Casatorii
|
30 May 2010, 12:32
|||
|
|||
deci, freza care am avuto eu la banchet a fost cea mai tare freza ever
Alice S, bun venit in trupa! atunci, eu si Rose facem backing vocal cat despre verighete, sunt superbe si cred ca ar fi si mai bine daca ar scrie in interior numele partenerului, dar asta e parerea mea proprie si personala numele trupei miar placea sa fie ceva reprezentativ sau simbolic nush, ce spuneti de Chat noir? nush dc dar imi place numele asta ![]() |
|||
30 May 2010, 12:40
|||
|
|||
Verghietele sunt superbe, minunate, mirifice. Abia astept nunta. E pe 8 iunie nu? [chiar cu o zi inainte de a da testul de centura galbena la judo]. In orice caz abia astept acea minunata si fericita zi.
![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
30 May 2010, 12:40
|||
|
|||
nunta e pe 5 iunie, dar sa vedem daca terminam pregatirile pana atunci
![]() |
|||
30 May 2010, 12:46
|||
|
|||
OOOO si mai bine phiu!
Alice mie imi place numele formatiei dar sa vedem daca si ceilalti sunt de acord cu mine si cu tine. ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
30 May 2010, 13:16
|||
|
|||
So... formatia va fi formata din:
Alice M. & nunim- la chitara Evelline Crauzs- la clape Alice S. si cu mine- solisti ( ) Poate interpretam si melodia Romaniei de la Eurovizion, ca tot a ocupat un loc fruntas Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
30 May 2010, 13:18
|||
|
|||
iar eu fac parte din trupa, numai ca stau in public si va aplaud
[glm] o sa fie foarte tare abia astept sambata viitoare |
|||
30 May 2010, 13:22
|||
|
|||
Ar trebui sa deschidem un topic pentru nunta de pe acum, si sa incepem pregatirile! Bellyshor, daca nu te superi, as vrea sa il deschid eu, poate chiar azi, desi ar fi putin cam devreme.
Razbunarea cea mai mare
|||
30 May 2010, 13:26
|||
|
|||
Ma gandeam sa dewschid eu topicul fiindca ma ocup de aranjare
![]() |
|||
30 May 2010, 13:30
|||
|
|||
Stefan, sigur ca poti sa'l deschizi tu
dar, ma gandeam ca mirii deschid nunta, nu?? mai bine sa ii intrebam si pe ei.. |
|||
30 May 2010, 13:46
|||
|
|||
Pai, eu ma gandeam ca nu trebuie deschis de miri, ci de cei care se ocupa cu organizarea: nasii, cavalerii de onoare (pe care nu ii avem. Pe unde umbla nate?)... ma voi ocupa chiar acum!
Razbunarea cea mai mare
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Casatorii II | Isabella River | 52 | 7,836 |
01 Jan 2012, 22:39 Last Post: Agnes Marie Lovel |