Perle...peste perle :))
|
29 May 2010, 09:51
|||
|
|||
Tare de tot mai ales la Lizzie ultima cu fluviul sau lacul Tititcaca..
![]() Hmm..ia sa vedem ce-mi aduc eu aminte din semestrul trecut... Profa de religie intra in clasa, facem rugaciunea si apoi ne asezam in bancile noastre fiecare cum apuca. Profa se apucase sa spuna ceva insa se oprise la un moment dat vazand cum una dintre colegele mele tot incerca sa stea cu capul sub banca incercand sa manance. Profa de relifie: - Mamaligo! Ce faci tu acolo, mamaligo?! Colega (Mihaela): - Nimic doamna... Iese repede cu capul de sub banca incercand sa inghita mai repede. Profa se aproprie de banca ei Profa de religie: - Asa, mamaligo! Bravo! Mananca ca nu cumva sa scazi in greutate! Nici nu zice profa bine cuvintele astea iar Mihaela( colega asta a mea) incepuse sa zambeasca asa in fata profesoarei, pana cand un coleg cam cu 2 banci in spatele Mihaelei avea un fel de tic ( cu totii avem cam acest tic) sa bage marginea creionului sau pixului in gura, si sa-l roada..>.< Atunci profa isi indrepta privirea spre el, rezemanduse de banca Mihaelei. Profa de religie: - Asa,mamaliga mica! Roade! Apoi se duse in fata clasei uitanduse la noi toti Profa de religie: - Ca tot aveti voi boala asta, mamaligilor..Ia, acu toate mamaligile sa se descalte si sa inceapa sa linga podeaua! ![]() |
|||
29 May 2010, 12:22
|||
|
|||
Nu puteam sa ignor threadul asta, e prea tare...:-P
Eh, Alice, si eu am patit ceva asemanator. Numai ca in loc sa imi smulga firele de par, a inceput sa ma urecheze pentru ca nu am scris de la tabla ce trebuia..:-w Asta cand eram in clasa a 6-a...ce vremuri..:-<... Sau cand se vindeau la magazinele din curtea scolii mingiute saritoare... ![]() Si cica intra diriga, vede care e problema si cere sa spuna ala care a facut.. La care un coleg: "Da' doamna diriginta...A venit asa un vant...Un adevarat Tayfun." ![]() Click pentru o prietena
![]() ![]() |
|||
29 May 2010, 12:36
|||
|
|||
Elevul [ un copil caruia i'a luat foc casa ] : Mamii , mamii ! Casa noastra e in flacari.
Profa [ mama copilului ] : Ia un morcov ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
29 May 2010, 12:39
|||
|
|||
La ora de istorie un coleg de-al meu, Sebi zice:
-... a fost uns cu papa, la Roma. ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
29 May 2010, 19:44
|||
|
|||
Ada,prea tare cu profa de franceza=))
Eh,cum nu am perle de pe la scoala..mi-am adus aminte de ieri. Am un amic pe care-l cheama Thomas Rowe si cica Milena in timp ce veneam de la scoala "Vai tresa-l sun pe Romas Towe" si am inceput sa radem abia dupa jumatate de ora cand ne-am dat seama ca l-a strigat asa.Pana tarziu cand ne-am intors acasa de la party l-am strigat si "Roman" sau alte chestii ciudate ![]() |
|||
04 Jun 2010, 08:13
|||
|
|||
Perle de ieri
Burca ![]() Profa:Nu Burca:Atunci...impreuna cu prepozitia Profu' de istorie:Eu il ascult ca sa-i dau un 2...sau,ma rog....sa-i dau ceva
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
04 Jun 2010, 08:28
|||
|
|||
Lolu : Ti'a cazut un ochi
Eu : Tie ti'a cazut creierul cand te'ai nascut Profu' de istorie : Domnisoara , nu vorbi prostii . Ca sa ii cada creierul trebuie mai intai sa il aiba ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
04 Jun 2010, 09:49
|||
|
|||
=))) Buna asta Bellatrix Ceva in genul asta s-a intamplat si azi la mine la scoala Eram 4 baieti si vorbeam despre profi Si a venit vorba despre profa de chimie
Noi avem un coleg in cls. care e olipmic pe tara (locul 3 sau 2 ![]() -Bine ma Dorine, eu te inteleg dar crezi ca...sti tu...creierasul profei o sa inteleaga? (nu ar fi prima oara cand colegu' asta a meu stie o metoda pe care profii nu o stiu ![]() Da la care Popa (tot un coleg ![]() ![]() ![]() |
|||
04 Jun 2010, 09:50
|||
|
|||
Omg
2 de 3 ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
04 Jun 2010, 09:57
|||
|
|||
Nu prea il iubeste profa
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|