Casatorii
|
30 May 2010, 15:40
|||
|
|||
Alice:
Matt Ichigo Carter Wrote:doar ca acum doarmesi eu cand am venit de la banchet mam culcat la 1:42 fix si mam trezit la 8:25 fix ma gandeam sa incepem cu My heart will go on, de la Celine Dion, ce ziceti? Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
30 May 2010, 15:42
|||
|
|||
O piesa foarte buna plus ca este si piesa mea.Sophia dar pana la ce ora va tinut la banchet?
![]() |
|||
30 May 2010, 15:45
|||
|
|||
nu eu am fost la banchet ci sormea Alice
si a postat fara sasi dea seama ca era pe contul meu Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
30 May 2010, 16:45
|||
|
|||
50 de pagini si la mai multe
asa, deci ce melodii vor fi?? |
|||
30 May 2010, 17:01
|||
|
|||
stefan, la rpg am spus eu cqa postey si tu ai postat chiar daca mam abonat eu
si sincer, cred ca rpg-ul ar trebui sa fie unul serios, fara obiecte sanitare de culoare roy, dar asta e parerea mea si cred ca, cine vrea sa posteye, sa se aboneze intai pentru ca altfel vom posta 2 sau mai multi deodata Alice S.:banchetul era normal de la 6 la 2 dar am plecat la 1 Edit: Stef, multam ca tiai sters mesajul ![]() |
|||
30 May 2010, 17:12
|||
|
|||
dapp, la nunta mai bine sa scriem inainte "postez eu" sau kinda
decat sa ne incurcam numai sa nu se procedeze ca in alte cazuri, cand scriati "scriu eu" si sta rpg'ul parasit de zile intregi asa, nu mi se pare corect..daca scri chiar atunci, da..dar daca lasi asa pana iti vine cheful, e aiurea |
|||
30 May 2010, 17:29
|||
|
|||
Pot sa postez eu la RPG-ul cu nunta? ;
![]() ![]() ![]() |
|||
30 May 2010, 17:43
|||
|
|||
cred ca da, dar ar fi frumos sa spui ceva de genul:
Isa:"hey, undei toata lumea? parca au disparut" pentru ca noi va pregateam nunta ![]() |
|||
30 May 2010, 17:46
|||
|
|||
se pare ca in cele din urma, nunta va dura toata saptamana
deci, am inceput'o mai devreme, oameni buni fiti pe faza |
|||
30 May 2010, 17:54
|||
|
|||
pai daca stam bine sa ne gandim 5 iunie e intr0o saptamanba si noi am inceput de pe acum
nu e ca in basme cand se spune ca nunta a durat 3 zile si 3 nopti la noi dureaza 7 zile si 7 nopti Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Casatorii II | Isabella River | 52 | 7,847 |
01 Jan 2012, 22:39 Last Post: Agnes Marie Lovel |