Children of the damned
|
01 Jun 2010, 21:28
|||
|
|||
DA
Adica .. esti foarte priceputa la ficuri Si scrii la atat de multe Desi cel mai mult imi place cel horror... E prima mea dragoste ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
01 Jun 2010, 21:42
|||
|
|||
este sooper tare Desiree, este orice cu super in fata
bv pentru ca esti harnica este foarte interesant, si imi place numele fetei abia astept sa vad ce fel sunt colegele ei de la scoala va fi cumva ca in filemele americane? cu majoreta sefa si 2 pitzi langa ea? sau va fi clasiuc si majoreta sefa[care este o bitch] ete iubita capitanului echipei de fotbal a scolii, si Viv este indragosttia nebuneste de el? stiu derilez, nu ma bagati in seama ![]() |
|||
01 Jun 2010, 21:57
|||
|
|||
Nu,Alice,nu ai ghicit (eh,poate doar la faza cu fata majoreta )
Bellatrix,ma bucur ca-ti plac ficurile mele Si urmatorul next va fi la ala horror
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
01 Jun 2010, 22:05
|||
|
|||
ma bucur ca ai pus capitolul 2 mai devreme
este foarte tare si sunt sigura ca ceva se va intampla in ziua aia la scoala ceva se va schimba in mai rau asa cred eu Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
01 Jun 2010, 22:08
|||
|
|||
Sophia Mason Wrote:ma bucur ca ai pus capitolul 2 mai devreme Da...Bell face minuni Thanks,Bell
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
01 Jun 2010, 22:22
|||
|
|||
pai ar trebiu sa faca minuni mai des
de exemplu acum... Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
01 Jun 2010, 23:36
|||
|
|||
Am ajuns si eu foarte tarziu dar noroc ca am observat fic-ul
Prologul si capitolul I sunt foarte reusite Astept si eu next-ul Respectã Bãtrâneţea!
![]() "Still round the corner there may wait, A new road or a secret gate." J.R.R. Tolkien always Skynet Barklord. |
|||
02 Jun 2010, 17:47
|||
|
|||
Da...aterizez si eu aici dupa doua capitole, insa nu am apucat sa le citesc pana acum!
Dar sunt...wow.. sunt impresionata....ca de obicei!! Iti ador ficurile si felul de a scrie! Si imi plac ideile tale deosebit de anormale! Deci, Desiree...sa nu tragi chiulul de la scris! Fugi si incepe capitolul 3 ca sa-l postezi cat mai repede posibil Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
02 Jun 2010, 20:10
|||
|
|||
Rose Evans Wrote:Si imi plac ideile tale deosebit de anormale! Ma simt ciudata (adica nebuna )
|
|||
05 Jun 2010, 12:44
|||
|
|||
Ok,deci nextul e aproape gata
Scuze de intarziere
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Children's soul | | Ainsley Shannon | 10 | 3,224 |
07 Sep 2010, 18:22 Last Post: Ainsley Shannon |