Îmi pare foarte rãu...
|
03 Jun 2010, 16:00
|||
|
|||
Asta e. Regret sã vã spun cã voi pleca de pe forum. Mã voi muta cu mama într-un alt oraº, datoritã unor probleme de familie. Îmi pare sincer rãu cã nu am avut ocazia sã vã cunosc pe toþi. Sunteþi niºte oameni minunaþi, cu care poþi discuta orice, în special Bell. E o fatã minunatã cu niºte calitãþi minunate.
Îmi pare rãu cã nu am stat decât câteva zile, ºi sper cã poate voi mai reveni. La revedere... Al vostru, Edward. I'll be back one day ! ![]() |
|||
03 Jun 2010, 16:27
|||
|
|||
pai daca te muti in alt oras nu inseamna ca nu vei mai avea acces la un comp si la net
totusi daca nu mai intri o sa ne fia dor de tine poate mai intri totusi.. sper Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
03 Jun 2010, 16:35
|||
|
|||
Faza e cã eu plec doar cu hainele... Bagaje fãrã computer sau alte chestii. E o poveste mai lungã, însã dupã cum am mai zis, probleme de familie.
O sã mai stau un sfert de orã, apoi plec. I'll be back one day ! ![]() |
|||
03 Jun 2010, 16:38
|||
|
|||
Sper cã nu e o problemã cã fac dublu post.
Acolo habar n-am dacã au mãcar internet. E destul de ciudat, însã cam aºa stã treaba. I'll be back one day ! ![]() |
|||
03 Jun 2010, 16:50
|||
|
|||
oooo... imi pare rau ca pleci
chiar esti un tip de treaba poate ne mai vedem Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
03 Jun 2010, 17:00
|||
|
|||
Mã bucur însã cã am putut sta sã-þi citesc primul capital dintr-o lungã serie de cãrþi. Chiar sper sã ajungi unde þi-ai propus cu literatura.
ªi eu sper cã voi reveni. I'll be back one day ! ![]() |
|||
03 Jun 2010, 17:02
|||
|
|||
multumesc
Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
03 Jun 2010, 18:35
|||
|
|||
edward
nu e corect, de ce trebuie sa pleci?? am avut ocazia sa te cunosc mai bine si am ajuns la concluzia ca esti un prieten foarte bun.. imi va fi dor de tine sper totusi ca vei mai intra |
|||
03 Jun 2010, 22:43
|||
|
|||
Nu vreau sa pleci
Mi'as fi dorit sa te cunosc mai bine Sper sa mai poti intra - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
04 Jun 2010, 15:17
|||
|
|||
Este. Sunt intr-un loc super. Nu mai scriu cu diacritice ca nu are.
O sa postez macar de 3 ori pe zi. I'll be back one day ! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Nu e cea ce pare | Fleur Delacour | 5 | 1,371 |
18 Apr 2011, 14:30 Last Post: Fleur Delacour |
|
Imi pare rau... | Jack Diggory | 3 | 1,233 |
28 Nov 2010, 20:31 Last Post: Ginny Anne Alden |