Cartea mea
|
03 Jun 2010, 16:54
|||
|
|||
Sophy, sa mor daca te inteleg...:| Tu ne indemni sa spunem exact ce parere avem despre fic-ul tau si despre acest micut fragmentel Si in acelasi timp nu ne dai voie sa spunem ca e grozav, adica te astepti sa spunem ca este groaznic si ca nu merita citit. Am drepatte? Asta vrei?
Revenind la subiect "Vai, e foarte tare" suna perfect..dar daca tu nu vrei..atunci este acceptatil (dar tot tare e ![]() ![]() ![]() |
|||
03 Jun 2010, 17:45
|||
|
|||
bineinteles ca eu am citit deja tot capitolul, si iti stiu toate ideile, dar asta nu ma imiedica sati spun ca este foarte buna idea, si imi place felul in care scrii, cel putin inceputul e tare, si cei care au citit se stie ca nu au inteles mai nimic pentru ca nu stiu despre ce e vorba, dar asta e partea a 2a
![]() |
|||
03 Jun 2010, 23:24
|||
|
|||
Ichi in primul rand asta e un mic fragment din capitolul I
niciodta nu vei intelege toata actiunea unei carti doar din primul capitol eu nu vreau sa va dati cu parerea despre ideile si coerenta textului ci despre felul in care scriu, in care se desfasoara actiunea Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
04 Jun 2010, 08:04
|||
|
|||
[strike]Nu am inteles nimic[/strike]
Ma rog,asta nu conteaza Imi place felul tau de a scrie,mai ales faptul ca folosesti si expresii
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
04 Jun 2010, 09:42
|||
|
|||
Vrei sa imi arunc cu parerea despre cum se desfasoara actiunea? Foarte bine din punctul meu de vedere Altceva?
![]() ![]() ![]() |
|||
04 Jun 2010, 12:33
|||
|
|||
bine vad ca daca nu intelegeti ce se intampla nici nu puteti comenta
am sa va explic Domul Carlyle este tatl vitreg al personajului principal masculin, T.J. in ziua respectiva el incheie afacera respectiva si doaneaza o gigantica suma de bani ca sa se reconstruiasca liceul astfel, peste vreo 14 si jumatate, fiul lui intra la liceul respectiv in mijlocul semestrului fara sa dea nici un fel de test Ravynne e unul dintre consilierii regali si vine pe pamant di cealalta lume Fratele ei Greg e venit de mult pe pamant, dupa moartea parintilor lor Vivi ii cere ajutorul pentrul ca sarcina ei este sa o ascunda pe pamant pe unul din protectorii magici ai printesei, care este Sophia Printesa si Celalalt protector[T.J] au foast rapiti de catre Luna[vrajitoarea melefica] si ascunsi pe pamant. Sophia este singura care putea sa o mai gaseasca pe printesa[dar deocamdata era doar un bebe] asa ca au duso pe pamant stiind ca Lunei ii va fi imposibil sa o gaseasca acolo T.J. este lasat pe scarile unei vile giagantice[care se intampla sa fie casa familiei Carlyle] Printesa este lasata intr-un orfelinat din Argentina PS1: sper sa intelegeti ce am vrut eu sa va explic PS2 ![]() PS3: stiu ca din cate v-am explicat eu aici, povestea pare cam puerila si asemanatoare cu un basm, da nu e deloc asa, defapt e foarte complicata si implica mult mai multe personaja si tot felul de chestii Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
04 Jun 2010, 12:34
|||
|
|||
Am inteles in mare parte
Si este foarte interesant - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
04 Jun 2010, 18:51
|||
|
|||
Ai idei originale,Sophy
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
04 Jun 2010, 20:13
|||
|
|||
Sa sti Sophy, chiar sunt originale
![]() ![]() ![]() |
|||
04 Jun 2010, 23:00
|||
|
|||
bn bn, oricum l-ai fi aflat pana la urma
dar tot nu cred ca e un nume prea bun ma gandesc sa il schimb dar nu prea stiu cu ce, ca daca il scimb pe asta trebuie sa le scimb si pe cele de la celelalte 4 carti Numele este................... Piatra in forma de inima[sau "The heart shaped stone" in engleza ca mi se pare ca suna mai bine].........Ta dam Nu ma astept sa intelegeti acum, numele cartilor au o legatura intre ele legatura nu apare decat in cartea a doua Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|