Parerea despre membrii
|
27 May 2010, 21:34
|||
|
|||
Sophia
Esti foarte draguta Desi nu te cunosc bine..esti super de treaba Si.. Te consider prietena mea - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
27 May 2010, 21:45
|||
|
|||
Bellatrix...
Esti fooooarte de treaba Esti o prietena deosebita si te iubesc Stii...ti-am zis parca asta o data... Cu tine am facut primul RPG din viata mea...A fost unul special...La expresul de Hogwarts... Pana sa intru pe acest forum nu stiam ce-i ala RPG, dar Bella, tu m-ai ajutat si m-ai indrumat!! Multumesc mooolt!! Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
27 May 2010, 21:47
|||
|
|||
Rose
Si eu te consider o prietena buna Esti o fata foarte de treaba si mereu activa Imi dai si mie id'ul tau ? ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
27 May 2010, 21:50
|||
|
|||
Rose, esti sooper de treaba, esti obsedata de coreeni si e super ok pentru mine faptul ca ai o obsesie
eu am avut mai multe obsesii dea lungul timpului:melodii Demi Lovato, Harry Potter, DM, si in ulktimul timp DM imi ocupa mare parte din timp asa ca nu miam mai facut alta obsesie revenind la subiect, esti foarte talentata la rpg-uri, si esti o prietena foarte buna-cel putin eu asa te consider ![]() |
|||
27 May 2010, 21:57
|||
|
|||
Alice, si eu te consider o prietena foarte buna!!
Adica eu pe toti va consider asa...Sunteti ca o familie pentru mine.. DarkMarkul este o a doua casa, de care sunt foarte mandra!! Alice sa stii ca eu chiar ma bucur ca ai intrat si tu si Ichi si Sophia si toti ceilalti... Acum suntem mai multi activi si asta e minunat!! P.S. : Adresa mea de mess este : <a href="mailto:nitalorina@yahoo.com">nitalorina@yahoo.com Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
27 May 2010, 22:14
|||
|
|||
Rose te consider o fata foarte skumpika si dragutika.
![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
28 May 2010, 13:44
|||
|
|||
Anny a mea
e doar a mea, nu o dau la nimeni o prietena foarte buna, chiar daca diferenta de varsta e cam mare..love you |
|||
28 May 2010, 17:29
|||
|
|||
Bell
Esti o fata intelegatoare si o prietena buna Te pricepi la Rpg-uri si la ficuri > ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
28 May 2010, 20:55
|||
|
|||
Bellatrix... Nu sunt mare poeta si nu stiu multe despre tine. Sau stiu? La ce memorie am... Insa, un lucru stiu foarte bine si il pretuiesc. Faptul ca TU esti prietena mea. Restul nu mai conteaza
Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
28 May 2010, 20:57
|||
|
|||
Jess, esti o fata foarte de treaba, foarte prietenoasa, foarte talentata
desi nu te cunosc eu prea bine, sunt sigura ca am fi prietene foarte bune[deja suntem] si in viata reala Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Parerea despre membri | Bell Evans | 188 | 42,166 |
31 Jan 2013, 11:11 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Ce crezi tu despre forum ? | Raizen Isildur | 3 | 2,155 |
10 Feb 2012, 09:15 Last Post: Isabella River |
|