Daniella House
|
07 Jun 2010, 22:15
|||
|
|||
Hello!Numele meu este Daniella(cel real Gabriela),am 13 ani si imi place Harry Potter.Ma bucur ca am gasit acest forum si sper sa fiu activa.
Now...descrierea personajului: Nume:House Prenume ![]() Casa: Varsta:16 ani Culoarea parului:castaniu inchis,aproape negru Culoarea ochilor:verzi-albastri Zodia:Scorpion ( 17 noiembrie ^^) Inaltimea: 1,73 m Greutatea: 50 kg Caracter: destul de calma,iubitoare de pisici(mai ales negre ),autoritara si cam rautacioasa Poza: ![]() ![]() |
|||
07 Jun 2010, 22:25
|||
|
|||
Welcome!
Have fun and happy posting Si sa nu uiti sa-ti faci o descriere a personajului
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
07 Jun 2010, 22:28
|||
|
|||
Mersi ca mi-ai amintit
O pun tot aici? ![]() |
|||
07 Jun 2010, 22:29
|||
|
|||
Welcome Have Fun! [img]../users/2212/45/60/95/smiles/174786.gif[/img] [img]../users/2212/45/60/95/smiles/174786.gif[/img] [img]../users/2212/45/60/95/smiles/174786.gif[/img]
Ce muzica asculti? La ce filme te uiti? Iti plac manelele? [img]../users/2212/45/60/95/smiles/318486.gif[/img] P.S.: si pe mine ma cheama Gabriela ma cheama Popa Elena Gabriela Sper sa ne intelegem bine ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
07 Jun 2010, 22:29
|||
|
|||
Daniella House Wrote:Mersi ca mi-ai amintit Da
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
07 Jun 2010, 22:30
|||
|
|||
Mersi pentru primirea calduroasa!
Ascult pop si rock,cum ar fi:Rammstein,Manowar,Lady GaGa,Madonna,Ke$ha. Ca filme,nu prea vizionez,imi plac cele de groaza,iar serialul meu preferat este House M.D. Urasc manelele. ![]() |
|||
07 Jun 2010, 22:48
|||
|
|||
Bine ai venit Sper sa te distrezi pe forum si sa iti faci multi multi multi multi..ei ai prins tu ideea
![]() ![]() PS: Ti-am trimis cerere de prietenie ![]() ![]() ![]() |
|||
07 Jun 2010, 22:52
|||
|
|||
Am acceptat-o
Acum mai dau o raita pe la RPG sa vad unde-mi gasesc locul ca sa zic asa. ![]() |
|||
08 Jun 2010, 08:31
|||
|
|||
Ooo, alta Soimeanca (stii tu, de la ochi de soim
![]() Bun venit pe forum! In primul rand trebuie sa-ti spun sa citesti regulile ca sa ai o idee despre cum functioneaza lucrurile pe aici. Asa, trecand la chestii [strike]serioase[/strike]: la interogatoriu Te uiti la animeuri? Ce hobbyuri ai? (esti si u iubitoare de matze ca personajul? ![]() Pers favorit din HP? Care-s culorile tale favorite? ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
08 Jun 2010, 08:32
|||
|
|||
Buna
Sper sa iti faci multi prieteni Ne vedem la Rpg - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|