Peripeţii la Hogwarts
|
04 Jun 2010, 08:52
|||
|
|||
Iarasi ne-ai lasat in suspans,ca de obicei
Ma intreb in ce s-a transformat Camera pentru ei
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
04 Jun 2010, 09:55
|||
|
|||
Deci wow Chiar nu am cuvinte Cum au spus si ceilalti, este ca si cum as citi HP Super Ah...bine nu iti cer next-ul
![]() ![]() ![]() |
|||
04 Jun 2010, 12:12
|||
|
|||
va asigur eu ca se va intampla ceva foarte tare in camera necesitatii
nu pot sa va spun ce, ca Aly m-ar scalpa daca va spun ceva dar va asigur ca merita sa asteptati nextul Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
04 Jun 2010, 12:58
|||
|
|||
mi'a placut foarte mult, Al
e ca si cum as citi HP a doua oara, dar intr'o maniera usor diversificata si faza cu tabloul in care dansau trolii balet, dura next |
|||
04 Jun 2010, 13:16
|||
|
|||
Matt Ichigo Carter Wrote:Cum au spus si ceilalti, este ca si cum as citi HP Bell Evans Wrote:e ca si cum as citi HP a doua oara, dar intr'o maniera usor diversificatava multumesc foarte mult, asemanarea dintre ficul meu si HP este exact scopul pentru care am inceput acest fic, ca si o continuare incerc sa ma aproprii cat mai mult de felul in care scrie JKRowling, si chiar as vrea sami spuneti ce parere aveti despre felul in carer scriu Bell Evans Wrote:si faza cu tabloul in care dansau trolii balet, duraexact asa era si in carte, am citit pe net, ca doar nu tineam eu minte Sophia Mason Wrote:va asigur eu ca se va intampla ceva foarte tare in camera necesitatiice anume se va intampla? zimi si mie, ca eu nu stiu. pur si simplu imi vin idei pe parcurs, dar acum nu prea am nicio idee iti place tie, Sophie sa tii luma pa jar? cand asta ar trebui sa fie treaba mea ![]() |
|||
04 Jun 2010, 13:38
|||
|
|||
Finally , ai pus continuarea
Cercetasii au castigat meciul , cei doi intra in Camera Necesitatiii ...devine interesant Si cum au spus si ceilalti , parca citesc HP din nou de fapt , imi aduce aminte de prima carte...ahh , mai degraba ma duc sa o recitesc din nou ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
17 Jun 2010, 18:39
|||
|
|||
acum chiar stiu ce se intampla in camera necesitatii
dar ma rog de sormea de 2 zile sa termine capitolul de scris si nu vrea de doua ori ia dat eroare si nu sa salvat cea scris chiar daca ea nu vrea imediat ce termina promit ca postez eu nextul in locul ei dar sper sa nu fie nevoie si sa i se faca ei mila de noi Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
17 Jun 2010, 18:47
|||
|
|||
Noi , fanii ficului tau , te rugam sa te calmezi si sa postezi urmatorul capitol! Amin!
App , asta a fost primul fic de pe forum pe care l-am citit si vreau sa duc treaba pana la capat , pana se termina povestea Next > ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
17 Jun 2010, 21:01
|||
|
|||
Helena, sunt calma, si vreau sa scriu, nu fiindca imi cereti voi, ci fiindca imi place sa scriu la acest fic
azi dimineata cand am vazut ca nu sa salvat jumatatea aia de pagina care am scriso aseara, pur si simplu mam ofticat, pentru ca uitasem ce scrisesem, si imi placea ce a iesit o sa incerc sa termin macar pana sambata, dar acum trebuie sa ma impart, ca scriu si la ficul celalat, deci, iertatima ca nu am atat de mult timp sincer, imi lipseste si cheful, si ma lasa si inspiratia am inspiratie doar la ore tarzii ![]() |
|||
17 Jun 2010, 21:15
|||
|
|||
Okey dokey
Stiu cum e...eu una numai am inspiratie la RPG deloc. Asteptam next-ul , oricand ar veni el > ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Aventuri la Hogwarts | Jack Diggory | 4 | 2,046 |
15 Apr 2011, 16:28 Last Post: Fleur Delacour |
|
La Hogwarts | Anaella L. Hathway | 101 | 20,650 |
03 Apr 2011, 14:42 Last Post: Anaella L. Hathway |