Thread Closed 
Examen la engleza
03 Jun 2010, 22:53
Mâine am examenul scris la engleza și sâmbãta oral. Am mult de învãțat și nu voi intra doua zile pe PC.
Examenul pentru majoritatea se da pentru a intra intr-una din cele 2 clase se engleza(cele mai bune din scoala) eu voi da examenul ca sa ma ajute sa ajung intr-o clasa buna sau foarte buna cand voi fi la Timisoara (de la toamna). E foarte important pentru mine acest examen asa ca trebuie sa invat pe de rost 4 caiete pe care le-am scris anul asta la engleza ( nu chiar pe de rost)
Deci va rog maine si poimaine (mai ales poimaine) tineti-mi pumnii stransi!
P.S.: Sa nu faceti prea multa Off-topaceala. Ati inteles ca ma supar tare rau. [img]users/2212/45/60/95/smiles/334449.gif[/img] [img]users/2212/45/60/95/smiles/538890.gif[/img]

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
Find all posts by this user
03 Jun 2010, 22:54
Succes Anni
Sper sa iei cea mai mare nota

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

03 Jun 2010, 22:57
Succes
Ne va fi dor de tine

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
04 Jun 2010, 00:03
Anny sa iei cea mai mare nota!
Normal ca iti tinem pumnii!

Va rog nu scrieti replicile personajului meu
04 Jun 2010, 13:53
anni a mea
si tu pleci

imi va fi foarte dor de tine, sper sa revi cat mai repede
04 Jun 2010, 15:10
Vesti bune am terminat proba scrisa mai ramane cea orala poate mai intru azi maine de la ora trei intru iar pe PC. yuuuuuuuupiiiiiiii

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
04 Jun 2010, 15:58
Bravo!
Bine ca ai scapat de una!
Mai ai cea orala si poti sa intri din nou!
Yeee!

Rose Evans

Half-Blood

[Image: 250v610.jpg]
04 Jun 2010, 22:20
Ma bucur ca ai trecut de o proba

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

05 Jun 2010, 00:39
bravo, foarte bine ca ai trecut de cea scrisa, de obicei e cea mai grea la engleza
cea orala ar trebui sa fie usoara pentru tine

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau.

[Image: Signature_by_AliceMorris.jpg]
05 Jun 2010, 14:17
Acum am venit de la examenul la engleza. Stiu nota de la oral este...este...5 glumeam am luat 10 Finna. Astept cu nerabdare ora 8 sa vad media.

Thread Closed