Adminii nostri sunt dragutzi :)
|
11 Sep 2008, 11:49
|||
|
|||
Cred ca ati observat ca [virgula] Kennya si-a pastrat functia de administrator dupa ce l-a ajutat asa de mult pe Raizen cu noua tema
So... Kennya, imi place ca esti o persoana foarte matura, foarte calculata si cred ca am mai spus de 1.000 de ori ca ador posturile tale RP P.S. Nu prea-s eu pacifista ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
01 Jun 2010, 23:58
|||
|
|||
Cautand un alt topic, l-am descoperit pe asta
Pai: Raiz : Esti cel mai tare admin! Si imi place ca iti pui sufletul in cea ce faci. In fine, nu te cunosc eu foarte bine Kennya: Pai, tu esti o super admina!Si mereu m-am simtit bine vorbind cu tine. Si...mereu ma emotionam cand raspundeai la saluturile mele Si acum o fac Mary: Hm...te-am cunoscut eu la inceput dar apoi activitatea ta a scazut..si mna...nu stiu multe despre tine.Dar pari de treaba Lyra: TU! TU esti " de vina" ca forumul nostru a ajuns printre cele mai cautate si mai apreciate. Te lovim pentru asta ( Te love-im mai bine spus adica te iubim ) chiar daca activitatea ta a scazut, tu esti cea care a infiintat forumul acesta minunat! Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
02 Jun 2010, 08:49
|||
|
|||
Kennya : Prima data nu stiam cum sa vorbesc cu tine.Ma simteam rusinata intr'un fel . Tu mi'ai raspuns la toate intrebarile mele stupide cu calm si ai avut rabdare sa ma inveti. Rpg'urile tale sunt minunate si te apreciez si pentru asta. Eu nu ti'am gasit nici un defect. Esti o persoana minunata , care ne iubeste pe toti de pe forum si nu ne'ar abandona
Raizen : Nu am apucat sa te cunosc foarte bine , dar din cate am vorbit si din posturile tale esti un baiat foarte ok . Ai foarte multa rabdare si se vede ca tot ceea ce faci , faci cu placere si pui foarte mult suflet . Pentru asta te apreciez enorm . Si apreciez ca in fiecare zi esti pe forum si ne veghezi Lyra : Pari o admina minunata. Daca nu erai tu , nu era Dark Mark. Te apreciez enorm si mereu ma bucur cand vad ca intri pe forum . Mary : Desi nu te cunosc prea bine , pentru mine esti o persoana foarte de treaba . Si la tine , ca si la Lyra, ma bucur enorm cand intri. > ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
02 Jun 2010, 12:29
|||
|
|||
Multumita lui June [ tot June ramai, Jess.. ]
Am descoperit si eu topicul.. Ok.. Paai.. sa vedem.. Kennya: Numai cuvinte de lauda la adresa ta, esti super de treaba si mai ales, iti multumesc pentru ca tu ai fost singura care m-a ajutat la inceput, in primele zile pe forum. Cred ca fara ajutorul tau eram total paralela. Imi place mult si modul in care spui totul foarte precis si exact, [ imi amintesti de var'miu mult iubit ] Deci.. Sa ne traiesti, Kennya !! Raiz: Pai, incep si la tine, ca si la Kennya. Numai cuvinte de lauda, pentru ca, pacat as avea daca as spune contrariul. Te apreciez pentru felul autoritar prin care tii sub reguli forumul [ membrii, mai exact ]. Si pentru agilitatea cu care faci toate lucrurile. Imi amintesc cand ai redeschis forumul.. cum imi spuneai pe mess tot ce aveai de facut.. ma miram cum de aveai atata rabdare si cum le faceai tu pe toate intr-o zi. Si ma bucur ca am avut ocazia sa te cunosc mai bine. Toate cele bune, sefu'. Lyra [ ca sa iau in ordine ]: Nu am avut sansa de a te cunoste mai bine, si regret asta. Insa imi dau seama ca esti foarte draguta si de treaba din RPG-urile tale. Mary: Am avut sansa de a face si RPG-uri cu tine si pot spune ca esti chiar foarte de treaba. Nu te cunosc foarte bine insa.. din cate spun si ceilalti, cred cu siguranta ca esti foarte draguta. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
02 Jun 2010, 13:04
|||
|
|||
Doamne=)) cata vreme a trecut..eram foarte fericita ca fusesem numita moderatoare
![]() ![]() da stiu nici eu nu gasesc logica ![]() |
|||
02 Jun 2010, 13:31
|||
|
|||
nu sunt de prea mult timp pe forum, dar din cate am vazut, toti adminii sunt persoane super de treaba, dispuse oricand sa ajute forumul, si toti membrii lui
din pacate nu va cunosc, dar stiu ca se poate conta pe voi Kennya, te consider foarte intelegatoare, si cand am vorbit pe mess nu aveam impresia ca vorbesc cu o persoana de 19 ani ci o persoana cu care se poate vorbi, in ciuda diferentei de varsta ![]() |
|||
02 Jun 2010, 22:14
|||
|
|||
Kennya: Kennya a fost mereu un model pentru mine...sa vorbesti cu ea..mi se parea un must do....si deasemenea ceva foarte greu...Ma simteam atat de speciala cand ma baga in seama,incat nu stiu...aproape ca imi venea sa sar de bucurie Mereu am vazut-o ca pe...mama forumului..chiar de la inceput cand avea cateva posturi...si scriam amandoua la taverna. Ma amuzau mult glumele ei,si asta a fost primul lucru care l-am placut la ea....avea un simt al umorului...cu..o ironie...aparte
Raizen: Pai...mereu l-am considerat tatal forumului Si da,mereu. La un moment dat il vedeam ca fratele meu,si imi placea sa vorbesc cu el si sa-mi dea sfaturi. Si acum as mai vorbi cu el..daca as avea Id'ul lui si daca ar avea timp de mine si chestii ![]() ![]() Lyra: Mi s-a parut mereu cea mai scumpica tipaaaa ever///cand vedeam pozele cu ea....cu rochite si diferite chestii...e foarte draguta..nu am avut o parere bine fixata..pt ca nu prea m vorbit...si nu prea se facea observata..ca era mai tacuta...dar ce am...e o impresie bune Mary: Paaaaai....nu-mi place doar ca imi aduce aminte de o colega a mea...care are parinti profi de mate....FOARTE SEVERI...si care este ceva in genul "nu am voie sa ies din casa dupa ora 4 "....adica mi se pare ca-i prea stresata si chestii ![]() ![]() P.S. Am dat copy si paste...deoarece nici acum nu stiu cine-s adminii ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Poze cu surorile/fratii nostri | Hayley M. Alden | 5 | 2,636 |
30 Jan 2012, 04:57 Last Post: Splendora Cromwell |
|
metallistii nostri darkmartieni \m/ | Hayley M. Alden | 5 | 1,466 |
09 Jan 2011, 16:28 Last Post: Layla Wong |