The last chance
|
02 Jun 2010, 18:53
|||
|
|||
ce treist e capitolulu asta
dar am aflat ca toata povestea are happy end asa ca scopul scuza mijloacele Hai cat mai repede cu nextul Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
02 Jun 2010, 18:55
|||
|
|||
De la cine ai aflat ca are happy end?
![]() ![]() |
|||
02 Jun 2010, 18:59
|||
|
|||
da stati asa, voi de unde stiti ca are happy end, ehh??
e surpriza ce se va intampla asa ca nu mai dati cu presupusul ca nu va spun nimic |
|||
02 Jun 2010, 19:44
|||
|
|||
Bell, vreau doar sã te felicit pentru un astfel de "fic" (ciudat nume). Te pricepi ºi la descriere, cât ºi la dialog, ºi ai îmbinat stilul dramatic cu puþinã comedie.
Sincer, abea aºtept sã pui urmãtorul capitol ºi de ce nu, sã termini "fic-ul" (foarte, foarte ciudat numele... mã întreb oare cine a fost cu ideea ). Sunt sigur cã o sã fie ºi o parte a doua, ca orice carte (numai folosesc "fic") de succes de altfel. Toate cele bune, Edward. I'll be back one day ! ![]() |
|||
02 Jun 2010, 19:53
|||
|
|||
edward, ma bucur ca ti'a placut
dar numele fan-ficului e "The last chance" nu "fic" "fic" vine de la fan-fic, [prescurtare] adica e o carte scrisa de un autor neinregistrat si da, m'am gandit la o continuare a acestui fic..in viitor, dupa ce il voi termina adica, chiar va avea legatura, va fi viata Lisei in viitor, sau poate a altui personaj pe care il voi introduce..momentan ma gandesc sa termin cele 30-40 de capitole cate mi'am planuit sa aiba intregul fic..si am scris azi capitolul 18 iar la 19 am mare nevoie de inspiratie pentru un dialog amarat acolo |
|||
02 Jun 2010, 20:15
|||
|
|||
Happy-end
Baga nextul mai repede,Bell,altfel primesti bataie (chiae daca abia ai pus capitolul 13 )
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
02 Jun 2010, 20:16
|||
|
|||
sambata aveti next
cel devreme vineri seara |
|||
02 Jun 2010, 20:17
|||
|
|||
Pune-l vineri seara
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
02 Jun 2010, 20:20
|||
|
|||
ma mai gandesc
|
|||
02 Jun 2010, 20:21
|||
|
|||
Nu fi rea (ca mine )
Am o intrebare...cam cate capitole are ficul?
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Chance [+16] | Alice Swan | 54 | 11,681 |
19 Jun 2010, 19:22 Last Post: Bell Evans |