Parents
29 May 2010, 18:29
M-am gandit sa facem un topic dedicat parintilor nostri. Adica, motivul pentru care noi suntem mandri ca ne sunt parinti, momentele cand ne enerveaza si unele momente can d ne simtim foarte singuri fara ei.
Dupa parerea mea, parintii sunt foarte importanti si ocupa un loc foarte important in inima mea. Mama este cea mai buna prietena a mea, (pe acesi treapta cu Rain) si ma inteleg de minune cu ea. Ea este si cea care ma ajuta la teme si ei ii spun totul (numai cand fac pozne nu Whistle ) In ea am cea mai mare incredere,. Imi place la ea...imi place ca este ca si o adolescenta. Ea ma ajuta si imi spune cum sa ma imbrac (cand sunt in impas si habar nu am cu ce arat mai bine) si asculta muzica rock...ascultam cam aceasi muzica. Ai putea spune ca e mama perfecta. Ma simt singura cand pleaca la servici. Ca atunci chiar sunt singura in casa Noi ne mai certam (mai ales cand stau mult pe mess, cand merg la scoala cu lectiile neinvatate, cand nu mananc la pranz, cand iau note mici (cea ce nu e des) cand fac pozne, cand tip...etc ) Si tata e excelent. E un super tata.
Dar am vorbit destul despre iubitii mei parinti si am facut-o doar ca sa aveti o parere despre ei. Eu astept de la voi descrieri mai lungi cu ce va place la ei si chiar astept sa le citesc. SA FIE LUNGI =)).

Va rog nu scrieti replicile personajului meu
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29 May 2010, 18:35
imi plac parintii mei
sunt cei mai tari parinti din lume
cu ei ma inteleg cel mai bine
ei ma ajuta de fiecare data cand am nevoie si ma cearta de fiecare data cand merit
nu stiu ce mas face fara ei
cred ca sa muri
mama ma ajuta de fiecare data cand am nevoie, imi da sfaturi, glumeste, suntem cele mai bune prietene
tata este cel mai tare tata din lume, glumeste de fiecare data si ma face sa rad, totdeauna ma ajuta cu ceea ce poate

sper ca e destul de lung pentru tine, ma mai gandesc si dupaia dau edit

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau.

[Image: Signature_by_AliceMorris.jpg]
29 May 2010, 18:50
Da...nu conteaza...mie imi pasa mai mult ce credeti voi despre parintii mei. In ochii altuia parintii mei nu sunt grozavi, dar in ochii mei sunt cei mai grozavi. Nu cred ca am exagerat pentru ca e din punctul meu de privire. Si eu am dreptul sa ii fa frumosi cat vreau Asa cum avem toti. Eu asta vreau sa aud. Ce credeti VOI despre parintii vostri.

29 May 2010, 19:53
toti credem cateodata ca parintii celorlalti sunt mai super decat ai nosti
dar nu e niciodata asa
mereu mias dori, cand aud la ceilalti de varsta mea, ca mama sa ma lase sa stau mai tarziu afara sau sami dea mai multi bani de buzunar etc.
dar am ajuns la concluzia ca ei sunt cei mai buni parinti pentru mine
asa si parintii tai sunt cei mai buni parinti pe care iai putea avea, parerile altora nu conteaza

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau.

[Image: Signature_by_AliceMorris.jpg]
29 May 2010, 20:54
Nu stia ce m-as face fara mama Cu toate ca ne mai certam cateodata , ne intelegem bine. Ne asemanam in privinta caracterului , dat fiind ca si ea e in zodia leu ca si mine E o fire glumeata si vai de capul aluia care se pune cu ea Ca sa numai spun ca ascultam amandoua acelasi gen de muzica , rock , e innebunita dupa Scorpions si Metallica

Cat despre tata As putea spune acelasi lucru ce am spus si despre mama. Mereu ma facea sa rad...

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
29 May 2010, 20:56
parintii nostri sunt mai grozavi decat vrem sa credem..

30 May 2010, 11:41
ce as putea spune despre parintii mei[care sunt si parintii Sophiei]
ii iubesc enorm si stiu ca si ei ma iubesc pe mine
mama este super de treaba si ma ajuta mereu, ma sprijina, si chiar daca ma pune uneori sa invat sau nu ma lasa pana tarziu la calculator[eu vreau sa stau pana la miezul noptii la comp] stiu ca o face pentru binele meu
sunt momente in care ma calca dea dreptul pe nervi dar tot o iubesc si este cea mai buna mama pe care as fi pututo cere
tata, este la fel ca si mama, este foarte glumet, si invat multe lucruri de la el despre istorie si alte domenii la care nu ma pricep atat de bine
in plus, mama nu ma certat niciodata pentru notele mele proaste, iar tata vrea sa am note bune ca sa ajung ceva in viata si sa nu regret.
ar fi multe de spus dar devin prea sentimentala

[Image: 2igkmd1.png]
30 May 2010, 21:17
Offff....capitolul parinti, nu? Ehh...ce as putea oare sa zic despre ai mei?
Mama este destul de treaba, ma inteleg cel mai bine doar cu ea, cred ca pe ea o mostenesc la comportament. Ma acopera uneori cand mai fac greseli, si ma ajuta uneori sa ma imbrac...Bine, uneori nu avem chiar aceleasi gesturi...xd

Despre tata...alta poveste. Este un tip de treaba, insa mai mereu ma cam rasfata si tot incearca sa "se joace cu mine" desi eu nu mai prefer acest lucru. xd Adica totusi cresc si eu, sunt o adolescenta.

Bine..uneori nu ma inteleg atat de bine cu ei..Mai bine zis atunci cand eu fac prostii. Insa, uneori se prea baga in viata mea. Daca vreau sa stau putin singura sau sunt putin suparata vor sa afle tot ce am pe suflet, chiar daca asta inseamna sa ma enerveze mai mult decat eram. Pur si simplu..uneori vreau sa fiu singura, iar ei nu-mi respecta aceasta dorinta.

De fel sunt mai bagaciosi, dar tot parintii mei sunt, si ma multumesc cu ei! ^_^
30 May 2010, 21:27
deci, am uitat sa mentionez inca un motiv pentru care o iubesc pe mama
este sooper moderna-nici chiar dar decat alti parinti cum imi povestesc colegele mele....
deci, colegele mele de clasa, au avut iubiti si nu leu zis mamelor lor, iar eu miam jurat sai spun mamei, si iam zis dar a fost ceva cam asa:
"mama, trebuie sati spun ceva"
"ce mai vrei?"
"nimic"
"ce-ai mai facut"
"nimic"
"atunci zi!"
"pai, am un iubit"
"da? cine?"
si atat, mai mult nu ma intrebat, fiindca il cunoaste pe baiat, dar faza dura a fost cand a intrat tata in dormitor si mama cik:
"auzi, ma, fiita are prieten"
"bravo ei!"
nici nu miau cerut detalii si sincer am fost foarte fericita, si a fost super usor sa le spun, si ma simt foarte bine, sa stiu ca nu am secrete fata de mama

[Image: 2igkmd1.png]
30 May 2010, 21:48
Nu ai secrete fata de mama ta,nu? Ehh..la mine'i altceva mai ales la capitolul " LOVE"

Frate..cand eram putin mai mica tot spuneam in sus si-ncolo ca-mi place de baietu cutare si cutare...Bine,acuma ce naiba mai zic si ei mai asa in gluma, dar uneori chiar devin indiscreti. Si daca le-as spune..nu as sti dupaia cum ar reactiona. Sunt pur si simplu incredibili.
Acum..nu ca as avea sau ceva de genul, dar..nu prea stiu cum sa nu'i surprind. Mai ales ca sa nu sara cu scantei, asa ca prefer mai degraba sa ascund de ei totul.. eventual si de-un probabil viitor fost prieten Finna))) =)))