Real life
30 Aug 2009, 14:43
Mda...am descoperit ca m-am schimbat si eu.Ca si Ana,imi dau seama ca nu mai am chestii atat de amuzante,pentru ca m-am maturizat.Oricum am simtul umorului,dar nu in genul ala.Acum prefer o gluma...mai...nu stiu cum sa zic.Oricum,sunt mult mai maturizata.Si in astia 2 ani,m-am schimbat foaarte mult.Probabil si faptul ca am o relatie m-a schimbat.
Si...de cand Anna e in Anglia,chiar nu mai am nici o inspiratie ca si gluma.Adica ea era singura persoana cu care radeam,si cu care imi placea sa rad.Si imi pare foarte rau ca nu o mai pot vedea.Adica,cred ca daca ar mai fi ea aici,mi-ar reveni iar pofta de viata si chestii.Acum ies doar cu Claudiu.Si el are simtul umorului,dar nu ma pot obisnui fara Ana,care avea genul ala de umor pe care l-am creat noi de-a lungul a 6 ani.
In viata reala,sunt la fel ca pe forum.Cred ca si voi ati observat schibarile,ca folosesc mai rar emoticonul "Finna".Asta nu inseamna ca nu rad sau chestii.Pur si simplu m-am maturizat,si stiu ce inseamna DOAR o gluma buna.Si mna...oricum fara Anna e foarte naspa.Sper sa se intoarca in Romania,si sa ne reluam vietile de la inceput.

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04 Jun 2010, 13:06
[bla bla bla]

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
Find all posts by this user
05 Jun 2010, 18:32
In viata reala nu sunt atat de vorbareata. Intotdeauna mi'a placut sa ascult pe cineva, iar eu sa tac. De asta toata lumea mi se destainuie mie.
Cand vine vorba de prieteni fac orice imi sta in putinta - stie Ginny
Daca as vrea sa aflu ceva, intotdeauna santajez oamenii, dar nu cu tipul de 'ii spun lui X ce ai facut', ci cu 'imi spui si iti dau asta'
Curiozitatea mea, deobicei, depaseste limite. Asta m'a ajutat intotdeauna sa fac ceea ce imi propuneam.
Imi place sa'mi folosesc imaginatia pe anumite lucruri, care devin mai tarziu experimente esuate. Ador sa inventez - nu ma refer la minciuni, desi niciodata nu am reusit sa pacalesc pe cineva cu aberatiile mele. De exemplu azi, nu stiu cine ma puse si facui un suc din visine, cirese si capsuni Avea o aroma... Bleah! Mama zise ca il va bea ea, dar crezand ca disparusem, il arunca La naiba!
Si in mare parte, imi folosesc ambitia pe lucruri infime, banale.
Nu'mi place sa fiu tocilara. Chiar deloc! Abia daca am deschis caietul inainte de teza de la matematica, pentru o jumatate de ora. Pff... In viata mea nu am invatat ceva acasa, retineam din clasa.
Saptamana trecuta, Laura m'a intrebat daca invatasem nu stiu ce teoreme si definitii pe la geometrie. Iar raspunsul meu a fost:
"Doar nu ma crezi proasta sa'mi pierd eu timpul cu asaceva!"
Apoi a continuat Laura:
"E prima data cand o aud pe geniala Georgiana spunand asta!"
De natura sunt foarte lenesa si dezordonata.
Intotdeauna cand cineva ma ameninta cu ceva de care eram 100
% sigura ca o va face, imi pastram calmul si ii ziceam sa faca ce vrea!
Iar in final, cand sunt agitata datorita cuiva, emotionata, nervoasa, rosesc.
PS. Nu m'a vazut nimeni vreodata sa plang. Mi'e rusine de oameni cand se intampla asta.

[Image: 20090723022350m.jpg]

I love DOLLS. I love R.
05 Jun 2010, 19:50
in real life
eu sunt foarte asemanatoare cu Sophia
sunt la fel de vorbareata[adik aproape mai deloc]
imi place sa ma distrez si sa glumesc
sa imi fac prieteni si sai pastrez
un alt lucru
care imi place este sa fac si sa desfac lucruri
imi place sa cred ca sunt indemanatica[desi sunt cam clumsy]
imi place lucrul manual si tot ce are legatura cu asta
imi place sa pictez si sa desenez
sa cant si sa dansez
sunt genul de persoana foarte de incredere careia ii poti spune secretele fara teama
nu imi place sa mint[desi recunosc ca o fac destul de des{nici chiar foarte des doar cand e nevoie}]
imi place sa traiesc din plin
cam asta sunt eu

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau.

[Image: Signature_by_AliceMorris.jpg]
05 Jun 2010, 20:38
In viata reala, sunt oarecum diferita de personaj si de ceea ce par pe forum. Adica, nah, una-i fata-n fata alta-i pe net.
Pot fi tacuta (am zile cand nu am chef de nimic) sau cu o super pofta de viata si chef de vorbit.
Nu sunt timida, ci precauta.

Nu sunt inchisa in sine, zambesc mai mereu, dar ma deschid cu adevarat numai in fata prietenilor. Cu alte cuvinte sunt foarte diferita la o prima vedere. Desi m-a batut gandul sa particip si eu la o campanie de Free Hugs [cautati pe gugal daca nu stiti ce e ]
Pot fi sarcastica.

Nu imi plac prietenii falsi, dar sunt tipul de persoana care incearca sa se inteleaga cu toata lumea.

Am momente cand imi place sa fiu mai profunda xD

Sunt calma. La exterior...

Uneori sunt excesiv de prietenoasa. Plec in alt oras, ma duc la prima' fata de treaba pe care o vad si o intreb cum o cheama

Am hobbyuri ciudate. Si-s mandra de ele Uneori sunt excesiv de increzatoare. Poate chiar egoista, iritabila, mandra.

Pot fi la ambele extreme. Ori sunt cu mana pe sus la toate orele, ori nu imi fac nicio tema si vanez muste cu privirea... sau vorbesc. xD

aparent pot fi mai rece, calculata, serioasa. Daca ma cunosti bine insa, nu as pierde nicio ocazie de distractie. Ador iesirile in aer liber si plimbarile. Ador sa desenez, sa vorbesc despre propriile placeri, despre lume, viitor, carti, filme, prieteni.

Sunt aeriana rau. Numai eu intru cu nasu' in dulapul clasei in loc sa ies pe usa

Oopa, am uitat... am o latura romantica bine dezvoltata. Imi plac calatoriile, sa traiesc "aventuri" si sa experimentez lucruri noi.

[Image: Signature___Incendia.png]

"And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!"

"Wit beyond meansure is man's greatest treasure!"

[Image: Ravenclaw_student.jpg]
05 Jun 2010, 20:45
pai, in viata reala seman destul de mult cu personajul Bell Evans
doar ca ma cheama Sandra si sunt un adevarat dezastru la capitolul echilibru sunt o fire mai retrasa, nu genul care sa fie #1 in toate..am multi prieteni, la care tin mai mult ca la mine..imi place sa fiu inconjurata de oameni de incredere, si ii urasc pe cei cu doua fete..ma oftic cand aflu ca cineva cunoscut e de fapt altfel decat il stiu eu, poate si pentru ca eu mint atat de prost ma inrosesc si simt ca ma pierd, e cam najpa niciodata n'am fost buna la asta..la scoala, invat destul de bine n'am avut niciodata probleme la asta..in ceea ce priveste simpatia mea pentru cei din jur, ma bazez pe principiul "dincolo de aparente" adica nu judec un om chiar dupa ce l'am intalnit prima data..trebuie sa mai spun ca urasc barfitoarele, mi se pare de prost gust sa spui una in fata si alta pe la spate..daca ai de spus ceva, spune direct nu barfi sunt genul de persoana care se enerveaza foarte greu..adica, sunt tipa calma care tace e ciudat cateodata, dar asa sunt eu si nu ma pot schimba cand vine vorba de ras, prima in ore, eu si Rose suntem dezastruoase, mai ales la materiile mai usoare sunt genul care citeste mult..mai ales cand sunt suparata sau pur si simplu plictisita, ma refugiez in carti, mai ales romanele de dragoste
06 Jun 2010, 12:22
si eu sunt exact la fel ca si Alice, doar ca ma cheama Georgiana
Alice este alter-ego-ul meu, doar ca are cateva calitati ale mele mai exagerate
imi place sa glumesc, si o fac de fiecare data cand am ocazia, sunt ironica, sarcastica, altruista, si asa este si Alice in posturile RPG
ma consider destul de prietenoasa, si sociabila, dar sunt si greu de inteles, si multi ma considera ciudata
sunt genul de persoana care spune:"iti place felel meu de a fi, bine. nu'ti place, iarsi bine"
si nu prea imi pasa ce cred ceilalti despre mine, imi aleg cu mare grija prietenii.
ar mai fi multe de zis, dar in mare, cam asta sunt eu, si cam asa este si Alice

[Image: 2igkmd1.png]
06 Jun 2010, 18:00
Sunt destul de diferita de Zoya, dar nu foarte...
Eu sunt mai tacuta si timda, dar atunci cand sunt cu prietenii mei sunt wild.
Mereu sunt o extrema, ori prea cuminte, ori prea nesabuita.
De multe ori sunt rea si mandra chiar si cu prietenii mei. Si urasc sa-mi cer scuze, dar cand vad ca asta va salva o relatie, o fac...
Nu-mi place sa ma cert. De fiecare data cand ma cert cu cineva, oricat d emult l-as ura, vin acasa si plang, iar apoi incer sa o detrmin pe acea persoana sa-si ceara scuze pentru a ne impaca. Chiar imi place cand omenii imi cer scuze entru ca ma face sa ma simt superioara si iubesc sa stiu ca cineva are nevoie de mine.
Sunt foarte geloasa si urasc ca eu mereu as face orice pentru prietenii mei, iar unii dintre ei nu sunt absolut deloc recunoscatori. Bine, poate nu recunoscatori, dar macar sa se comporte frumos cu mine.
Sunt mereu acolo cand cineva are nevoie de mine...
Imi place mult sa visez si cu siguranta credin dragoste la prima vedere.

my momma { raised } me a prophet
21 Jun 2010, 19:40
In viata reala sunt.. umm..
La fel.
Cand vine vorba de caracter, eu si personajul meu suntem exact la fel. Doar ca in viata reala pe mine ma cheama Roxana [ sau Cosmina, cum dorinti :-j ].
Isa se enerveaza la fel de repede ca mine. Si.. se si controleaza la fel de bine. I mean.. nici eu si nici ea nu incepem sa spargem lucruri prin jur. Cred ca faptul ca ma enervez atat de repede este slabiciunea mea cea mai mare. Nu vad deloc ceva bun in asta, si totusi.. mna.. asa sunt eu. Thinking?
Nu am intentionat sa imi creez un personaj care sa ascunda ceea ce sunt eu de fapt.. Nu ar fi avut rost.
Sunt destul de prietenoasa si sociabila.. Si cine ma cunoaste isi permite sa spuna cat de mult imi place sa glumesc [ 8B, daca nu eram eu.. nu mai radeati asa mult.. ]
Nu ma prea pricep sa ma auto-caracterizez, deci ma opresc aici. Wink

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
21 Jun 2010, 22:11
Cum a spus si Isa , personajul meu cred ca ma caracterizeaza cel mai bine.
Niciodata nu am incercat si fiu altcineva pe forum , sau chiar si pe messenger cand am vorbit cu unii dintre voi.
Asta sunt eu .
Cel mai mare defect al meu e lipsa de incredere [ ]
Uneori imi ies din minti foarte repede , dar ma calmez imediat [ deobicei ]

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Real Age Bell Evans 43 9,410 13 Mar 2011, 12:27
Last Post: Belle Marie Snowdrop