Cand se lasa noaptea
|
07 Jun 2010, 18:34
|||
|
|||
bine, gata, nu da!
nu sari asa pe mine, se poate explica si cu frumosul deci, cand pui next? ![]() |
|||
07 Jun 2010, 18:48
|||
|
|||
Am explicat cu frumosul
Nextul il scriu cand ajung acasa in fata unui comp adevarat so nu trebuie sa ma mai chinui cu prostia asta de telefon Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
07 Jun 2010, 20:02
|||
|
|||
Succes
Sa ai inspiratie
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
07 Jun 2010, 21:15
|||
|
|||
Okz... Sophy Stiu cum e
Deci... next... ![]() I love DOLLS. I love R. |
|||
08 Jun 2010, 19:16
|||
|
|||
deci
in primul rand vreau sami cer scuze pentru ca capitolul[iar am facut cacofonie ]asta ar fi trebuit sa vina ieri dar nu prea am putut in al doilea rand ma bucur ca al 500-lea post al meu este capitolul XI Capitolul XI Mama Partea I Deci da , ideile mele sunt foarte proaste. Pana acum credeam ca inteleg si ca sunt in stare sa fac tot ce Michelle imi spunea ca trebuie sa fac. Dar sa recunoastem, nu sunt, nu voi fi niciodata. Niciodata nu voi putea sa ucid pe cineva, chiar daca e un monstru care ma uraste. Nu ca mi-am schimbat parerea despre Michelle. Chiar daca ea e un vampir, nu e ca ceilalti. Defapt, eu nici macar nu am cunoscut un alt vampir, dar din cate mi-a povestit ea nu sunt nici foarte simpatici, nici foarte prietenosi. Am reusit in sfarsit sa o sun pe mama. Inca ma simteam prost ca sunt intretinut de o femeie, dar Michelle nu m-a lasat sa-i spun mamei ca Marius m-a dat afara. Mama sigur m-ar fi chemat sa stau la ea. Dar am vorbit cu ea, dupa 2 ani de tacere, si am aflat ca maine e ziua ei de nastere. Uitasem complet. Defapt, in ultimii 2 ani nici macar nu o mai sunasem pe mama, nici de Craciun, nici de Paste, nici de ziua ei, niciodata. Asa ca m-am hotarat sa-i fac o surpriza. Acum, desi e miezul noptii, eu gonesc pe autostrada, cu Michelle langa mine, intr-una din masinile ei. Deobicei nu-mi place sa conduc pe timp de noapte, dar acum e situatie de urgenta. Mama sta undeva in apropiere de Brasov. O zona absolut mirifica, stiu pentru ca am copilarit acolo. Mai aveam vreo 2 ore de mers si deja imi era foarte somn. Michelle statea langa mine si privea peisajul misterios al noptii. O intelegeam de ce face asta, e absolut superb.Inca ma gandesc cum sa-i explic mamei ca Michelle nu poate iesi ziua din casa. Dar voi gasi eu ceva cat de curand. ** Dupa 2 ore de condus incontinuu, am ajuns in fata case mamei. Era o singura problema. Era ora doua noaptea. Mama sigur dormea la ora asta. "-Stai linistit, dormim in masina pana dimineata." A zis ea destul de obosita. "-Esti nebuna? Daca nu ne putem trezi si rasare Soarele?" Eram foarte grijuliu. Ma gandeam la tot. "-Nu sunt nebuna. Telefonul meu este pus sa sune la 4, cu cateva minute ininte sa rasara Soarele" Nu ma gandisem chiar la tot. Am uitat sa va spun ca Michelle avea un calendar foarte detaliat in care era scris ora, minutul si secunda in care rasarea Soarele in fiecare zi din an. Era foarte interesant, si al naibii de precis. "-Doar 2 ore? Eu unul nu am chef. Dormi tu si eu mai fac cateva ture pe aici sa imi mai amintesc si sa vad cum mai e pe aici. To be continued Stiu ca e cam scurt, si ca se cheama "mama" si culmea mam lui nu apare va aparea in capitolul urmator sper sa va placa imi mai cer inca o data scuze ca nu am putut sa-l scriu ieri cum am promis de acum nu mai promit nimic ca sa nu imi mai inaclc promisiunile voi scrie cand voi putea dar trebiue sa am cel putin 5 comentarii Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
08 Jun 2010, 19:19
|||
|
|||
deci, e super tare
abia astept nextul imi place ca ne dai detalii despre Michelle, care sa dovedit a fi foarte desteapta, si evident, foarte precauta ca doar dupa 400 de ani, ai experienta ![]() |
|||
08 Jun 2010, 19:20
|||
|
|||
mi'a placut mult, Sophie, doar ca mama n'a aparut
abia astept capitolul urmator cand vine next'ul?? a, si mai era faza cu "ma simt prost ca sunt intretinut de o femeie" dura asta |
|||
08 Jun 2010, 19:24
|||
|
|||
da, cam trista situatia, dar, la urma urmei e vina lui Michelle nu?
X[imi place mai mult sai zic asa in loc de Filip] n'are nimic dea face el vroia de la inceput sa se duca la ma'sa ![]() |
|||
08 Jun 2010, 20:41
|||
|
|||
Titlul ca titlu, dar unde e 'mama'?
Next, Sophy, a fost foarte frumos ![]() I love DOLLS. I love R. |
|||
08 Jun 2010, 20:55
|||
|
|||
Sophy
Ai pus at last nextul Sa stii ca mi-a placut foarte mult faza cu calendarul
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Cand melodia creaza versuri | Ema Snow | 6 | 2,325 |
11 Dec 2010, 15:59 Last Post: Ema Snow |
|
Cand Gheata se Sparge... | Isabella River | 119 | 23,947 |
22 Jun 2010, 16:11 Last Post: Bella Emily Rose |
|