Going Under
|
05 Jun 2010, 17:41
|||
|
|||
O sa aprind becul ca sa-mi lumineze inspiratia
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
05 Jun 2010, 19:18
|||
|
|||
dece de asta nu mai postezi nextul?
nu ai inspiratie? e imposibil trebuie sa iti vina inspiratia altfel....[altfel nimic, zic si yo asa] Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
05 Jun 2010, 19:33
|||
|
|||
Am ceva inspiratie,dar nu destula incat sa deschid fisierul acela Word
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
05 Jun 2010, 19:42
|||
|
|||
da nai nevoie de inspiratie ca sa il deschizi
apesi click dreapta si deschidere sau mai simplu dublu-click si se deschide ca prin magie Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
05 Jun 2010, 19:51
|||
|
|||
Sophia Mason Wrote:da nai nevoie de inspiratie ca sa il deschizi Buna asta O sa incerc metoda
|
|||
05 Jun 2010, 19:52
|||
|
|||
sami spui cum a mers
Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
05 Jun 2010, 19:53
|||
|
|||
Wow
S-a deschis ca prin magie Si am vazut ca am o pagina Word scrisa
|
|||
05 Jun 2010, 19:56
|||
|
|||
vezi cum reusesti sa o postezi
sau trebuie sa-ti explic si asta? bn.... deschzi o pagina de net---> intri pe dark mark---> te loghezi---> cred ca stii si tu asta asa ca fa bine si pune nextul Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
05 Jun 2010, 20:06
|||
|
|||
O sa postez intr-un final tot capitolul
Nu doar un ciot
|
|||
05 Jun 2010, 20:10
|||
|
|||
bine bine
vezi cum faci sa il termini cat mai repede Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|