Scrie shi u!!!
|
05 Sep 2007, 16:22
|||
|
|||
Nu ziceam d u Hell ziceam k dak scrie altcineva...sa stie...u ai scris super fain!!!
- Se pare ca este de la Sirius. Harry se ridica din fotoliu si se arunca repede pe canapea, langa Ron. - Ce scrie? De ce nu mi-a trimis mie scrisoare? De ce i-a dat ei kre e pe moarte? Adica lui Erol. De ce.... - LInisteste-te! Ce conteaza daca mi-a trimis mie? Macar a trimis. Harry nici nu il baga in seama . - Dar de ce..... - GATA!!! TERMINA! Hai sa citim ce scrie. - OK Draga Harry, Am incercat sa dau cat se poate de repede de tine. Hedwig era prea vizibila si ciudata pentru a o putea folosi. Da..acum sa trecem la ce vroiam sa iti spun. Am aflat de curand dintr-o sursa ca... |
|||
05 Sep 2007, 16:46
|||
|
|||
Am aflat de curand dintr-o sursa ca tatal tau a fost vazut pe Alea Diagon facand cumparaturi de Craciun(OFF:Scz nu m-am putut abtine
![]() -Nu-mi vine sa cred.harry!Harry!Esti bine??? Harry era pur si simplu tintuit locului.Nici un cuvant nu iesea din gura lui.Probabil din cauza socului.Cu o miscare brusca se ridica in picioare si spuse: -Trebuie sa-i zicem lui Dumbledore.Acum! Cei doi o luara la fuga pe coridoare.In disperarea lor,Ron se impiedicase si cazuse direct pe Draco care parea putin ametit.In momentul acela.... "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
05 Sep 2007, 18:56
|||
|
|||
Harry alerga si mai repede pentru a nu fi incetinit de Draco care era negru de suparare, mai mai sa explodeze.
Ron il ajunse din urma si amandoi alergara spre biroul lui Dumbledore. Harry spuse parola care o visa el cu o seara innainte. - Bere mucegaita ![]() - Ce? Cum se poate... - Taci!! Harry si Ron fura ridicati usor de scara in forma de spirala. Intrara in biroul lui Dumbledore, pe care Harry il sita pe de rost. Dumbledore isi dadu jos ochelarii in forma de semiluna pentru a sii curata putin. - Da HArry! Vrei sa imi spui ceva? - Domnule, am primit un mesaj de la Sirius in care zicea ca tatal meu a fost vazut facand cumparaturi de Craciun. - Dragul meu Harry, sa stii ca nu este adevarat. A fost o pacaleala planuita de 1 aprilie. - CEE??? Adica azi este 1 aprilie? - Da! Si a fost facuta o farsa. Asa..ca ..hmm.. ar fi bine sa va duceti la ore. - Desigur Domnule! zise Harry nervos..desi nu arata asta. - Si.. domnule Weasley! Ai dori ceva? - Aaa...nu l-am insotit doar pe Harry. Nu este nimic. - Bine. Amandoi iesira din biroul lui Dumbledore si se duse in clasa de transfigurare. Acolo o vazura pe Hermione care era suparata. Ron trecu repede printre banci si o intreba pe Hermione - Ce ai? De ce esti asa suparata? Din cauza punctelor? - Nu...LAvander mi-a spus ca te-a vazut cum te sarutai cu Parvati. Ron se rosi si nu stia ce sa spuna. - Pai....... |
|||
06 Sep 2007, 11:37
|||
|
|||
-Pai nu a fost nimic serios...Adica ea a inceput si nu m-am putut opri...
-Da sigur.De parca te-as crede.Apropo,Hagrid ne asteapta pe la el.ii este dor de tine Harry.Cred ca ar vrea sa vorbeasca cu tine. -Ok,haideti pana in camera sa iau pelerina si apoi mergem.Daca ne prinde plesneala am incurcato.N-am chef sa mai pierd puncte.Si asa toti se uita urat la mine. -Haide.Ce mai stai atunci?Misca mai repede.zise Ron. Harry reveni si cei trei se indreptara spre porti. Afara era o briza linistitoare.In liniste ei se indreptara spre coliba lui Hagrid. In drum profesorul Dumbledor admira dovlecii lui Hagrid: -Au crescut impresionant de mult.Nu-i asa miss Granger. -Asa este domnule director.Cred ca Hagrid a folosit un ingrasamant. ei isi continuara drumul pana la usa.Ron batu de trei ori. Atunci.... "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
06 Sep 2007, 12:30
|||
|
|||
Hagrid deschise usa. Ron shi Harry vazu ceva miscandu-se dupa Hagrid. Harry intreba ce se misca. Atunci Hagrid inlemni pe moment apoi raspunse
-Este doar Colt... -Nu, nu este, Colt este langa masa.spuse Harry Hagrid intoarse capul shi intradevar Colt statea tolanit infruptandu-se din resturile de mancare uitate intr-o debara sufocanta shi ticsita. -Hagrid... tu ... ne ascunzi ceva? -NU se rasti Hagrid.Dar ar fi bine sa plecati...As vrea sa va pot spune...dar... imi pare chiar rau... o sa va spun.. dar nu akum.As fi vrut sa va vorbesc dar in circumstantele aceste...chiar nu pot Se vedea pe fata lui ca ii parea nespus de rau.Ron aproape vazu cazand o lacrima amaruie. Harry ere un pic nervos ca tocmai Hagrid ii ascunse cva...dar intelese shi pleca Pe drum... |
|||
06 Sep 2007, 13:17
|||
|
|||
Pe drumul de intoarcere Harry se lumina intr-o secunda.Ceva-ul din spatele lui Hagrid era un Dragon.Si nu orice dragon.Era chiar Norbert,dar era cam mic.Harry o luase la fuga inapoi,iar ceilalti dupa el.
-Harry...Harry!!!Ce s-a intamplat? -Cred ca Hagrid l-a adus din nou pe Norbert. -Ce?E imposibil.Charly are grija de el!!! Ajunsi din nou in fata usi,Harry nici nu batu la usa si intra in graba.Era adevarat.Un dragon leit cu Norbert statea in bratele lui Hagrid.Hermione isi pierdu cunostinta iar Ron facea mari eforturi sa zica ceva... -cuum...aii..cum ai..adica cum a ajuns la tine din nou? -Cine?Ah,imi pare rau ca v-am dat afara.De fapt despre el vroiam sa va spun.El este fratele lui Norbert. Cei trei se uitau cu uimire la micul dragon... -Hagrid,iti dai seama ca iar o sa dai de belea?Adica?Cum de il ai?Sper ca nu te-ai dus in barur ala din nou. -Aaaaa,pai nu.Nu mai am voie acolo.Dar Charly mi l-a trimis sa am grija de el pana creste. -Doamne ce veste buna...Deci Dumbledore stie...zise Hermi -De fapt nu...Totul a fost in secret Harry........ "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
07 Sep 2007, 15:31
|||
|
|||
Harry crezu k lesina. Contrar dorintei lui, el intreba:
- Si... vrei sa te ajutam cu ceva, Hagrid? - Chiar? Vorbesti serios? YUPI!! Poi sti ceva Harry, poti sa ai grija putin de fratele lui Norbert? Adik eu sunt putin ocupat... trebuie sa plec... - Cat timp? zise Harry disperat. - Aaa... un an doi... |
|||
07 Sep 2007, 16:47
|||
|
|||
OFF:=)))))))))
-Pai Hagrid,nu crezi ca e cam mult...Adica ce faci in tot acest timp? -E o misiune secreta...Nu pot sa va spun...Deci aveti grija de el... Acestia dadusera din cap cu tristete...Nu puteau sa-l refuze...Iesisera din coliba si incepura o cearta aprigaL -Sa sti ca eu nu stau mai mult de 5 min cu el -Nici nu trebuie...Am sa-l hramesc eu,iar tu poti sa faci curat... -De ce sa fac eu curat?Sari ca ars Ron -Taci sa termin...Iar tu Harry te vei juca cu el din cand in cand sa nu se simta singur... Linistea se aseza imadiat printre ei...Ajunsi in castel......... "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
08 Sep 2007, 12:52
|||
|
|||
il vazura pe Draco kre statea intr-un colt, stand ghemuit impreuna cu Pansy Parkinson care tot il saruta pe nas. Pe Ron il pufni rasul. NU se mai putea opri. Harry de asemenea facea acelasi lucru, numai Hermione statea intepenita.
- Hermione ce ai? intreba Ron - Pai...nimic. Hai sa mergem in camera de zi. Ron nu rezista fara sa ii atraga atentia lui Draco k il vede toata scoala. Harry il vazu pe Draco cum se ridica repede cu o fata incruntata si veni spre ei. - Oooo...nu O alta cearta!! - Auzi Weasley! Crezi k nu te-am vazut cu toate fetele kre iti cadeau in mana? aaa si u Potter.... |
|||
08 Sep 2007, 12:57
|||
|
|||
-Da dar la noi e altfel...
-Nu cred shi apropo unde este sange-mal -SA NUI SP ASHEA ! TZIPA RON -oooo wasley este amorezat...sau mi se pare mie?? -taci din gura!!!zise Harry Harry shi Ron pleca dupa Hermione...Pe drum... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|