Edward Rochester
|
01 Jun 2010, 07:08
|||
|
|||
Bun venit!
Sper sa-ti faci multi prieteni si sa fii activ pe forum
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
01 Jun 2010, 08:15
|||
|
|||
Buna
Sper sa iti faci multi prieteni aici Ce muzica asculti ? - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
01 Jun 2010, 08:34
|||
|
|||
Bunã din nou! Mulþumesc de primea cãlduroasã pe care mi-aþi oferit-o.
@Bellatrix Cullen - Nu am un anumit gen de muzicã bine definit pe care sã-l ascult. Tind doar sã spun cã nu ascult manele. De obicei, îmi plac melodiile mai ritmate, pentru cã-s o persoanã cu multã poftã de viaþã ca s-o zic aºa. Am câþiva artiºti preferaþi, însã aceºtia se schimbã de la un gen de muzicã la altul. Hip & Hop: Lil Wayne Underground: C.I.A R&B: Black Eyed Peas Rock: Disturbed I'll be back one day ! ![]() |
|||
01 Jun 2010, 08:41
|||
|
|||
Mersi ca mi'ai raspuns la intrebare
- Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
01 Jun 2010, 08:54
|||
|
|||
Hello. Vad ca ti-ai descris foarte detaliat personajul
Pari de treaba ![]() ![]() HAVE FUN P.S. Iti place Disturbed? (e printre formatiile mele favorite) my momma { raised } me a prophet
|
|||
01 Jun 2010, 09:06
|||
|
|||
Da, îmi plac. Am uitat sã precizez de Rammstein.
Sunt favoriþii mei pe lângã alte trupe rock pe care le mai ascult. (Linkin Park, Guns N' Roses, Evanescence, Papa Roach, Oasis etc.) I'll be back one day ! ![]() |
|||
01 Jun 2010, 09:14
|||
|
|||
Si mie imi plac Linkin Park si Evanescence (Amy Lee mi se pare geniala), dar preferatii mei tot Metallica si Guns N' Roses raman.
my momma { raised } me a prophet
|
|||
01 Jun 2010, 11:25
|||
|
|||
bun venit, sper sa te distrezi si sa fii activ
deci, ca sa pun si eu o intrebare, cand ai citit HP[pt ca banuiesc ca leai citit] si as vrea sa stiu ce tia placut la carti, ce tea determinat sa le citesti, chestii de genul ![]() |
|||
01 Jun 2010, 11:58
|||
|
|||
Hei , bine ai venit!
Disturbed , Guns'n'Roses huh? Si mie imi plac \m/ ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
01 Jun 2010, 12:34
|||
|
|||
Bunã tuturor!
Sunt Mihai, 16 ani (împliniþi de curând) din Nãvodari, judeþul Constanþa. Dacã nu mã înºel am mai fost pe aici, prin 2007, însã forum-ul avea pe atunci un alt skin. Mai jos o sã gãsiþi ºi descrierea mea, încadratã chiar în personajul fictiv de pe acest forum. Dacã mai aveþi întrebãri despre mine, nu ezitaþi ºi spuneþi. Have a Nice Day! ------------------------------------------ Nume: Rochester Prenume: Edward Sânge: Semi-Pur Data Naºterii: 29 mai 1994 Locul Naºterii: Cardiff, Wales Casa: Cercetaºi Înalþime: 1,76 m Greutate: 64 kg Ochii: Cãprui Pãr: ªaten Ambiþie: Sã devinã cel mai bun vrãjitor care a existat vreodatã Punct Forte: Curiozitate, Bunãtate, Afecþiune, Adaptabilitate Slãbiciune: Neatenþia, Lipsa de organizare Îi plac: Cãlãtoriile, Discuþiile, Muzica, Broaºtele de Ciocolatã Îi displac: Singurãtatea, Rutina Materiile Preferate: Transfigurare, Apãrarea contra Magiei Negre Materiile Detestate: Studiul Încuiaþilor, Aritmaþia I'll be back one day ! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Edward Alexander Newgate | Edward Alexander Newgate | 5 | 2,579 |
26 Mar 2012, 15:17 Last Post: Lexie Stryder |
|
Edward Romulus Steel | Edward Romulus Steel | 5 | 1,628 |
29 Aug 2011, 15:47 Last Post: Scarlett Soul |
|
Edward Rochester | Edward Rochester | 68 | 14,181 |