Nunta
03 Jun 2010, 14:36
Intre timp ce cei doi miri aproape ca zburau, Janella si ceilalti se gandeau se sa faca.
"Ce ati zice daca am face, inainte de nunta, un fel de mica petrecere?" intreba Janella. "Adica nu seara de restaurant etc.... ma refer o chestie pompoasa sa ii invitam la masa !"
"Nu... deja e un spiridus care le da mancare!"
"Si crezi tu ca salata, friptura si suc de dovleac e de ajuns sa o opreasca pe Izzie sa devina antigravitationala?" rase Janella, sub o forma semi-magica.
"Hm... ai dreptate!" spuse Bells si apoi flutura sor bagheta, iar langa lac aparu o masa frumoasa.
Janella urca sus catre camera mirilor si batu usor la usa. "IMi pare rau sa va deranjez, dar..." incepu Janella si apoi le facu semna sa iasa.
"Pofta buna! Noi ne retragem pentru a mai discuta putin si revenim !" spuse Janella.

[Image: sig.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03 Jun 2010, 17:26
Bell se intoarse la castel, alaturi de Janella. Trebuia sa il caute pe Stefan, sa mearga impreuna in Camera Necesitatii. Era deja ora 10, iar ceremonia avea sa inceapa in doar cateva ore. Mai erau multe de facut, asa ca cercetasa grabi pasul.
"-Si acum ce vei face?" o intreba Janella, gafaind.
"-Il caut pe Stefan, dupa care ne ocupam de flori si costume" spuse fata, cu un zambet.
"-Bellyshor, nu cred ca mai e nevoie sa ma cauti" spuse Stefan, aparand in spatele ei. Fata tresari violent.
"-M'ai speriat" spuse ea, razand.
"-Scuze" sopti Stefan, mergand acum langa ea.
"-Eu am plecat sa vad cum decurg lucrurile in Marea Sala" spuse Janella, despartindu'se in holul principal.
"-Noi mergem la etajul VII, nu?" intreba Bell, iar Stefan aproba din cap.
Urcara treptele de marmura, ce protestau timide la atingerea pasilor grabiti. Era o liniste profunda, semn ca inca nu se trezisera toti elevii. Castelul parea rupt de realitate.
"-Unde ai fost pana acum?" intreba Bell, rupand brusc tacerea.
"-In bucatarie. M'am dus sa verific daca totul e in ordine. Sti doar, Rose e foarte periculoasa" chicoti Stefan.
"-Si, acolo cum decurg lucrurile? Doar mancare coreeana?!" intreba Bell, razand.
"-E si mancare normala, dar si niste retete straine. Oricum, spiridusii s'au intrecut pe ei insisi" spuse Stefan, admirativ.
Ajunsera in fata peretului cojit de trecerea timpului in spatele caruia se materializa de fiecare data Camera Necesitatii.
"-Vrem camera in care am ascuns florile si costumele de nunta..Vrem camera in care am ascuns florile si costumele de nunta..Vrem camera in care am ascuns florile si costumele de nunta" spuse Stefan, iar cand trecut a treia oara prin fata peretelui plictisit, aparu o usa maronie, cu un maner din bronz. "Intra" spuse acesta, facandu'i semn lui Bell.
Camera era imensa, dar curand gasira locul unde ascunsesera cele necesare. Rochiile stateau frumos insiruite pe umeras, iar Bell nu putu sa se abtina sa'l laude pe Stefan.
"-Au iesit superbe, toate" spuse ea, in timp ce baiatul zambi, multumit. Acesta raspunse..

OOC: Cred ca ar trebui sa continuie nasul, dar faceti cum vreti voi >Happywide<
04 Jun 2010, 13:41
Alice plecã din bucãtãrie ºi urcã pânã la etajul VII. Uºa de la Camera Necesitãþii era întredeschisã, ºi îl auzi pe Stefan spunând:
-Cea mai frumoasã am pãstrat-o pentru tine.
Alice ciocãni, pentru a nu-i speria pe cei doi, ºi intrã.
-Hey, uºa era întredeschisã, cred cã nu aþi închis-o cum trebuie.
-Bunã, Al, zise Bell binevoitoare. Cum merge cu trupa?
-Pãi, am fãcut cu Rose o listã, în ce ordine sã cântãm melodiile care le-am exersat. Uite aici lista Stefan, cred cã ar trebui sã o vezi ºi tu. Ne ierþi Bell, cã o sã-l furãm în timpul concertului nu-i aºa?
-Sigur, doar e pentru miri. Apropo, ºtii cumva pe unde sunt?
-Cred cã sunt în Turn, eu acolo am trimis-o pe Isa. Vroia sã intre în Marea Salã sã ia micul dejun dar Rose a trimis un spiriduº de casã.
-Aha, bine!
-Îmi place ordinea melodiilor, zise Stefan ridicând privirea din bucata de pergament. ªi în timp ce voi cântaþi My heart will go on, pot ºi eu sã dansez cu Bellyshor a mea.
-Oare pe unde o umbla domniºoarele de onoare? se întrebã Bell. Ar trebui sã fie aici sã se pregãteascã. ªi ar trebui sã vinã ºi Sophie sã le macheze ºi sã le coafeze.
-Sophie cred cã umblã pe undeva pe aici. O sã mã duc sã o caut, zise Alice, dupã care ieºi din Camerã.

[Image: 2igkmd1.png]
04 Jun 2010, 14:51
Alice nici nu iesi bine din camera, ca dadu nas in nas cu Janella. "Ce faci aici?!" se intrebara una pe alta in acelasi timp, iar apoi raspunsera simultan, din nou : "Te cautam pe tine. De ce?" Janella dadu sa vorbeasca in acelasi timp cu Alice, dar Alice incepu prima : "Ca sa te gasesc." iar Sophie raspunse la randul ei: "Voiam sa vad ce faceti."
Alice si Sophie intrara in acelasi timp in Camera.
"Banuiesc ca sunt foarte usor de gasit!" spuse Janella in gluma. "Normal! Alice nici nu a iesit de trei secunde si te-a si gasit!" raspunse Rose.
"Uh... in calitate de organizator pot sa am i eu un partener de dans?" intreba Sophie, asteptand sa se ofere cineva...

OOC: sa raspunda un baiat care inca nu danseaza cu cineva dak se poate

04 Jun 2010, 20:47
Stefan iesi din camera necesitatii, si incepu sa analizeze stadiul pregatirilor:
"Sa vedeeem... Rose se ocupa de ultimele detalii la bucatarie, domeniile si marea sala mai au nevoie de aranjamentele florale, ar trebui sa facem si o repetitie cu trupa... unde e Sophie, ca sa se ocupe de machjiaj si coafura? Apropo, nu ar trebui ca mireasa sa isi probeze rochia? Ooof!... sunt multe lucruri de pus la punct! Si, ne va lua ceva timp sa o facem pe Rose sa accepte coafura pe care i-am pregatit-o!"
Stefan nu dorea sa o recunoasca, dar se credea depasit de situatie. Baiatul se sprijini de perete, ofta lung si incerca sa isi faca ordine printre ganduri.
"In regula..." incepu tanarul nas, "...trebuie sa ne impartim sarcinile. Eu si Alice trebuie sa facem o repetitie finala cu trupa. O luam si pe Rose, si, cu ocazia asta, vedem daca a reusit sa faca tortul."
Stefan se opri. Mai departe, nu mai era sigur in privinta organizarii. Fiecare contribuise cu ceva, insa acum nu puteau gasi o persoana foarte importanta in organizare: Sophie. Bell veni langa el si spuse:
...

OOC1: Sa continue nasa!
OOC2: Janella, stiu ca esti in cautarea unui partener, dar mai trebuia sa scriu si eu. Sorry.
OOC3: faza cu ps-urile lui Sherry este intr-adevar contagioasa
OOC4: ca sa fiu in ton cu faza mentionata mai sus: CATE OOC-uri?!

Razbunarea cea mai mare

Este cand dusmanul tau

E silit a recunoaste

Ca esti bun si el e rau!
04 Jun 2010, 20:49
"-Ok, nasule, calmeaza'te. Esti depasit de situatie si nu vreau sa raman in mijlocul nuntii fara pereche" spuse Bell, privindu'l atenta. Baiatul incepu sa rada, iar fata zambi.
"-Deci, Bellyshor, cum ne organizam??" intreba Stefan,
"-Sa vedem. Rochiile sunt aici, la fel si buchetele. Eu merg in sala mare sa ma ocup de aranjamentele florale, cred ca le voi aduce cu o vraja de plutire sau ceva de genul" spuse Bell, ganditoare.
"-Daca vrei, te ajut eu" replica Stefan, vesel.
"-Ajutorul meu" raspunse fata, zambind.
Luara buchetele de flori ascunse intr'un dulap si le pusera pe o masa din apropiere.
"-Asa nu merge, sunt prea multe!" spuse Stefan, oftand incetisor.
"-Ce'ar fi sa ducem tot dulapul in sala mare, dupa care il aducem inapoi" propuse Bell, chicotind.
"-Cercetasa mea isteata" spuse Stefan, razand.
Pusera inapoi toate florile in dulap, si il transportara cu o vraja de plutire pana in sala mare.
"-Colloportus!" rosti Bell dupa ce iesi din incapere. "Asa, acum nu mai intra nimeni aici, cu exceptia mea".
"-Sa ducem dulapul inapoi" spuse si Stefan, luand'o pe scari.
Ajunsera din nou in Camera Necesitatii, unde pusera dulapul la loc.
"-Acum, eu merg sa ma ocup de aranjamentele din marea sala. Rochiile stau aici, cuminti, pana o gasim pe Sophie sa se ocupe de par, mirii sunt in Turn, si se simt foarte bine, deci nu sunt probleme" spuse Bell, pe nerasuflat.
"-Usurel" o atentiona Stefan, observand vocea terminata.
"-Mda. Prea multe emotii si pregatiri" replica fata, asezandu'se pe un scaun.
"-Sa verificam. Bucataria e in regula, mancarea e facuta, iar tortul e gata. Rose si Alice sunt in castel, trebuie sa le gasim sa ne ocupam de trupa. In timpul asta, cat noi repetam in Sala mare, tu aranjezi florile. Vezi, nvom sta impreuna" spuse baiatul, zambind.
"-Dar noi doi mai avem ceva de facut inainte" spuse si Bell, chicotind.
"-Ce?!" intreba Stefan, speriat.
"-Verficarea castelului..adica, trebuie sa cautam urmele de dinamita posibil ascunse. Nu vrem ca o explozie sa ne strice ceremonia, nu?" zise cercetasa, razand.
"-Ai dreptate, hai sa mergem" spuse si Stefan, iesind din camera.
Coborara treptele de marmura, pana in holul principal. Dupa ce verificara locatiile unde avea sa se desfasoare petrecerea si ceremonia de casatorie, se intoarsera in sala mare.
"-Sa va vad cum cantati" spuse Bell, lasand mana lui Stefan. Acesta ii zambi cald, dupa care se indrepta spre micuta scena amplasata in fata meselor.
"-Si pe tine sa te vedem cum te descurci cu florile" chicoti el.
Alice si Rose intrara in sala, iar Bell se apuca de aranjat florile..

OOC: Cred ca ar trebui sa continue Rose, Al sau Stefan >Happywide<
04 Jun 2010, 21:27
Alice urcã pe scenã ºi îºi luã chitara.
-Eu zic sã nu începem chiar cu prima melodie, am avea nevoie de Evelline, spuse Rose, punându-ºi chitara dupã umeri. Eu zic sã începem cu Melodiile lui Taylor Swift, implicã ºi chitara.
-Da, dar Alice nu e aici, deci nu avem vocea femininã, spuse Alice, uitându-se peste lista melodiilor.
-Ce-ar fi sã cântãm We could be the same? propuse Stefan. O sã cânt eu, ºi voi faceþi instrumentaþia.
-Sper cã nu o sã vã ia atât de mult ºi în timpul nunþii, nu? oftã Bell, de la una din mesele aflate lângã intrare.
-Bell, la nuntã o sã le cântãm pe toate, dar lipseºte cealaltã Alice, spuse Rose pregãtindu-se sã cânte.
Alice dãdu tonul ºi cântã primele acorduri ale melodiei. Rose continuã cu partea ei de melodie, ºi Stefan îºi jucã rolul. Melodia sunã destul de plãcut, iar Bell rãmase plãcur impresionatã.
-Dacã vã iesã la fel ºi la nuntã, totul va fi perfect, spuse ea, fiind aproape de scenã acum. Stefan, vocea ta este uimitoare.
-Nu m-aº fi descurcat la fel, fãrã vocea fetelor pe fundal.
-Facem ºi noi ce putem, spuse Alice ironicã. Acum, ce mai cântãm?
-Ceva unde e nevoie doar de vocea unui bãiat. Ce spuneþi de Fireflies, propuse Stefan.
-Melodia preferatã a lui Ichi, spuse Alice râzând. Hai Rose! adãugã ea, ºi o urmã cântând acordurile, ºi concentrându-se, dar fiind foarte emoþionatã. Îi plãcea mult refrenul melodiei ºi nu se putu abþine sã nu cânte ºi ea.
Ultimul acord se auzi de la chitara lui Rose, ºi Bell se ridicã în picioare de pe scaunul pe care stãtea, aplaudând.
Deodatã, uºa se deschise ºi intrã Sophie, care spuse:

OOC: continua Sophia
OOC2:Sophie Clement, când spun Sophie, ma refer la sora mea, Sophia Mason, tu esti in acest topic Janella, si o sa ma adresez cu numele asta

[Image: 2igkmd1.png]
04 Jun 2010, 22:56
-Gata, am ajuns! striga Sophia intrand in Marea Sala. Janella mi-a zis ca ma cautati. Imi pare foarte rau. Eram in sera si cautam o floare de nu-ma-uita ca sa-mi pun in par, fara sa-mi dau seama cat de repede a trecut timpul.
-Nu-i nimic, zise Bell fericita. Bine ca ai ajuns, inca mai e destul timp.
Sophia intra in Marea Sala si o privi uimita timp de cateva secunde.
-Tu ai facut asta? o intreba Sophia pe Bell
-Am avut ceva ajutor,raspunse ea
-Si voi va-ti apucat de repetitii? Cei de pe scena incepura sa dea din cap afirmativ in timp ce acordau chitari sau verificau sitemul de sonorizare. Mama, cate lucruri am pierdut?
-Inca mai sunt destule de facut, zise Alice dupa ce isi acorda chitara. Cum ar fi coafurile.
-Bine, bine. Ma duc imediat in camera necesitatii. Va astept acolo imediat dupa ce va terminati treaba. Atunci imi voi incepe eu treaba.
-Bine, mai avem putin si terminam, spuse Rose si celelalte fete incunviintara din cap.
-Dar Isa? E gata? A probat rochia de mireasa? Vine si ea in camera?
-Stai linistita, Isa va veni si ea, o linisti Bell pe Sophia.
Atunci ea isi lua zborul in sus pe scari spre etajul 7 . Ajunse in fata carpetei cu troli dansatori si se plimba de trei ori prin fata peretelui.
Atunci usa spre camera Necesitatii aparu si sophia intra inauntru.

IDP[adica "iesire din personaj" ca doar suntem romania nascuti in romani a si nu la tokyo langa berlin] scz de intarziere dar nu prea aveam inspiratie mai devreme, nu prea stiam cum sa ma bag si eu in vorba
Mersi Aly ca m-ai bagat si pe mine in seama

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau.

[Image: Signature_by_AliceMorris.jpg]
05 Jun 2010, 10:04
Janella intra si ea in Camera Necesitatii. "Bun... are cineva nevoie de ajutor la coafuri?" intreba Janella, ridicand un pieptan si o foarfeca. "Mai bine nu!" spuse Rose, stiind ca Jan nu e cea mai priceputa la asta. Janella ridica bagheta, indicand ca nu ea va coafa, ci intrumentele singura. "Ma pricep la vraji de stilizare!" spuse Janella.
"Uh... bine..." spuse una dintre fete. "Mai bine dau eu un exemplu singura." ii taie Janella vorba.
Undui usor bagheta. Parul sau roscat-portocaliu deveni blond si se aseza ordonat. Foaarfeca ii taie cateva varfuri. Acum arata foarte bine . "Deci, ce spuneti?" intreba Janella. "Daca va place, va aranjeti, dar sa imi descrieti culoarea si stilul!"

OOC: de imaginima descrurc sa legasesc, voi trebuie doar sa descrieti!

05 Jun 2010, 10:36
Bell aranja florile in Marea Sala, incercand sa nu se lase absorbita de miile de ganduri ce ii roiau in minte. Avea senzatia ca nunta va iesi foarte bine, daca nu se va ivi vre'un incident neplacut.
Al si Rose repetau melodia "Satellite" iar Stefan le acompania. Suna chiar foarte bine, asa ca Bell isi lua un scaun impodobit cu o funda albastra si un trandafir alb si se aseza sa priveasca repetitiile.
"-Bellyshor, ce faci acolo?" o intrerupse Stefan, care cobori de pe scena.
"-Cantati foarte bine, am zis sa iau o mica pauza. Am impodobit deja jumatate din incapere" se planse cercetasa, iar baiatul veni sa se aseze langa ea.
"-Ti'a iesit foarte bine. Imi place cum ai combinat fundele albastre cu trandafirii albi. Si pe mese ce vei pune??" intreba Stefan, metodic.
"-Vor fi cosulete de flori, cu orhidei albastre si crini albi" spuse Bell, zambind.
"-Uhmm, suna foarte bine" spuse Stefan, zambind la randul lui.
"-Aa, domnule nas, cred ca ar trebui sa vi sa ne ajuti putin la melodia asta" striga Rose, iar Al chicoti.
"-Vin" raspunse baiatul, dandu'si ochii peste cap.
Bell se ridica de pe scaunul aranjat si il puse inapoi sub masa. Incepu sa agate florile prin sala si sa orneze scaunele. Dupa ce termina, se apuca de cosuletele ce trebuiau sa impodobeasca fiecare masuta. Aratau foarte bine, pareau ca se odihnesc in lumina blanda a razelor de soare intr'un luminis.
"-Eu am terminat aici!" spuse Bell, facand sa dispara ultimele funde ramase in plus.
"-Noi mai avem putin de lucru" striga Rose, chinuindu'se cu chiatara.
"-Eu merg sa vad cum se descurca Sophia in camera necesitatii" spuse Bell, facandu'le cu mana.
Iesi din Sala Mare si se indrepta spre etajul VII. In camera, o gasi pe Sophia care discuta cu Janella..