Urari Zile de Nastere
|
07 Jun 2010, 11:21
|||
|
|||
OFF:
Matt Ichigo Carter Wrote:Asa cum mi s-au indeplinit si mie. And again, and again.. We know better.. ON: La multi ani din nou, ca sa nu fac in intregime off-topic. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
07 Jun 2010, 12:14
|||
|
|||
ierta'ti'ma pentru intarziere, dar mai bine mai tarziu decat niciodata
la multi ani Jessica! iti doresc sa ai parte de multa fericire, si toate dorintele sa ti se implineasca sper ca ai avut parte de o petrecere frumoasa ![]() |
|||
07 Jun 2010, 12:28
|||
|
|||
Sa ne traiesti, June!!
La multi, multi ani! Sper sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa fii fericita in continuare! Am cam intarziat dar.. mna.. >.< You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
07 Jun 2010, 12:30
|||
|
|||
N-are nimic.
Thanks so much! Ichi, eu am tort de frisca..E bun si ala? Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
07 Jun 2010, 14:14
|||
|
|||
tort de frisca? si vati batut cu frisca?
![]() |
|||
07 Jun 2010, 15:18
|||
|
|||
Happy birthday June
pardon, Jess[tot aia e] vreau sa-ti urez toata fericirea din lume Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
07 Jun 2010, 19:21
|||
|
|||
Wow...ma asteptam sa uitati daca a trecut ziua de ieri. Dar nu ati uitat.
Ciar ma bucur ca ati intarziat Everyone : MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU URARILE VOASTRE Alice: Nu,nu ne-am batut. Ziua de nastere nu mi-am petrecut-o cu colegii. As fi vrut sa fie Rain de ziua mea, sa o vad personal, as fi fost foarte fericita...dar daca nu s-a putut. Ziua de nastere mi--am petrecut-o cu rudele, cu adultii (cu care miracol, ma inteleg bine ![]() ![]() Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
07 Jun 2010, 19:55
|||
|
|||
Jessica Erin Sword Wrote:Everyone : MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU URARILE VOASTRE Cu placere,June
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
13 Jun 2010, 04:20
|||
|
|||
Sincere felicitãri lui Bella Lestrange, care împlineºte vârsta de 14 ani!
La Mulþi Ani!!! I'll be back one day ! ![]() |
|||
13 Jun 2010, 06:27
|||
|
|||
Omg Edward, tu nu ai somn? o.O Defapt ce spun, nici eu n-am dormit :-J Oricum, La multi ani Bella Sa ai parte de o aniversare frumoasa
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Urari | Charlizze Di Rino | 14 | 4,816 |
29 Apr 2008, 22:22 Last Post: Deea Potter |