My designs
|
05 Jun 2010, 20:40
|||
|
|||
sormea m-a laudat ca sunt designer
nu prea am crezut-o dar am incercat iata ce a iesit va rog foarte mult sa ignorati modelele[au un metru si jumate numai de picioare] si calitatea pozelor[scanerul e de vina] si faptul ca am desenat pe foi de matematica[e tot ce aveam la indemana] deocamdata doar 4 desene sper sa va placa ![]() ![]() ![]() ![]() Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
05 Jun 2010, 20:44
|||
|
|||
sunt foarte tari
cel putin a4a, e bestiala albastra daca mai desenezi, sa ne arati si noua |
|||
05 Jun 2010, 20:50
|||
|
|||
Arata superb
Mai ales prima
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
05 Jun 2010, 22:04
|||
|
|||
Imi place mult ultima.
A doua seamana cu rochia lui Avril Lavigne din reclama pentru "Black Star". Sper sa mai pui ![]() my momma { raised } me a prophet
|
|||
05 Jun 2010, 22:55
|||
|
|||
imi place prima, si cred ca imi place si ultima
a 2a este si ea super, iar a 3a e mishto deci, imi plac toate imi place ca a 2a este cu "tutu loz" ![]() |
|||
06 Jun 2010, 14:49
|||
|
|||
Primele doua sunt minunate
Sa mai desenezi ![]() I love DOLLS. I love R. |
|||
06 Jun 2010, 14:52
|||
|
|||
pai nu cred ca voi mai desena curand
astea au fost un fel de give it a try nu cred ca voi mai avea asa de multa inspiratie intr-o zi incat sa mai desenez ceva Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
06 Jun 2010, 16:04
|||
|
|||
Sunt superbe Sophia
Sper sa mai faci - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
06 Jun 2010, 17:21
|||
|
|||
Cand mai pui sunt curioasa. Ai foarte mult talent. Imi dai mie talentul tau?
Imi place prima a doua a treia si a patra toate sunt superbe. ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
06 Jun 2010, 18:43
|||
|
|||
daca s-ar putea[si daca l-as avea] ti l-as da fara nici o problema
Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|