Casatorii
|
28 May 2010, 21:19
|||
|
|||
Pai.. Ichi.. va plati.. sper..
![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
28 May 2010, 21:20
|||
|
|||
Ichi, pregateste'te
|
|||
28 May 2010, 21:21
|||
|
|||
cum sa nu plateasa
doar nu e nebun? si daca nu plateste, ce sa facem noi cu tine dupa ce te rapim? Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
28 May 2010, 21:22
|||
|
|||
Hmm...se pare ca nu voi avea nici-un cavaler de onoare
Pai eu as zice sa strangeti bani inca de pe acum , mai ales Ichi , dar avand in vedere ca avem toti 0 galeoni.. ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
28 May 2010, 21:25
|||
|
|||
dar nu e neaparat sa pleteasca doar cu galeoni
daca stam sa ne gandim putem gasi variante mult mai bune si mai convenabile[bautura ] si despre cavalerii de onoare nam ce sa zic inventam noi daca nu se mai ofera nimeni sper sa se mai ofere cineva Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
28 May 2010, 21:28
|||
|
|||
Aha..de exemplu am putea spune ca cineva a intrecut masura cu berezero si nu numai , ca s-a imbatat de whiskey-foc
E nevoie de cineva de genul asta la o nunta...in cazul asta poate voi fii si betiva ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
28 May 2010, 21:34
|||
|
|||
Exact fetelor
Bautura [ si nu ma refer la apa si suc ] Ichi..ce spui ? :> - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
28 May 2010, 21:41
|||
|
|||
Spun doat atat: =((( Toti o vreti pe Iss a mea Pe mine nu ma vrea nimeni M-am suparat...plang
Normal ca o sa platesc pentru mireasa mea oricat de mult imi cereti ![]() ![]() |
|||
28 May 2010, 21:42
|||
|
|||
Hai fie.. renunt la Isa
Sunt in echipa care il fura pe Ichi - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
28 May 2010, 21:43
|||
|
|||
pai noi nem gandit sa te rapim si pe tine
dar nu prea ati avea cum sa platiti rascumpararea unul pentru altul dar daca tu vrei se face. si daca ai zis ca platesti cat de mult cerem o sa cerem mai mult Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Casatorii II | Isabella River | 52 | 7,889 |
01 Jan 2012, 22:39 Last Post: Agnes Marie Lovel |