In cautarea fericirii
|
28 May 2010, 21:33
|||
|
|||
Sa nu mai aud expresia : " Nu e cine stie ce "
E foarte tare . Ar trebui sa te faci scriitor Si sa ne dai carti pe gratis Imi place mult si sper ca maine sa scrii nextul - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
28 May 2010, 21:34
|||
|
|||
Aide fii serioasa In cap asta nici macar o descriere calumea nu am avut..
![]() ![]() ![]() |
|||
28 May 2010, 21:35
|||
|
|||
Cum sa nu ai descrieri calumea
Tu vrei sa te bat ? Ai noroc ca esti sotul Isei , ca altfel E foarte tare si sper sa scrii nextul curand [ si scuze ca nu te'am lasat sa faci dus ] - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
28 May 2010, 21:38
|||
|
|||
Bellatrix.. doar eu am voie sa-l bat..
Si nu o voi face niciodata.. ![]() Totusi, Ichi, Bellatrix are dreptate.. gata cu ''Nu e cine stie ce'' si etc. etc/ ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
28 May 2010, 21:39
|||
|
|||
Chiar imi place! I-am zis si lui Izz ca stii sa scrii. Sa nu renunti!
Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
28 May 2010, 21:40
|||
|
|||
wow
nu pot sa cred Piatra filozofala? Cum de tia venit ideea asta nu stiu? dar e foarte tare keep on writing si poate iese ceva sunt sigura ca iese ceva bun Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
28 May 2010, 21:44
|||
|
|||
"Keep on writing si poate iese ceva" Mi-a placut asta Sophy Asta confirma faptul ca nu a iesit nimic pana acum Oricum va multumesc inca o data tuturor
![]() ![]() |
|||
28 May 2010, 21:45
|||
|
|||
a iesit ceva foarte tare
ichi, te bat daca mai zici asa ceva hai cu next'ul |
|||
28 May 2010, 21:46
|||
|
|||
Bell Evans Wrote:a iesit ceva foarte tare Si din nou spun: Numai eu am voie sa-l bat. Si nu o voi face niciodata.. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
28 May 2010, 21:48
|||
|
|||
nu la asta mam referit
mam referit la faptul ca si tu ai inceput normal ai povestit despre oameni normali si apoi ai luato pe aratura[adik ai inceput sa scrii fictiune][ sa nu se interpreteze gresit] la fel ca si mine stii ca eu nu teas putea critica pentru ficul asta nici dacas vrea e prea tare si criticile nu mai au loc Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
In cautarea unui vampir [+16][complete] | Alice Swan | 184 | 36,352 |
24 Aug 2010, 11:43 Last Post: Alice Swan |