Chance [+16]
31 May 2010, 22:12
Interesant fic Alice Super cand avem part 6? Wink)

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
31 May 2010, 22:16
Ma bucur ca va place ,insa continuarea o veti avea maine pe la pranz.Hugs [img]../users/2212/45/60/95/smiles/115931.gif[/img]

[Image: 314882_10150321779962727_190781042726_85...51_n-1.jpg]
31 May 2010, 23:25
e foarte tare, insa mi se pare ca fata asta Karina .... i s-au aprins calcaiele prea tare dupa tipul asta si prea repede

Oricum, ficul e foarte tare]ma bucur ca din ce in ce mai multi mambri vor sa isi demonstreza creativitate

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau.

[Image: Signature_by_AliceMorris.jpg]
01 Jun 2010, 08:18
Pacat ca eu la pranz plec la scoala,dar il citesc cand vin

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

01 Jun 2010, 20:59
Part. 6

1 Ianuarie 2009
Simteam ca imi venea sa plang de furie,simteam cum picioarele mele dorea sa alerge catre el iar mana mea sa ii traga o palma peste fata.Era pentru prima oara cand un baiat ma lasa cu ochii in soare ,da era enervant dar trebuia sa trec peste si sa ma intorc la masa unde Cici ma astepta.M-am asezat la masa si am izbit cu putere in masa facand-o pe Cici sa tresara zgomotos.
„Intrebare esti nebuna?” Ma intreba aceasta cu furie in priviri.
„Arat eu ca si cum as avea prieten?Idiotii aia ne-au lasat cu ochii in soare ca avem prieteni si bla bla bla nu vor sa se bage.” I-am spus lui Cici dintr-o rasuflare.
Nu mi-a mai spus decat ca va rezolva ea.Am platit si ne-am indreptat spre casa.Zilele acelea au trecut fara ca eu sa stiu vreo veste de Cici pana ce intr-o zi ma saturasem sa stau in casa.M-am imbracat si am iesit singura in oras.Desi era foarte linistitoare plimbarea incepea sa ma intristeze faptul ca nu eram cu nimeni.Am incercat sa o sun pe Cici insa fara rost pentru ca avea telefonul inchis.Dupa cateva minute am intrat in parc si m-am asezat pe o banca ascultand o melodie la mp3.Inca ma rodea faptul ca nu stiam ce simt pentru acel tip Andrew desi nici Ryan nu imi era indiferent, insa ar fi trebuit sa nu imi pese atunci cand mi-a spus toate acele lucruri.M-a ranit indiferenta lui.Trecuse minute bune iar eu deja plangeam in palme si nu intelegeam de ce.Am incercat sa ma opresc deoarece devenea zgomotos si nu doream sa atrag atentia tuturor.Mi-am ridicat chipul din palme deoarece cineva se asezase pe banca.Era un baiat saten cu ochii albastri care ma privea cu semn de intrebare ca si cum s-ar simti vinovat pentru lacrimile mele.
„Chiar nu ma intereseaza de ce plangi dar te rog daca o sa o tii tot asa o sa inunzi tot parcul si e singura noastra sursa de oxigen.” Mi-a spus acestea si a inceput sa rada.
„Da ma opresc nu vreau sa te privez de dreptul tau la oxigen.”Am inceput sa rad printre lacrimi.
„Numele meu este Eric ,imi pare bine de cunostiinta!”Mi-a spus intinzandu-mi mana,zambind.
„Karina incantata de asemenea ,apropo ce faci in parc?”
„Ma duc la repetiti cu amici mei,insa m-au sunat ca pot sa mai intarzii fiind ca nu sunt gata toate instrumentele.Tu ce cauti in parc?”
„Crede-ma ca daca as stii ti-as spune dar nici eu nu am nici cea mai vaga idee.Ce zici imi faci cunostinta cu amici tai?”
A acceptat si ne-am indreptat catre un fel de studio de inregistrari.Inauntru erau tot felul de instrumente iar cativa baieti pe scena aranjau cateva fire.
„Bro’ ai intarziam mai mult de cat ti-am spus ca poti.Apropo cine e gagica ,prietena ta?”
„Nu fi nesimtit Bob nu e prietena mea ci doar o amica care a venit sa vada repetitia.Hai cu ce incepem?”
Intr-o secunda inima mi-a inghetat pe usa intra Andrew vorbind la telefon.Era pentru prima oara cand simteam nevoia sa vorbesc cu el si sa il strang in brate.
„Andrew buna ce faci?” L-am intrebat asteptand sa imi raspunda cu indiferenta.
„Karina nu pot sa cred ca te vad,scuzama pentru comportarea mea de la mall am discutat cu Cici si m-a lamurit poti sa ma ierti ca am fost un badaran?”Ma intreba cu un zambet cuceritor pe chip.
„Nu face nimic ce cauti aici?”L-am intrebat curioasa.
„Eu ar trebuii sa intreb asta deoarece asta este trupa mea si am venit la repetietie Studio Rock.Vino sa asculti cantecele noastre.” Imi spuse acest lucru facandu-mi semn sa il urmez.

01 Jun 2010, 21:14
Superb
Deci chiar imi place foarte mult
Pe cand se anunta nextul ?

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

01 Jun 2010, 21:24
Imi cer scuze ca am intarziat azi cu el ,iar nextul va veni maine.

01 Jun 2010, 21:24
Super capitol Alice Mai vreau Next, next

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]
01 Jun 2010, 21:25
Ma bucur ca te dedici ficului
Si ca pui nexturi in fiecare zi

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

01 Jun 2010, 22:46
Alice Swan Wrote:„Chiar nu ma intereseaza de ce plangi dar te rog daca o sa o tii tot asa o sa inunzi tot parcul si e singura noastra sursa de oxigen.” Mi-a spus acestea si a inceput sa rada.
„Da ma opresc nu vreau sa te privez de dreptul tau la oxigen.”Am inceput sa rad printre lacrimi.
dura faza, foarte tare=))

ma bucur ca ai pus nextul tine-o tot asa

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau.

[Image: Signature_by_AliceMorris.jpg]

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  The last chance Bell Evans 732 67,035 03 Apr 2011, 17:48
Last Post: Bell Evans