Cartea mea
|
04 Jun 2010, 23:50
|||
|
|||
HA Sophy Am aflat numele cartii Si tu spuneai ca nu o sa imi spui decat cand o sa apara cartea
![]() ![]() |
|||
04 Jun 2010, 23:57
|||
|
|||
chiar credeai asta?
eu ziceam doar ca sa-ti fac in ciuda[imi place sa fac asta, daca s-ar si plati, cred ca asta ar fi jobul meu favorit] nici macar eu nu credeam asta Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
05 Jun 2010, 08:36
|||
|
|||
Chiar imi place cum suna numele cartii , Sophy
- Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
05 Jun 2010, 08:43
|||
|
|||
Super titlu,Sophy
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
06 Jun 2010, 16:12
|||
|
|||
asteptati sa vedeti si restul
poate va iesi ceva ![]() |
|||
06 Jun 2010, 16:26
|||
|
|||
Imi place ideea cu cartea imi dai si mie una gratis sau macar cu reducere (cu autograf daca se poate)
![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
06 Jun 2010, 17:38
|||
|
|||
eu nici nu am lansat-o inca si voi deja imi cereti exemplare
mai vedem dupa ce o lansez Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
06 Jun 2010, 19:53
|||
|
|||
cum adica mai vedem?
adica nu dai carti gratis nici macr primilor tai fani inainte de lansare? ![]() |
|||
06 Jun 2010, 19:58
|||
|
|||
"The heart-shaped stone" este inspirat dupa "The heart-shaped Box" de Joe Hill?
my momma { raised } me a prophet
|
|||
06 Jun 2010, 20:23
|||
|
|||
nu
pur si simplu este un titlu care se potriveste cu actiunea din carti, si initial nea venit[la amandoua ca doar am contribuit si eu] idea in limba romana si suna foarte bine in engleza ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|