In cautarea fericirii
31 May 2010, 18:59
Isa este la calculator Dar nu de asta nu pun eu next-ul Blush mai am de lucrat la el

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
31 May 2010, 19:07
Crying(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((uaaaaaaaaaaaa ce-mi faci tu mie Ichi ma omori cu zilele. Ma omori de curiozitate!!!!!!!Crying(((((((((((((

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
31 May 2010, 19:14
Matt Ichigo Carter Wrote:Isa este la calculator Dar nu de asta nu pun eu next-ul Blush mai am de lucrat la el :-w

Aha, deci nu-ti prea pasa de parerea mea, nu?

Glumesc, Kiss

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
02 Jun 2010, 19:24
Asa, stiu ca trebuia sa pun Cap. V aseara, dar pur si simplu nu am putut sa mai lucrez la el. Asta e dezavantajul pentru ca m-am grabit si am scris intr-o singura zi 5 capitole. Nu am avut timp sa le gandesc pe indelete. Dar acum am inceput sa modific...defapt, sa rescriu, Cap. V Si in seara asta sigur il postez Ceea ce vreau eu sa stiu este...daca mai este cineva interesat Macar o singura persoana si tot e bine Blush Deci?

Edit at 20:16: Ei, asta e Thinking? :-j

02 Jun 2010, 20:19
Eu sunt foarte interesata mega ultra extrem de spatial de interesata[cred ca am exagerat un pic] dar vreau neaparat sa-l pui te rooooooooooooogggggggggggg!

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
02 Jun 2010, 20:24
Okies Anaella Cum am spus daca macar o singura persoana vrea O sa il pun pe la 9

02 Jun 2010, 21:55
Matt, nu mai vorbi prostii..
Sigur ca vrem nextul..
Eu una sunt asa o nesimtita.. am fost atat de ocupata in ultimul timp [ si pe mess, stim noi din cauza cui.. Blush ] ca nici nu am mai postat aici..
Dar iti spun acum: Next!!

You run. I con.
02 Jun 2010, 22:16
Ichi e ora 22:17 unei nextul?

02 Jun 2010, 22:21
Ichi momentan scrie la ''Nunta''
Va pune si nextul imediat. Love

You run. I con.
02 Jun 2010, 22:22
Nu s'a intamplat chiar nimic zilele astea
Ce tot faci, Matt?

[Image: 20090723022350m.jpg]

I love DOLLS. I love R.

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  In cautarea unui vampir [+16][complete] Alice Swan 184 36,441 24 Aug 2010, 11:43
Last Post: Alice Swan