Casatorii
|
29 May 2010, 13:06
|||
|
|||
hey, nici chiar asa, oameni buni
ori facem nunta ori ne jucam dea nunta 'aide, fiti seriosi[mai seriosi decat mine nici ca sar putea ] ![]() |
|||
29 May 2010, 13:10
|||
|
|||
Lasa,Stef. Merci de idee, oricum. Eu am o rochie superba,pentru o nunta a unor prieteni. Arat bestial in ea. Si vreau sa vin in ea. Vreau doar sa fiu cu prietenii.
Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
29 May 2010, 13:36
|||
|
|||
Imi plac cerealele Scz nu m-am putut abtine Si La Multi Ani Jess, iti spun de pe acum
![]() ![]() |
|||
29 May 2010, 13:39
|||
|
|||
Thanks Ichi....De ce Izzy e singura norocoasa? Nu cred ca mai sunt soti ca tine in romania. Cine stie, poate ma marit cu un francez=))
PS: Nunta voastra e mult mai importanta decat ziua mea. Asa ca va urez casa de piatra, si multi ani fericiti. Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
29 May 2010, 13:42
|||
|
|||
Nunta noastra este la fel de importanta ca si ziua ta Doar o singura data implinesti 13 ani nu?
![]() ![]() ![]() |
|||
29 May 2010, 13:44
|||
|
|||
pregatestete Jess, e an cu ghinion
defapt, nu ai de ce sati faci griji, va trece extrem de rapid timpul pana la urmatorul 6 iunie si bineinteles ca mai gasesti baieti ca Ichi[ de exemplu, cel care sta in spatele monitorului lui Ichi ![]() ![]() |
|||
29 May 2010, 13:53
|||
|
|||
Eu nu cred ca 13 e an cu ghinion. Ba chiar vreau sa profit sa fie la maxim viata mea. Nu vreau sa mai regret ce fac. Vreau doar sa imi traiesc viata ( si daca sepoate, la maxim) Eu vreau o viata deosebita.
Izzy si Ichi vor avea o viata deosebita cu siguranta. Amandoi sunt la fel de deosebiti, nimeni mai presus sau mai prejos. Exact la fel. de asta se potrivesc Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
29 May 2010, 13:57
|||
|
|||
glumeam la faza cu ghinionul
si eu am avut 13 ani si, nu am avut absolul tedol ghinion, poate doar cand am luat 5 la chimie dar asta e alta problema viata trebuie traita si, cum scria la semnatura ta candva, viata e prea scurta ca sa te plangi de ea sau, mai citisem undeva, nu te mai plange atat de viata asta, oricum nu scapi viu de ea ON: stii vorba aia, cin' s-aseamana s-aduna dar nici sa fiti mereu de acord, fiindca dauneaza, cel putin asa am auzit adica, da, sunteti de acord, da va intelegeti, da nu va certati, dar nu cred ca aveti si aceleasi gusturi, se mai gasesc si motive de cearta, poate acum la inceput nu dar expertii spun ca monotonia strica o relatie[nu vorbes din proprie experienta][experienta mea e egala cu 0] ![]() |
|||
29 May 2010, 14:01
|||
|
|||
Mie imi pari tare simpatica Alice (M)
Vorbind de nunta...mai e ceva de planificat? Da da...cine ii face coafura , manichiura, pedichiura miresei? Nu putem uita ceva esential. Era sa uit si machiajul. Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
29 May 2010, 14:02
|||
|
|||
Hello [img]../users/2212/45/60/95/smiles/115931.gif[/img] Jess la 13 ani pentru mine un an super [img]../users/2212/45/60/95/smiles/75091.gif[/img] nu am avut ghinion deloc.13 pentru mine nu este un numar cu ghinion sunt doar superstitii.[img]../users/2212/45/60/95/smiles/895767.gif[/img]
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Casatorii II | Isabella River | 52 | 7,851 |
01 Jan 2012, 22:39 Last Post: Agnes Marie Lovel |