Wake me up before I die
|
28 May 2010, 21:51
|||
|
|||
Te rugaam Dee....E chiar frumooos...Te imploraaaaam
Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
28 May 2010, 21:52
|||
|
|||
Desiree
Stiu ca vei citi mesajele abia luni ,dar chiar ne este dor de tine Si prin telepatie iti spun sa te pregatesti sa scrii nextul - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
31 May 2010, 08:58
|||
|
|||
V-ati adus aminte de mine
Nextul...il voi scrie cand am inspiratie pentru ficul asta Acum am inspiratie pentru altceva
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
02 Jun 2010, 21:37
|||
|
|||
Capitolul 19-Sfarsitul
“-Nu e adevarat!”am tipat eu disperata.”E o minciuna,totul e o minciuna!” “-Am dovezi”,zise Brielle incantata.”Prima oara am crezut ca sora mea e Isadora,chiar semanam putin.Dar…nu a fost sa fie.Apoi am luat mostre de sange de la Andrew,Sally,Melody,Dylan….nimic,absolut nimic. Dupa ce am vazut ca ADN-ul meu nu era compatibil cu al celorlalti,am crezut ca am gresit persoanele. Dar mai erai tu,care nu pareai diferita de ceilalti.Si totusi…testul a dovedit-o”,incheie ea triumfatoare. Numai ideea de a fi sora cu o criminala ma dezgusta.Chiar si in pragul mortii. “-Cat despre mama ta”,adauga ea”,acum stii cum e sa nu ai una.” Oh.Uitasem ca o omorase si pe mama. Furia si adrenalina imi curgeau prin vene precum otrava.Imi dadeau putere si curaj in fata mortii. “-Tarfa proasta ce esti”,m-am infuriat eu.”Cati o sa mai urmeze dupa mine?” Brielle doar rase,facand un gest deliberat cu mana. “-Nu m-am gandit.Insa stiu ca vor mai fi cativa.Si asta ne duce inapoi la problema noastra delicata.Adica nu m-am gandit prea bine cum sa te ucid.” Curajul facu loc unei panici ce ma distrugea pe dinauntru.Dupa tot ce a facut prietenilor mei,dupa toata razbunarea ce o gustase cu placere,inca imi dorea o moarte lenta,dureroasa. “-Fa-o repede,atat, te rog”,am murmurat eu incordata.Imi era sila ca cerseam o moarte mai buna,insa chiar nu vroiam sa sufar. “-Nu tu pui conditiile”,imi reaminti ranjind Brielle.”Nu ai dreptul.Ia sa vedem…un joc de Ruleta Ruseasca?” Nu stiam ce era aia,dar nici nu mai eram atenta la cuvintele fetei.Descoperisem ca legaturile ce imi tineau legate bratele slabisera,probabil de la cat ma zbatusem eu. “-Nu,nu cred ca e destul de lent”,hotari fata.”Lasam asta deoparte. “ Mi-am miscat imperceptibil mana dreapta si legaturile incepeau sa cada pe podea. “-Marea e destul de aproape,la 10 metri de noi.Oare sa…?” Sforile au cazut inerte in spatele meu.Am incercat sa ma prefac ca nu se intamplase nimic,insa tot mi s-au inrosit obrajii. Brielle insa continua,fara sa observe nimic: “-Nu,inecul nu e o metoda destul de buna.Se pare ca seara asta nu am inspiratie.” Tremuram puternic din cauza fricii.Daca ma descopereau inainte sa-mi termin planul..? Stiam ca nu aveam nici o sansa sa supravietuiesc.Asta din cauza barbatului ce o insotea pe Brielle,ce ne privea atent,incordat,asteptand orice miscare brusca. Insa daca reuseam,puteam salva alte vieti. Sincronizarea era totul,si stiam asta mult prea bine. “-Gata,am gasit ceva!”striga Brielle incantata,in timp ce valurile rochiei ei albe maturau stratul fin de praf de pe podea. Oare cand se va intoarce cu spatele..? “-Am nevoie de o funie”,spuse Brielle concentrata.”Si cred ca si de un pistol.” Rochia alba pluti intr-un val de matase si fata se intoarse sa caute pe masuta din spatele ei.Era momentul perfect pentru mine. Dar oare aveam destul curaj?Destula adrenalina?Destula viteza? In clipa in care fata se intoarse complet de la mine,am sarit. Am impins-o cu toata forta mea,obligand-o sa se intinda jos.Atacul meu brusc o luase prin surprindere si cazu usor sub bratele mele. Un sunet asurzitor inunda cabana si am simtit cum un glont vajaia spre mine.Am inchis rapid ochii si am asteptat durerea,insa nu simteam decat rana de la umar. Eram norocoasa.Glontul trimis de acel barbat nu ma nimerise.Era mana destinului ca eu sa sfarsesc lantul de crime ce bantuiau Seattle. Brielle se dezmeticise rapid si incerca cu salbaticie sa se elibereze.M-a dat la o parte,iar eu am cazut peste un suport cu lumanari aprinse. Din instinct,m-am ridicat inainte ca flacarile sa ma cuprinda.In schimb,supotul cazu aproape de rochia lui Brielle,iar toate lumanarile s-au revarsat pr podeaua camerei. M-am tarat in partea opusa a cabanei,in timp ce ceilalti doi au fost inconjurati de un foc iesit de sub control.Cu coltul ochiului,am observat ochii verzi-deschisi ai fetei cum straluceau de furie si indignare.Era la un pas de moarte,nu avea cale de scapare. Eu insa mi-am terminat misiunea.Am cazut inerta pe podea,asteptand ca flacarile sa ma invaluie cu salbaticia lor mocnita. Si aveam sa-I revad pe toti cei dragi mie… Aproape am zambit.Nu imi parea rau deloc ca aveam sa mor.Probabil ca in curand voi fi intr-un loc mai bun.,ferit de oameni ce imi vroiau raul,ferit de orice suparare… Doamne,cat de cald era.As fi putut da orice pentru o picatura de apa,sau ceva racoritor. O briza rece a intrat in cabana si am simtit cum niste brate ocrotitoare ma ridicau de pe podea.Probabil ca era ultimul meu comfort inainte sa mor. ~~~~~~~~~~~~~~~ Astept critici Multe
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
02 Jun 2010, 21:55
|||
|
|||
Oh, super capitol Pai ce critici astepti? Eu nu vad ce e de criticat
![]() Ah te superi daca o sa folosesc si eu ultima parte in fic-ul meu? "O briza rece a intrat in cabana si am simtit cum niste brate ocrotitoare ma ridicau de pe podea.Probabil ca era ultimul meu comfort inainte sa mor." ![]() ![]() |
|||
02 Jun 2010, 21:55
|||
|
|||
Superb
As vrea sa mai scrii un capitol Il ador E ficul meu preferat - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
02 Jun 2010, 21:56
|||
|
|||
Sigur,Ichi
Nu...nu e ultimul capitol Mai e epilogul
|
|||
02 Jun 2010, 21:57
|||
|
|||
Asa
Uraa Scrie'l cat mai repede - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
02 Jun 2010, 21:58
|||
|
|||
Sigur ca da
Abia astept sa termin epilogul
|
|||
02 Jun 2010, 21:59
|||
|
|||
Si eu astept
Desi nu imi doresc sa se termine..a fost cel mai frumosc fic Einstein - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|