? ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
28 May 2010, 20:39
|||
|
|||
jessica, sigur ca poti vnei la nunta, ce intrebare e asta?? toti membrii forumului sunt invitati, daca vor sa vina
|
|||
28 May 2010, 20:39
|||
|
|||
sa stii ca la sat nu nem gandit
buna idee Jess niste bodyguarzi ar fi buni ca sa nu se arate Voldy la nunta daca stau sa ma gandesc mai bine, limuzina a devenit noua mea fantezie Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
28 May 2010, 20:41
|||
|
|||
Eh...mersi ca nu ma urati...Nu stiu ce am azi. Am senzatia ca toti ma urasc
Daca mai pot face ceva, la dispozitia Majetastatii Dumneavoastra! Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
28 May 2010, 20:42
|||
|
|||
cum sa te urasca toti, jess?? o.O imposibil
deci, te ocupi u de poze?? |
|||
28 May 2010, 20:49
|||
|
|||
1. Ba da...chiar asa amavut senzatia...parca nimeni nu vroia sa vorbeasca cu mine. Si ma simteam singura, urata,...si deja se observa ca sunt pe DarkMark
2. Si de poze, si de bodyguarzi daca e nevoie. Poate se rapeste mirele si nu mireasa Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
28 May 2010, 20:51
|||
|
|||
Sophia Mason Wrote:so, Da, dar macar tu nu esti mireasa, Sophy.. Dar vad ca pe-aici e ''no stres''.. faceti si nunta fara mine daca se poate, nu? P.S. : Ah.. ![]() ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
28 May 2010, 20:52
|||
|
|||
rapesc eu mirele
sau mireasa nuj, ma mai gandesc |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|