In cautarea fericirii
|
10 Jun 2010, 19:58
|||
|
|||
Mdah... toata lumea e topita dupa next
Hai o data! ![]() I love DOLLS. I love R. |
|||
10 Jun 2010, 20:10
|||
|
|||
ce faci mai
la scoala nu vii sau daca vii pe mine nu ma mai vizitezi ca esti scump la vedere teme n-ai ce naiba faci de nu postezi nextul? tu ai ceva cu noi hai, vazi cum faci si posteaza nextul mai repede ca ma supar defapt nu ma supar dar ai mila de noi si pune nextul Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
10 Jun 2010, 21:02
|||
|
|||
Matt Ichigo Carter
ex Kurosachi de cand nu am mai vazut noi un next pe aici?! raspund tot eu, ca sa nu fie intrebare retorica~de mult prea mult timp fa bine si apuca'te de next, ca ne suparam tare de tot |
|||
10 Jun 2010, 21:12
|||
|
|||
Matt Ichigo Carter Wrote:Mda Nu prea ma sperie nimic..stai, ce spun...ma sperie ceva..defapt sunt ingrozit de acel lucru si nu vreau sa se intample niciodata Isa stie la ce ma refer Dap.. stiu. Dar asta nu se va intampla vreodata, si stii asta. ![]() BTW: Abia astept sa pui next'ul ala.. > ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
10 Jun 2010, 22:55
|||
|
|||
Sophia Mason Wrote:ce faci mai Mda Sophy, nu am venit la scoala azi ![]() ![]() ![]() Bell Evans Wrote:Matt Ichigo Carter :-W Off Bell, trebuie sa imi dai un miel de Pasti ![]() ![]() ![]() ![]() Isabella Luminita River Wrote:Dap.. stiu. Dar asta nu se va intampla vreodata, si stii asta. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
12 Jun 2010, 11:38
|||
|
|||
nam avut ocazia sal rog pe mess sa puna nextul, dar daca intra azi pe mess u scapa de mine
am promis cu o pagina in urma ca il conving sa puna nextul cat mai repede sa vedem daca si reusesc ![]() |
|||
12 Jun 2010, 11:40
|||
|
|||
Ichi
Si eu astept nextul Sunt sigura ca nu sunt la fel de convingatoare ca Isa , dar o rog pe ea sa te convinga - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
12 Jun 2010, 11:41
|||
|
|||
Bellatrix Cullen Wrote: Cine stie, cunoaste, Bells.. ![]() ![]() ![]() You run. I con.
|
|||
12 Jun 2010, 11:56
|||
|
|||
Isabella Luminita River Wrote:Matt, ce se mai aude de nextul ala..? ;Izzie, iar ai incercat sa pui ochii de catelus si nu merge ca sa nu fie OFF:cand mai puneti si dumneavoastra un next, domnu' Carter? ![]() |
|||
12 Jun 2010, 12:14
|||
|
|||
Matt, ce se mai aude de nextul ala..? ;
![]() ![]() ![]() You run. I con.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|