Children of the damned
|
05 Jun 2010, 13:33
|||
|
|||
pitzi blona, cu fustita roz-clasic
imi place foarte mult, si imi plac si pasajele de descriere, si abia astept sa vad ce se intampla in continuare ![]() |
|||
05 Jun 2010, 13:40
|||
|
|||
Alice Morris Wrote:pitzi blona, cu fustita roz-clasic tare faza foarte tare capitolul dar ce se mai aude de Equinox si Going under? Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
05 Jun 2010, 13:41
|||
|
|||
Quote:dar ce se mai aude de Equinox si Going under? La ambele am inceput cate o continuare,iar primul next pe care il voi posta va fi la Equinox
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
05 Jun 2010, 13:43
|||
|
|||
abia astept
sincer nu stiu cum reusesti cu mai multi ficuri deodata eu am doar unul singur si simt ca inebunesc Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
05 Jun 2010, 17:46
|||
|
|||
Nu-i foarte gru sa ai multe ficuri,Sophy
Pur si simplu scrii nextul cel mai asteptat
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
05 Jun 2010, 18:11
|||
|
|||
pai noi asteptam nexturi la toate ficurile tale
si la asta si la restul cred ca voi mai scrie si eu inca 2 ficuri sa fiu la fel de ocupata ca tine Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
09 Jun 2010, 23:08
|||
|
|||
“E doar o zi obisnuita”,mi-am zis eu amarata in timp ce ma uitam prin sala de mese.Niciun chip nu-mi adresa vreun semn de prietenie sau de simpatie. “Sigur…ignorati-ma in continuare,ca intotdeauna.”Mi-am luat farfuria cu mancare si m-am asezat intr-un colt al cantinei,la o masa izolata.Mereu sperasem ca ceva se va schimba,vreun sentiment a cuiva din jur,dar…nu. Pana si fata aceea,Katherine,ma uitase.Cat de blanda fusese cu mine,chiar m-a si imbratisat,desi eram o straina.Acest gest,nesemnificativ pentru multi,era pentru mine un dar,un semn de prietenie. Si a fost doar o bucurie de moment…ceva…. “-Hei,ma mai tii minte?” M-am intors ca sa vad cum o fata cu ochi albastrii,putin transparenti,imi suradea larg cu buzele ei roz-pal. “-Da”,am aprobat eu,putin surprinsa.”Katherine.” Ea se aseza rapid pe scaunul din dreapta mea si ma intreba inocenta: “-Si?Ai intrat in multe belele?” Sprancenele ei s-au incruntat a ingrijorare,iar pleoapele i-au tremurat,asteptand nerabdatoare raspunsul. De ce fata asta e atat de buna cu mine? “-Oh,pai…doar mi-au dat o hartie ca sa o semneze mama,sa vada…aa…ce am facut.” “-Pot sa o vad?”intreba Katherine,in timp ce zambetul I se largi. I-am strecurat hartiuta in mana dreapta si am privit-o cum expresia ii deveni putin ganditoare. “-Cum o cheama pe mama ta?”intreba Katherine nepasatoare dupa cateva secunde de tacere. “-Uhh…Helena Taylor.” Fata lua un stilou din penar si incepu se scrijeleasca pe hartia pe care i-am dat-o. “-Stai!”am tipat eu ingrozita.”De ce mazgalesti pe ea?” “-Asteapta putin si ai sa-mi multumesti”,murmura ea concentrata. Am observat agitata cum chipul I se incorda,incercand sa faca ceea ce isi propuse.Intr-un final,imi inmana foarte multumita hartiuta. “-Iti place?” Buzele i-au suras din nou. M-am uitat ca sa vad ce facuse si am ramas destul de surprinsa. “-Ai falsificat semnatura mamei?”am intrebat eu in timp ce imi treceam degetul aratator peste mazgalitura.Era foarte convingatoare,pentru o clipa as fi putut spune ca mama semnase cu adevarat. Katherine doar aproba din cap in timp ce ma privea cu ochi stralucitori. Liniile acelea facute cu stiloul erau atat de bine facute,incat directoarea nu-si dadu seama ca era un fals. Am simtit un fel de gol in stomac cand am mintit-o pe mama,spunandu-I ca totul e bine.Insa tot ce mi-am zis a fost:”Scopul scuza mijloacele”,iar astfel nu m-am mai gandit la consecinte.Vina nu mai era,fusese data la o parte. Dupa ziua aceea,prietenia noastra deveni din ce in ce mai stransa. Invatasem ca Katherine Scarlett Howe nu era ceea ce parea.La prima vedere o puteai confunda cu un inger.Ea era o fata diferita;asta nu o puteam nega. Avea increderea unui supermodel si sufletul unui rebel tanar.Inima ei era impartita in doua:una avea norii usori ai Raiului,iar cealalta parte adapostea flacarile Iadului;combinatia perfecta dintre gratie si rautate. Isi alegea cu grija prietenii,ii iubea,iar pe dusmani ii pedepsea cum stia ea mai bine:uneori ii injura,altori le rasturna o galeata cu apa. Insa cu anii,multe calitati s-au preschimbat in defecte.Katherine isi folosea acum sarmul pentru a profita de naivitatea celor din jur.Avea multi prieteni si ii influenta dupa placul ei. Chiar parea prietenia perfecta la inceput,insa acum mi-am dat seama ca poate Katherine se folosise de mine. ~~~~~~~~~~~~~~~ Ce capitol plictisitor Promit ca de acum incepe actiunea
|
|||
09 Jun 2010, 23:17
|||
|
|||
wow cw chwstiw
cw ai vrut sa spui prin "Chiar parea prietenia perfecta la inceput,insa acum mi-am dat seama ca poate Katherine se folosise de mine." capitolul asta nu e plictisitoe e chiar foarte tare mia placut mult faza cu falsificarea semnaturii Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
09 Jun 2010, 23:23
|||
|
|||
Sophia Mason Wrote:cw ai vrut sa spui prin Capitolul urmator o sa explice totul
|
|||
09 Jun 2010, 23:28
|||
|
|||
pai atunci abia astept
cat mai trebuie sa astept? Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Children's soul | | Ainsley Shannon | 10 | 3,222 |
07 Sep 2010, 18:22 Last Post: Ainsley Shannon |