Un Nou Inceput... #2
01 Jun 2010, 18:03
Fata se urca in barca impreuna cu alti cativa copii. Pe tot timpul drumului nimeni n-a scos niciun sunet, iar ea considera ca n-ar trebui sa riste sa intre in vorba cu ei.
"- Am ajuns" rasuna vocea uriasului
Au coborat cu totii din barca si ne-am indreptat usor spre poarta castelului.
"- Bine ati venit la Hogwarts. Eu sunt profesoara Minerva McGonagall" le ura o vrajitoare batrana si uscativa " -Fiindca sunteti toti in anul I va trebui sa fiti sortati intr-o casa. Cele partu case sunt Astropufi, Ochi-de-Soim, Cercetasi si Viperini. Indiferent de casa in care veti fi repartizati, trebuie sa fiti mandrii de ea si sa o respectati. Urmati-ma acum in Marea Sala pentru a fi sortati"
Copiii se asezasera la un fel de coada. Zoya astepta nerabdatoare, uitandu-se cu ochii mari si verzi la diferitii copii care fusesera repartizati deja.
"- Zoya Rose" anunta profesoara McGonagall
Fata se sui usor pe scaunel si astepta sa i se dea verdictul.
"- Viperini" anunta Jobenul
Multumita de raspuns isi croi drum spre masa viperinilor, unde majoritate dintre ei o aplaudau, sau poate ca aplaudau alegerea jobenului.

my momma { raised } me a prophet
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01 Jun 2010, 18:33
Helena statea la masa Cercetasilor impreuna cu celelalte fete ce urmareau ceremonia de sortare. De indata ce Zoya fusese repartizata la Viperini , chipul fetei se lumina cu un zambet. In timp ce se ducea spre masa Viperinilor , Helena aplauda si zambi spre Zoya impreuna cu celelalte prietene pe care viperina le cunoscuse in Expres.Dupa discursul anual , Dumbledore spuse:
"-Sa inceapa festinul!"iar pe mesele studentilor aparusera fel si fel de bunataturi delicioase din care de-abia asteptai sa mananci. Ca de obicei , Helena se uita spre tavan si vazu cerul instelat. Marea Sala gemea de multime si peste tot se auzeau rasete , chicote , discutii...
"-Cum e in prima ta zi la Hogwarts?"intreba Bell.
"-Foarte bine. Sunt fericita ca sunt la Viperini , asa cum ma asteptam!"raspunse Zoya iar de dupa un colt aparura fantomele.
"-Uite , aceea e fantoma casei tale , unicul care il poate stapani pe Peeves!"zise Helena pe un ton soptit. Zoya urmarea curioasa fantoma care avea lanturi si sange pe hainele sale medievale.
"-Buna seara , dragi Cercetasi!"se anunta Nick Fara-De-Cap , fantoma simpatica a Cercetasilor.
"-Buna seara Sir Nicholas! Ce mai faceti?"intreba Anaella.
"-Foarte bine ,dupa cum bine vezi , la Hogwarts!"zise acesta zambind si pleca.
Dumbledore ca intotdeauna , avea un zambet intiparit pe chip si aceeasi blandete se citea in ochii sai de un albastru patrunzator. Profesorul Plesneala avea aceeasi figura rece , in schimb ce ceilalti profesori erau veseli si glumeau , in special Hagrid si profesorul Flitwick. Deodata Zoya intreba...

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
Find all posts by this user
01 Jun 2010, 19:07
"- Ala de deasupra noastra este cerul?"
"- Nu, este doar o proiectie a cerului facuta printr-o vraja" raspunse Helena
"- Scoala asta chiar ca este tare" exclama Zoya
"- Yii" icni Ginny
"- Ce s-a intamplat" intreba Bell ingrijorata
"- Au adus budinca" raspunse fata
"- Yeeey budinca" zisera fetele in cor
Fericirea plutea prin aer in Mare Sala de la Hogwarts. Totul era absoul perfect pana cand o pufinta alba si infoiata ateriza pe masa cercetasilor.
"- E o scrisoare de la mama" zise...

02 Jun 2010, 09:22
Evelline privea dezorientata in jurul ei, nici nu stia unde sa se mai uite. Dabia fusese sortata la Cercetasi printre ceilalti "boboci", iar ideea nu-i displacea dar nici nu o incanta prea mult, insa a trecut rapid cu vederea. Cum pe masa erau atatea bunataturi, Evelline nici macar nu'si aruncase ochii pe ele. In jurul ei toti zambeau si radeau, numai ea nu avea chef. Privea tavanul inconstienta pana cand vazuse cum o bufnita cu penele albe aterizase in fata unei tinere roscate.
"-Hmmm....ajung atat de repede scrisorile?" intreba tanara fara sa vrea, fara sa-si mai ia privirile de pe bufnita.
"-Desigur. Aici la Hogwarts scrisorile pot sosi oriunde, nu au o ora exacta." se baga in vorba cu ea un tanar care parea intr-un an mai mare.
Tanara a meditat un timp apoi a dat sa-si intinda mana spre una dintre farfuriile cu salata. Fara sa fie atenta semnul de la incheietura stanga era acum dezacoperit, iar Ev nici macar nu baga de seama.

Off: Sper ca nu va suparati daca ma cam bag si eu. xd
02 Jun 2010, 13:31
Bell manca in liniste, fermecata de minunatia castelului. Ii dusese dorul in vara care tocmai trecuse si abia astepta sa se intoarca. Mai ales ca acesta era ultimul ei an la Hogwarts.
Privi tavanul presarat cu mii de stele si ramase ingandurata. Nu vroia sa se desparta niciodata ce Cercetasii ei, simtea o legatura intre ea si prietenii pe care si'i formase care nu putea fi rupta niciodata.
"-Bell, mai vrei budinca??" o intreba Helena, chicotind. Fata privi farfuria de budinca din fata ei, acoperita cu un strat gros de caramel.
"-Nu, poti sa o iei daca vrei" raspunse ea, zambind.
Se uita in jur si vazu o fata noua in dreapta ei.
"-Hey, salut" spuse Bell, intorcandu'se spre ea.
"-Buna" sopti fata, privind'o cu ochii mari.
"-Eu sunt Bell Evans, in anul VII. Ma bucur ca esti la Cercetasi" zise Bell, vesela.
"-Eu sunt Evelline Clausz" raspunse cercetasa, incurajata.
"-Bell, cu cine vrobesti acolo??" intreba Helena, de dupa fata..
02 Jun 2010, 14:31
"- Cu o noua cercetasa" raspunse Bell
"- Eu sunt Evelline Clauzs" zise fata timid
"- Ma bucur ca ai picat in casa noastra. Eu sunt Helena Granger"
"- Iar eu sunt Anaella Ginny Potter" zise Ani zambitoare
"- Eu sunt Zoya Rose" zise viperina incantata
"- Pot sa stau langa voi?" intreba Ev timid
"- Desigur" raspunse Bell

02 Jun 2010, 14:34
Fata noua care fusese sortata la Cercetasi se dovedi a fii draguta.
"-Buna , eu sunt in anul trei."
"-Eu sunt in primul an."zise aceasta zambind.
"-La fel ca Zoya! Hmm..Bell sunt satula de budinca."spuse Helena.
"-Cred si eu , ai mancat o gramada..."raspunse aceasta chicotind si privi farfuria goala din fata Helenei.
"-Hei , Evelline si cum ti se pare la Hogwarts?"
"-Sincera sa fiu , imi place mult si de-abia astept sa incep orele."
"-O sa vezi ca o sa-ti faci si multi prieteni aici."zise Bell.
"-Eu sunt curioasa in legatura cu antrenamentele de Vajhat. Din cate stiam , primul meci din an e peste trei saptamani si cum sunt Inaintasa trebuie sa ne pregatim din timp..."spuse Helena meditand.
"-Contra cui jucati in primul meci?"intreba curioasa Zoya.
"-Sunt Cercetasii contra Viperini , si ca in fiecare an , noi si casa voastra deschidem meciurile de Vajhat."zise zambind Bell.
In sala domnea galagia iar cateodata aveai impresia ca vorbesti ca dintr-un butoi. Mancarea era delicioasa si nu aveai cum sa-i rezisti , asa ca Helena isi mai taie pe ascuns o bucatica de budinca...

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
03 Jun 2010, 09:43
Le privea mai bine pe fete. Erau destul de dragute, insa ceva tot o mai nelinistea. Ascultandu-le cu atentie lua la intamplare un bol de salata, incercand sa-si acopere repede incheietura mainii.
"-Hmm...poate sa joace oricine?" intreba Ev plimband furculita prin salata.
"-Fiecare trebuie sa aiba cat de putina experienta." zise Bell.
"-Plus ca aici joaca numai baietii."adaugase Helena, zambind.
"-Inteleg...Nu am mai vazut nici un meci pana acum" spune Evelline putin exaltata, mancand cu pofta.
Era un inceput destul de bun..Prieteni incepea sa-si faca, iar acum se integra destul de usor. Se parea ca toate mergeau struna.
03 Jun 2010, 10:43
Aceeasi agitatie. Acelasi discurs. Aceeasi sala. Pana si decoratiunile erau aceleasi. Nu aveau bani sa le schimbe?! Sau macar cu o vraja...ceva. Ma rog, nu cred ca asta are importanta. Mai important. MASA! Carnea de pui nu avea suficienti cartofi langa, iar salata are doar 10 rosii si 13 castraveti. Si nu are cartofi!! E crima asta.
Off...iar ma prostesc. Revino-ti! Salata e delicioasa si puiul la fel. Ceva muult mai important este. SUNT INCONJURATA DE BAIETI! Minunat....toti se uita la mine. Nu stiam ca sunt asa draguta.
" Fetelor...salvati-maaa "
Stai asa! ma pot salva singura!
Imi iau la revedere de la baieti ( scurt si la obiect, chestie foarte miraculoasa pentru mine) si ma indrept spre grupul de fete. Se pare ca noua cercetasa, Evelline Clauzs era cu ei.
- Saalut fetelor ^_^!
- Hei buna! strigara fetele in cor inafara de cercetasa noua.
" Sunt sigura ca nu e asa de timida precum pare "
- Buna, cred ca tu esti fata noua, Evelline.
- Da, asa-i. Zi-mi Ev.
" Da, nu e timida...stiam eu ^_^"
- I am Jessica. But you can call Jess .
- Ok Jess, vino langa noi! striga Bell.
" Hhhhmmm...cu ce sa incep? Avand in vedere ca am mancat pui...cred ca.."
- Bell, mananci budinca aia?
- Nu, ti-o dau tie daca vrei.
- Mersi
- Si...Ev, iti place ca ai picat la Cercetasi? Drept vorbind, cercetasii se inmultesc, si ma mir la cate inimi curajoase si nobile exista pe lume Finna.
Fetele au izbucnit in ras.
- Paai...spuse Ev.

OCC: Sa continue Ev, cu parerea ei

Va rog nu scrieti replicile personajului meu
03 Jun 2010, 11:25
"-Paaai....oarecum. Nu prea stiu sigur daca-mi place sau nu. Nu-mi place sa sunt un "boboc" printre voi, dar imi place toata aceasta mancare. Exclama Evelline terminand rapid bolul sau cu salata."
"-Cui nu i-ar placea?" adauga Jess cu castronul de budinca in brate.
Ev incepu sa rada privind'o pe tanara. Cu toate ca nu radea ea prea des, insa pentru prima daca se simti inconjurata de prieteni.
"-Si ca veni vorba..."
Facu Ev o scurta pauza observand ici-colo cate-un baiat care se intorcea cu fata la masa noastra cautand'o se pare, din priviri pe Jess.
"-Vad ca i-ai inebunit pe baieti, nu gluma. Si-au aruncat privirea aici mai mult de 10 ori."

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Un nou inceput.. Lily C. Williams 9 1,832 12 Dec 2010, 20:57
Last Post: Lily C. Williams