Casatorii
|
29 May 2010, 12:25
|||
|
|||
dar va rog, mirilor, nu pe 6 iunie
ramaneti fara nasa si fara domnisoara de onoare |
|||
29 May 2010, 12:26
|||
|
|||
Pai mie imi convine pe 5 iunie
![]() ![]() ![]() |
|||
29 May 2010, 12:28
|||
|
|||
si btw[scuze de off topic dar nam ce face]
Stefan, cu rochiile ce se mai aude? ai zis ca le puii acum o sapt si vad ca nu leai pus cand o sa le vad si eu am auzit pana acum ca esti un designer excelent da nu cred pana nu vad Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
29 May 2010, 12:30
|||
|
|||
Deci este oficial Nunta va avea loc pe 5 iunie la ora...asta nu mai stiu Dar e bine ca avem data Trebuie sa ma apuc sa fac invitatii Si cred ca o sa le fac in HTML
![]() ![]() |
|||
29 May 2010, 12:32
|||
|
|||
bn am hatarat si data
mai e ceva despre care nu ma discutat? nu cred stau sa ma gandesc si vad daca mai e ceva........ a. da... Unde mereti in luna de miere? daca se poate sti? Hawai? Caraibe? Polul Nord? Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
29 May 2010, 12:33
|||
|
|||
Sa fac si eu o propunere de cantec:
http://www.youtube.com/watch?v=56w-AAvHfIY Si, Sophia, rochia de mireasa i-am aratat-o Isei in particular, restul nu am apucat sa le expun. Sorry. Daca vrei, adauga-ma in lista de mess si iti arat si tie rochia. Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
29 May 2010, 12:37
|||
|
|||
rochia Isei am vazuto deja
eo ma referam la celelte rochii? si foarte tare melodia.. Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
29 May 2010, 12:41
|||
|
|||
In decursul saptamanii viitoare va arat toate rochiile. Si, destinatia pentru luna de miere e stabilita de nasi (Bell si cu mine) dar e secreta. Va fi cadoul nostru de nunta.
Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
29 May 2010, 12:42
|||
|
|||
Bãi dl. Carter mã faci de ruºine ! Dã-le încolo de mirese, haide într-un bar sã ne îmbãtãm ...oh anturajul ãsta ...sã vezi acu ce o o belesc dacã vede Shery ce am scris. ( scuze sher, de 3 zile caut un topor bun sã tai din gât, toate lamele s-au tocit pânã acum ..ºi pânã nu-l scurtez nu pun poza pe forum xD)
Live in the shadows, bring the light and share the darkness |
|||
29 May 2010, 12:45
|||
|
|||
Near Nate River Wrote:Bãi dl. Carter mã faci de ruºine ! Dã-le încolo de mirese, haide într-un bar sã ne îmbãtãm ...oh anturajul ãsta ...sã vezi acu ce o o belesc dacã vede Shery ce am scris. ( scuze sher, de 3 zile caut un topor bun sã tai din gât, toate lamele s-au tocit pânã acum ..ºi pânã nu-l scurtez nu pun poza pe forum xD) Nu prea cred ca domnul Carter se imbata prea des.. ![]() Bro.. vezi ce faci cu rochia aia.. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Casatorii II | Isabella River | 52 | 7,852 |
01 Jan 2012, 22:39 Last Post: Agnes Marie Lovel |