Cand se lasa noaptea
|
06 Jun 2010, 13:55
|||
|
|||
nu stiu sigur la ce ora o sa am inspiratie
ca eo nu scriu capitolele dinainte le scriu direct la post reply asa ca nu stiu sigur cand il voi posta dar sigur inainte de miezul noptii Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
06 Jun 2010, 19:40
|||
|
|||
Ce frumos... 'Sigur, inainte de miezul noptii' Atunci ai ocazia sa'l postezi si la 23:59
![]() PS. Nici eu nu'l scriu dinainte Cu unele exceptii ![]() I love DOLLS. I love R. |
|||
06 Jun 2010, 21:04
|||
|
|||
ce rost ar mai avea sa-l scriu dinainte
daca il scriu in word, o sal citesc de mii de ori inainte de sal postez si de fiecare data o sa fie ceva ce no sami placa asa ca e mai bn[dupa parerea mea] sal scriu direct Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
06 Jun 2010, 21:27
|||
|
|||
Pai, ar avea rost pentru ca astfel poti vedea unele greseli de ortografie si faptul ca l-ai facut pe X fata Si nu e prima oara
Sophia Manson Wrote:"-Cum? De cat timp sunt lesinat? Cat e ceasul?" Zic eu revoltata... Se pare ca nu te-ai obisnuit cu faptul ca tu esti fata iar personajul principal in numele caruia scrii tu este baiat ?Oricum, am spus asta ca sa iti raspund la intrebare si mai am inca ceva de spus: Sophia Manson Wrote:ce rost ar mai avea sa-l scriu dinainte Pai da, poate ca ai observa multe lucruri care nu iti plac dar ce e rau in asta? In felul asta iti dai seama unde ai gresit, poti corecta si poti imbunatatii fiecare capitol Parerea mea ![]() Asta e tot ce am avut de spus ![]() ![]() ![]() |
|||
06 Jun 2010, 21:43
|||
|
|||
ma bucur ca in sfarsit cineva comenteaza klumea
nu ma supar stiu ca fac unele greseli, dar asta se datoreaza faptului ca atunci cand scriu se intampla sa fie de obicei seara tarziu sau noaptea si nu prea mai vad tastatura si tocmai asta e problema daca l-as scrie in Word as observa toate greselutele mici si nevinovate dar mie [desi uneori sunt o persoana organizata] nu prea imi place sa fac totul ca la carte imi place sa imi asum riscuri si greselutele sunt unele dintre ele un alt risc este sa vorbesc despre cu totul altceva decat anunta titlul da, in capitolul asta trebuia sa se vorbeasca despre planuri complicate si nu prea mergea Michelle l-ar fi luat pe X prea din scurt si inca nu e pregatiti[defapt nu prea stiam despre ce planuri sa scriu] dar am ajuns la concluzie ca e mult mai bine sa discuti despre cum sa omori un vampir intr-o seara, la tara,intr-o gradina, intr-un hamac, printre sarutari Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
06 Jun 2010, 21:51
|||
|
|||
Printre sarutari? Dar nu lesina iar? Ah, obisnuieste-te asa o sa comentez de acum incolo la orice fic Gata cu "Ah, e minunat
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
07 Jun 2010, 14:40
|||
|
|||
Matt Ichigo Carter Wrote:M-am cam plictisit de "Ah, este grozav, imi place, next..."sincer si eu mam plictisit de genul asta de comentarii din partea ta, mai ales la ficul meu, unde stii ca parerea ta este foarte importanta pentru mine si Sophy, cum adica saruturi? eu stiu ca se iubesc da un sarut la 12 ore? cin se sacrifica atata? ![]() |
|||
07 Jun 2010, 15:08
|||
|
|||
ei bine daca nu va convine sarutari
atunci pupici asa va convine? Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
07 Jun 2010, 18:16
|||
|
|||
care'i diferenta?
![]() |
|||
07 Jun 2010, 18:30
|||
|
|||
Pa un pupic poate fi si pe obraz si pe frunte si pe nas si sub nas ( adica pe buze)
Intelegi acum carei diferenta? Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Cand melodia creaza versuri | Ema Snow | 6 | 2,325 |
11 Dec 2010, 15:59 Last Post: Ema Snow |
|
Cand Gheata se Sparge... | Isabella River | 119 | 23,947 |
22 Jun 2010, 16:11 Last Post: Bella Emily Rose |
|